Anorymous Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Παγωτο γιαουρτι μια φορα δοκιμασα και μου εφτανε ποτε ξανα! Δοκιμασα σνικερ παγωτο και απλα τα σπαει, επισης η φραουλα του καρντορ ειναι πολυ γαματη 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Συνήθως παίρνω από το chillbox frozen yogurt και μπορώ να πω ότι μου αρέσει...έχει και μεγάλη ποικιλία σε συνοδευτικά! Απλά είναι λίγο τσιμπημένο σε τιμή...κάπου 5-7€ βγαίνει
l337 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Από ποια θεωρία προκύπτει ότι το παγωτό με τα 5-6 υλικά έχει διάρκεια ζωής ωρών/λίγων ημερών; Δεν προκύπτει από κάποια θεωρία απλά στα ζαχαροπλαστεία το παγωτό δεν είναι σε βαθειά κατάψυξη όπως στο σπίτι μας αλλά σε υψηλότερη θερμοκρασία (όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον). Σε βαθειά κατάψυξη θα κρατούσε πολύ περισσότερο, εβδομάδες ολόκληρες. Κάποια στιγμή μετά από αρκετό καιρό (εβδομάδες) παρόλα αυτά, ναι μεν δεν θα είχε χαλάσει αλλά ενδέχεται να έχει αλλοιωθεί η γεύση του. Εξαρτάται και από τις πρώτες ύλες. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό! Εδώ σπιτικό παγωτό σε σπιτική κατάψυξη και κρατάει κάμποσες μέρες! Όπως γράφω και πάνω η σπιτική κατάψυξη έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από τη συνήθη θερμοκρασία του ψυγείου του ζαχαροπλαστείου. Όχι μόνο μέρες αλλά αρκετές εβδομάδες κρατάει στο σπίτι στην βαθειά κατάψυξη. 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν προκύπτει από κάποια θεωρία απλά στα ζαχαροπλαστεία το παγωτό δεν είναι σε βαθειά κατάψυξη όπως στο σπίτι μας αλλά σε υψηλότερη θερμοκρασία (όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον). Σε βαθειά κατάψυξη θα κρατούσε πολύ περισσότερο, εβδομάδες ολόκληρες. Κάποια στιγμή μετά από αρκετό καιρό (εβδομάδες) παρόλα αυτά, ναι μεν δεν θα είχε χαλάσει αλλά ενδέχεται να έχει αλλοιωθεί η γεύση του. Εξαρτάται και από τις πρώτες ύλες. Όπως γράφω και πάνω η σπιτική κατάψυξη έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από τη συνήθη θερμοκρασία του ψυγείου του ζαχαροπλαστείου. Όχι μόνο μέρες αλλά αρκετές εβδομάδες κρατάει στο σπίτι στην βαθειά κατάψυξη. Ναι ε;! Υπολόγιζα το αντίθετο γι'αυτό μου έκανε εντύπωση!
l337 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ναι ε;! Υπολόγιζα το αντίθετο γι'αυτό μου έκανε εντύπωση! Στα ζαχαροπλαστεία η θερμοκρασία δεν είναι τόσο χαμηλή (ίσως για λόγους οικονομίας) ενώ παράλληλα μερικές "βιτρίνες" (δεν ξέρω πως λέγονται) είναι πάντα ανοιχτές σε κάποια σημεία οπότε η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλότερη. Θα το διαπιστώσεις όταν αγοράζεις παγωτό που εκείνη ακριβώς τη στιγμή το παγωτό είναι παγωμένο μεν αλλά όχι όσο πρέπει (σχετικό το "πρέπει"). Όταν το βάλεις όμως στην κατάψυξή σου και το βγάλεις την άλλη μέρα θα είναι σαν "πέτρα" εκείνη την στιγμή και θα χρειαστεί 2-3 λεπτά ξεπάγωμα σε θερμοκρασία δωματίου. Παίζει ρόλο και η κατάψυξη βέβαια, δεν είναι όλες ρυθμισμένες το ίδιο ή ίδιας απόδοσης. 1
Silverage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Καλα το froyo είναι εντελώς βαρετό μιλαμε. Κατατα πέτυχα στον ΑΒ Μπενετζερη αλλα δε βρηκα αυτο με το cinnamon που λέγατε οποτε πηρα με τα cookies. Τον καλό ειναι πως βρηκα. Το κακο ειναι πως με βαλατε στην πρίζα να βρω με κανέλα. Δεν και σε κάνα carrefour αν έχεις εκεί κοντά. Πριζώσου γιατί είναι γαμάτο. Ποιό cookies πήρες;
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν και σε κάνα carrefour αν έχεις εκεί κοντά. Πριζώσου γιατί είναι γαμάτο. Ποιό cookies πήρες; Δεν εχω Carrefour γμτ Αυριο θα τσεκαρω σε ενα περιπτερο που παιζει να εχει τη μαρκα και ελπιζω να το πετυχω. Cookie Dough πηρα και ειναι σουπερ. Οπως σουπερ ειναι και αυτο με το φυστικοβουτυρο, μαγεια.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν εχω Carrefour γμτ Αυριο θα τσεκαρω σε ενα περιπτερο που παιζει να εχει τη μαρκα και ελπιζω να το πετυχω. Cookie Dough πηρα και ειναι σουπερ. Οπως σουπερ ειναι και αυτο με το φυστικοβουτυρο, μαγεια. μου θελες κ διαδρομο...ας οψεται που η κοιλιτσα παραμενει γοητεια στον ανδρα
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μου θελες κ διαδρομο...ας οψεται που η κοιλιτσα παραμενει γοητεια στον ανδρα Φτου με τσακωσες! Δεν εχω εγκαταλειψει ακομα την ιδεα Kαι γκριζα χαιτη εχω μπδγ, ολο το πακετο
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ας οψεται που η κοιλιτσα παραμενει γοητεια στον ανδρα και στην γυναικα
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μιας που θίξατε το παγωτο γιαουρτι θα καταθέσω την εμπειρια μου... Εχω φαει πολλες φορες απο το καταστημα στο Athens metro mall και ηταν κομπλε και απο γευση και χωρις side effects Πριν απο καποιο διαστημα (σχεδον κανα 2μηνο) φαγαμε με τη κολλητη μου απο ενα μαγαζι στη Γλυφαδα, δε θυμαμαι ονομα παντως ειχε σαν θεμα μια αγελάδα. Εκτος του οτι γευστικά δε μας αρεσε καθολου, μας χαλασε τα στομάχια και η δε φιλη μου ειχε κ επισκεψη στο wc. Προσωπικα δε ξαναπαταω 1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Kαι γκριζα χαιτη εχω μπδγ, ολο το πακετο Bάψτη ξανθιά, γίνε κεσύ ένας μικρός Ξηρός. Μιας που θίξατε το παγωτο γιαουρτι θα καταθέσω την εμπειρια μου... Εχω φαει πολλες φορες απο το καταστημα στο Athens metro mall και ηταν κομπλε και απο γευση και χωρις side effects Πριν απο καποιο διαστημα (σχεδον κανα 2μηνο) φαγαμε με τη κολλητη μου απο ενα μαγαζι στη Γλυφαδα, δε θυμαμαι ονομα παντως ειχε σαν θεμα μια αγελάδα. Εκτος του οτι γευστικά δε μας αρεσε καθολου, μας χαλασε τα στομάχια και η δε φιλη μου ειχε κ επισκεψη στο wc. Προσωπικα δε ξαναπαταω Θενξ φορ δε ίνφο, το έκαψες το μαγαζί. (και καλά έκανες ) 1
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 http://www.krikri.gr/pagoto/4/28/Rodeo+Grand+%CE%92%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B1+%26+%CE%A6%CF%81%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1 Με διαφορά ο καλύτερος πύραυλος που έχω φάει και στο εσωτερικό έχει παχύρρευστο κρυσταλλικό σιρόπι φράουλας. Κάντο μόνο αν έχεις ψυγείο κρικρι κοντά σου γιατι διαφορετικά με το που το δοκιμάσεις δεν θα θες να φας άλλο πύραυλο και τζάμπα θα ταλαιπωρείσαι καλοκαιριάτικα στις αποστάσεις Λοιπόν, έτσι ενημερωτικά, πήγα στο κοντινό μου ΚΡΙΚΡΙ και δεν τον είχε! Αλλά, ο διανομέας είναι φίλος μου και τον ρώτησα. Μου είπε ότι ο συγκεκριμένος φεύγει λιγότερο από όλους και πολλοί δεν τον βάζουν καν....την άλλη μέρα όμως κανόνισε και πήγε ένα κουτί στο μαγαζί! Τώρα βέβαια είμαι "υποχρεωμένος" να τους αγοράσω όλους εγώ... Στη γεύση μου άρεσε, θα ήθελα λίγο περισσότερο σιρόπι φράουλα όμως! Επίσης, δοκίμασα χθες κι αυτόν της nestle που είναι παρόμοιος κι επίσης πολύ ωραίος (αν και πιο μικρός). Του δίνει έξτρα πόντους το κουφετάκι λευκής σοκολάτας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα