Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Frozen yogurt ftw ,το χύμα φυσικά  όχι τα συσκευασμένα (ok σαν υποκατάστατο τρώγονται κι αυτά)

frozen yogurt<>παγωτό :P

Δημοσ.

Από ποια θεωρία προκύπτει ότι το παγωτό με τα 5-6 υλικά έχει διάρκεια ζωής ωρών/λίγων ημερών;

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό! Εδώ σπιτικό παγωτό σε σπιτική κατάψυξη και κρατάει κάμποσες μέρες!

Δημοσ.

frozen yogurt<>παγωτό :P

Ω ρε φίλε μ' αυτά τα σύμβολα πρωί-πρωί..  :shock:  Θες να πεις ότι το φρόζεν γιόγκουρτ δεν είναι παγωτό? ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το frozen yogurt εκτος του οτι δεν ειναι παγωτο ειναι χειροτερ απο αποψη υγιεινης απο τα παγωτα

Δημοσ.

το frozen yogurt εκτος του οτι δεν ειναι παγωτο ειναι χειροτερ απο αποψη υγιεινης απο τα παγωτα

Μην μας το χαλάς ρε συ, εμείς το τρώμε για υγιεινό! :P

Δημοσ.

ότι δεν πρόκειται για αθώο γιαουρτάκι οk, αλλά γιατί χειρότερο από τα παγωτά;

Μην μας το χαλάς ρε συ, εμείς το τρώμε για υγιεινό! :P

Aμέσως να μας το βγάλουν ξινό!!!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι το αφήνει μίλια πίσω το κλασικό παγωτό  :P  :D

gtmpk είναι... :P

Δημοσ.

Τα Haagen Dazs είναι με διαφορά τα καλύτερα, είναι αληθινά παγωτά, χωρίς συντηρητικά, τώρα που είχε το Carrefour 35% έκπτωση πήρα και στόκαρα, αξίζει τον κόπο.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα το froyo είναι εντελώς βαρετό μιλαμε.

Κατατα πέτυχα στον ΑΒ Μπενετζερη αλλα δε βρηκα αυτο με το cinnamon που λέγατε οποτε πηρα με τα cookies. Τον καλό ειναι πως βρηκα. Το κακο ειναι πως με βαλατε στην πρίζα να βρω με κανέλα.

Δημοσ.

Το κακο ειναι πως με βαλατε στην πρίζα να βρω με κανέλα.

Δυο κουταλιές έφαγα και πήγα να πάθω ζάχαρο. Αλλά αφού βλέπω πώς μιλάς για το froyo, παίζει το cinnamon να σου αρέσει.  :P

Δημοσ.

Εγώ πάντως μια φορά έφαγα ben and jerry αν δεν κάνω λάθος και η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιάστηκα...είχα ακούσει πολλά και περίμενα κάτι πολύ σπέσιαλ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...