andreapaog328 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 δε τη βγαζει για κανενα λογο. καλα θατανε . αν ειναι atm της ιδιας τραπεζας πας μετα απο 2 εργάσιμες γιατι το atm τανοιγουνε μετα τις 3 το μεσημερι. αν ειναι αλλης τραπεζας κλαφτηνε. την ακυρωνεις και τελος μου την εχει μαγκώσει 2-3 φορές. ιδρωνουν τα χερια μου και δε μπορω να τη βγαζω απ το μπουρδελο. 3
tzizzz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ειναι της ιδιας τραπεζας, εγω θα τους παρω το πρωι γιατι αμα περιμενω απο αυτους μπορει να με παρουν δευτερα και να μην εχω καρτα για το τριημερο.. μαγκα μου και εγω εδω μια απο τα ιδια, ετσι την επαθα, κωμωδια φαση γλιστραγαν τα δακτυλα μου και δεν μπορουσα να την πιασω, την ειχε βγαλει πολυυυ λιγο εξω! χαχαχαχαχα
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ειναι μεσα παρολο που ειναι κλειστο το καταστημα? ναι θα τους παρω αυριο.. εμενα η μονη εννοια μου ηταν η καρτα μην ξεβραστει απο το ατμ, αφου οχι τοτε κομπλε Η καρτα δε ξεβραζεται ποτε, αλλα και να ξεβραστει γιατι ανησυχεις? Εχεις γραμμενο πανω της το pin? Kαρτες παρακρατουνται καθημερινα. Απλα παιρνεις τηλεφωνο και σου λενε ποτε να πας να τη παρεις πισω. Ακυρωση καρτας ζητας οταν ξεχασεις το pin της.
Miracle Worker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 η συναλλαγη ακυρωθηκε αυτοματα που εκανες ή πρεπει να κανω κατι απο μερους μου? ημουν τοσο κοντα με το 50ρικο, 2 δευτερολεπτα μακρυα μου ε ναι σε κανονικες συνθηκες θα πηγαινα απο το καταστημα.. τωρα ειναι κλειστα ολα εκτος καποιων επιλεγμενων Εγώ τα είχα πάρει τα χρήματα και την απόδειξη και μετά θυμάμαι την κάρτα, αλλά έμεινα με τη χαρά.
panos2171 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πλεόν έχουν αλλάξει το σύστημα. Αν δεν τραβήξεις την κάρτα δε βγαίνουν τα λεφτά. 2
Miracle Worker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Και εγώ αυτό νόμιζα, αλλά μου τα είχε βγάλει κανονικά.
evoracing Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Το ίδιο έγινε και σε φίλη μ (όταν δε υπήρχαν τα ώρια) και την ακύρωσε. Πήρε χτες τηλέφωνο και της είπαν σε 3-4 εργάσιμες θα έρθει το pin και η κάρτα... (alpha)
andreapaog328 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εγω σηκωνω μονο απ τα παλια atm πουχουνε μια πρασινη μαλακια εκει που βαζεις την καρτα. τα καινουρια που βαζουνε τωρα σχεδον ολες οι τραπεζες πουναι καπως στρογγυλα στην βγαζει εξω μισο ποντο. σε λιγο θα κουβαλαω κανα καβουρα μαζι 2
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέχρι στιγμής ήξερα οτι το μηχάνημα ρουφάει την κάρτα και την κρατάει αν γράψεις 3 φορές λάθος pin. Αλλά λογικό φίλε μου να σου κρατάει και την κάρτα αν αργήσεις να την πάρεις, ξέρεις φαντάζομαι γιατί συμβαίνει αυτό, νομίζει οτι την ξέχασες και έφυγες οπότε για να μην την βρει ο επόμενος ή κανένας τυχάρπαστος και την κλέψει, στην ρουφάει μέσα. Τώρα όταν σου κρατάει την κάρτα το μηχάνημα δεν στην αφήνει στο ίδιο σημείο που βάζουν τις κάρτες τους οι επόμενοι αλλά την μετακινεί με κάποιον μηχανισμό εσωτερικά σε άλλο σημείο είτε μερικά εκατοστά ποιο πάνω από το επίπεδο της υποδοχής που εισάγεις την κάρτα σου είτε παρακάτω, είτε και ακόμη ποιο πίσω, έτσι δεν εμποδίζονται οι υπόλοιποι να κάνουν την δουλειά τους. Υπομονή και δεν στην κλέβει κανένας 1
andreapaog328 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 επισης σε μενα τουλαχιστον οταν παρεις τα λεφτα και την αφησεις εκει στην παιρνει μια φορα μεσα. στην ξαναβγαζει και αμα δε την παρεις τοτε την κραταει. 1
tzizzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 με πηραν απο την τραπεζα στις 9 και μολις πηγα και την πηρα πισω την καρτα. ειχε ακυρωθει αυτοματα η συναλλαγη που ειχα κανει ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν, ας ελπισουμε να κανουν τα ατμ να βγαζουν ενα εκατοστο περισσοτερο την καρτα για να μπορουμε να την πιανουμε
liakjim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Είναι σύστημα ασφαλείας, ωστε να μην πέσει η κάρτα σε ξένα χέρια.
tzizzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 συστημα ασφαλειας ναι .. αλλα μου εδινε 4 δευτερολεπτα ξερω γω να παρω την καρτα και δεν προλαβα σε 4 δευτερα να την πιασω ετσι οπως την βγαζει τοσο λιγο.. ειχα και ιδρωμενα χερια.. πακετο .. με Εθνικη δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα με τα ατμ τους
andreapaog328 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εγω παω με μικρη πενσα πλεον. ειδικα τωρα αμα στη βουτηξει τρεχα γυρευε να βγαλεις άλλη.
PETROS13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 σε γνωστή μου με eurobank κάρτα της κράτησε το μηχάνημα την κάρτα και της είπαν ότι δεν τη δίνουν πίσω. Οπότε αναγκάστηκε να κάνει αίτηση σε άλλο κατάστημα. Βέβαια η ίδια την έπαθε με ΑΤΜ που δεν ήταν σε κατάστημα αλλά ένα τυχαίο στο δρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα