BlackDarkFlag Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω fb. Βλέπω από φίλου και γνωστούς που έχω ορισμένα πράγματα που δε μου αρέσουν τόσο. Πάει ας πούμε μια γνωστή μου βλέπει τον τάδε που της αρέσει, κοιτάει τις φωτός του, τα ενδιαφέροντα του, βρίζει όποια κοπέλα του κάνει like ή του σχολιάζει.. άλλοι βγάινουμε έξω για καφέ και αρχίζουν τα α ρε παιδιά ανέβασα τις φωτός από εκείνη τη βραδιά και να λένε αχ κάτσε να με κάνεις tag και εμένα, μισό να κάνω check in ότι είμαστε στην καφετέρεια.. και είμαστε όλοι έξω με τα κινητά τους και χαζεύουν και εγώ το μόνο που κοιτάω είναι η ώρα στο κινητό μου γιατί δεν έχω fb. Απλά θέλω να καταλήξω ότι γίνεται αυτοσκοπός πολλές φορές να κάνεις πράγματα για να ανέβουν στο fb και για να βρίσκουμε κάποιον/ κάποια να τον παρακαλουθούμε και να νομίζουμε ότι έχουμε γκόμενο ή κάτι τέτοιο. Εμένα αυτό δε μου αρέσει πάντως και με χαλάει και νιώθω ξεκομμένος που δεν έχω fb. Έχω δυσκολευτεί να κάνω παρέες στη σχολή επειδή όλοι μίλαγαν στην ομάδα της σχολής εκτός από εμένα. 1
Big Boss Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Γιατί να είσαι πρόβατο και να κάνεις ότι κάνουν και οι άλλοι? Αμα δε γουστάρεις δε κάνεις λογαριασμό πολύ απλά. Αμα δε σε κάνουν παρέα γι'αυτό τότε δεν αξίζουν το χρόνο σου. 2
Mikeasdf Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Το να κανεις ενα fb δηλαδη για να μιλας με τα ατομα που θελεις ειναι big deal? Γιατι το βρισκουν μερικοι τοσο παραλογο το να μιλαει καποιος μεσω facebook?? Και γω 99% απο φβ κανονιζω οταν θελω να βρεθω με καποιον για ωρα/μερος κλπ και εχω γλυτωσει αρκετα 10ευρα στην κοσμοτε. Αν θελεις ΑΜΕΣΗ επικοινωνια, τοτε αλλαζει, χρησιμοποιεις το τηλεφωνο. Παντως το οτι το 90% ειναι αποβλακωμενοι οταν βγαινουν εξω με ενα κινητο στο χερι ισχυει.Αλλα αν το κανουν στην παρεα σου πες τους κατι και αν δεν νιωθουν παλι τοτε φυγε. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω fb. Βλέπω από φίλου και γνωστούς που έχω ορισμένα πράγματα που δε μου αρέσουν τόσο. Πάει ας πούμε μια γνωστή μου βλέπει τον τάδε που της αρέσει, κοιτάει τις φωτός του, τα ενδιαφέροντα του, βρίζει όποια κοπέλα του κάνει like ή του σχολιάζει.. άλλοι βγάινουμε έξω για καφέ και αρχίζουν τα α ρε παιδιά ανέβασα τις φωτός από εκείνη τη βραδιά και να λένε αχ κάτσε να με κάνεις tag και εμένα, μισό να κάνω check in ότι είμαστε στην καφετέρεια.. και είμαστε όλοι έξω με τα κινητά τους και χαζεύουν και εγώ το μόνο που κοιτάω είναι η ώρα στο κινητό μου γιατί δεν έχω fb. Απλά θέλω να καταλήξω ότι γίνεται αυτοσκοπός πολλές φορές να κάνεις πράγματα για να ανέβουν στο fb και για να βρίσκουμε κάποιον/ κάποια να τον παρακαλουθούμε και να νομίζουμε ότι έχουμε γκόμενο ή κάτι τέτοιο. Εμένα αυτό δε μου αρέσει πάντως και με χαλάει και νιώθω ξεκομμένος που δεν έχω fb. Έχω δυσκολευτεί να κάνω παρέες στη σχολή επειδή όλοι μίλαγαν στην ομάδα της σχολής εκτός από εμένα. Πριν 5 ημέρες απενεργοποίησα το δικό μου fb, και έσβησα και το pass από το αρχείο για να μην ξαναμπώ. Είχα πάθει κάποιου είδους εξάρτηση την οποία δεν είχα πάρει πρέφα και αισθανόμουν και εγώ σαν αποκομμένος από άτομα με τα οποία ούτε συναντιόμουν καθόλου παρά μόνο ήταν παλαιοί συμμαθητές/συμμαθήτριες και τους βρήκα εκεί. Το stalking και τα φαινόμενα που περιγράφεις τα έχω διαπιστώσει και εγώ. Ευτυχώς όσα άτομα γνώρισα κατά την διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και τώρα βγαίνουμε έξω που και που, δεν έχει κανείς facebook και δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα. Πιστεύω αν είναι να κάνεις φίλους στην σχολή σου θα κάνεις, άσε τα groups της σχολής και αυτές τις παπαριές, εμείς πως κάναμε άραγε χωρίς τέτοια; Μόνο όταν ήμουν τελευταίο έτος άνοιξα fb και δεν με βοήθησε και σε κάτι για να κάνω νέους φίλους, αν θες να μιλήσεις με κάποια κοπέλα πήγαινε να τις μιλήσεις μην περιμένεις το like και την όποια μαλακία από το fb. Αυτά από μένα. 3
Iris_89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Έκλεισα το fb πέρσυ τον Αύγουστο και έχω ησυχάσει από τότε. Απλά μην ασχολείσαι με μικρότητες και με άτομα που η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από το fb/twitter/instagram. Αν θες να ξεχωρίσεις, εγκατέστησε το Ingress και όταν αυτοί θα ασχολούνται με βλακείες, εσύ θα ρίχνεις portal 1
BlackDarkFlag Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εμένα λίγο με αγχώνει το fb.. νιώθω και άσχημα να ανεβάσω μια φωτό μου στο ίντερνετ και πιστεύω ότι πέφτει πολύ κουτσομπολιό στο fb, κάτι που γενικά δε μου αρέσει δηλαδή να κάνω. Ούτε να κυνηγάω likes, ούτε να χω 1000 φίλους. Ίσως μου άρεσε με το σκεπτικό ότι τσατάρεις όπως στο skype.
ADHD Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εχω αλλα δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου, steam και skype γινεται η δουλεια.
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 εγκατέστησε το Ingress και όταν αυτοί θα ασχολούνται με βλακείες, εσύ θα ρίχνεις portal Επιτέλους, παίζει και κάποιος άλλος! Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με το Ingress, μόνο εγώ παίζω και οι άλλοι με κοροϊδεύουν.
Miracle Worker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ε, άμα έχουν ομάδα στο facebook οι συμφοιτητές σου κάνε ένα λογαριασμό. Και εγώ είμαι ενάντια στο fb και στις βλακείες που κάνουν μερικοί βλάκες, αλλά αν επιλέξεις λίγους και εκλεκτούς "φίλους" δε χρειάζεται να ανησυχείς γι' αυτά. Εγώ είχα δύο συμμαθητές που δεν είχαν ξανανοίξει υπολογιστή στη ζωή τους και έμαθαν μόνο για να ανοίξουν fb ώστε να την πέφτουν σε κοπέλες. Οι τραγικοί έκαναν αίτημα φιλίας σε όποια γυναίκα εμφανίζονταν στους προτεινόμενους και μετά άρχιζαν το ψηστήρι. Δηλαδή έβλεπα κάτι συμφοιτήτριες μου να είναι φίλες με τους "πεφτουλες" συμμαθητές και φρίκαρα, οπότε το είχα κλείσει για κάμποσο καιρό ώστε να αποφύγω τα ξεφτιλίκια. Αλλά τώρα το έχω μετανιώσει γιατί θα μπορούσα να είχα κρατήσει περισσότερες επαφές με συμφοιτητές μου.
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορείτε το μέσο γενικά (Facebook) για τον τρόπο χρήσης κάποιων. 3
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Έκλεισα το fb πέρσυ τον Αύγουστο και έχω ησυχάσει από τότε. Απλά μην ασχολείσαι με μικρότητες και με άτομα που η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από το fb/twitter/instagram. Αν θες να ξεχωρίσεις, εγκατέστησε το Ingress και όταν αυτοί θα ασχολούνται με βλακείες, εσύ θα ρίχνεις portal αυτό ειναι ένα βασικό πρόβλημα του Ελληνα , πάντα προσπαθεί και θέλει να είναι spicial (σωστά το γράφω) με αποτέλεσμα να αποκτάει κόμπλεξ και να ασχολείται περισσότερο με αυτά που κάνουν οι άλλοι παρά με αυτά που δεν κάνει ο ίδιος. Το πρόβλημα του OP δεν έχει λύση , είναι καθαρά θέμα "γιατι δεν ψοφάει η κατσίκα του γείτονα?" . Καθαρά θέμα κόμπλεξ είναι αν χαλιέσαι επειδή ο άλλος ανεβάζει φωτογραφίες ή ενημερώνει για το που πάει κλπ, ο φυσιολογικός άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται αρκετά ώστε να ασχοληθεί τόσο πολύ με κάτι που θεωρεί χαζό ή άχρηστο , πόσο μάλλον με συμπεριφορές ανθρώπων που δεν τον αφορούν καν. Και δεν τα λέω για εσένα , γενικά μιλάω. 6
Kostasspil Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Κάνε fb και ξεκίνα να τους βρίζεις κάτω απ τα check in 1
ribo7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αν θες να ξεχωρίσεις, εγκατέστησε το Ingress και όταν αυτοί θα ασχολούνται με βλακείες, εσύ θα ρίχνεις portal Για πες, τι παίζει?
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καθαρά θέμα κόμπλεξ είναι αν χαλιέσαι επειδή ο άλλος ανεβάζει φωτογραφίες ή ενημερώνει για το που πάει κλπ, ο φυσιολογικός άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται αρκετά ώστε να ασχοληθεί τόσο πολύ με κάτι που θεωρεί χαζό ή άχρηστο , πόσο μάλλον με συμπεριφορές ανθρώπων που δεν τον αφορούν καν. Κάτσε όμως γιατί δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Στο fb οτιδήποτε ανακοινώνει αναφέρει ή σηκώνει κάποιος το βλέπουνε οι άλλοι. Ουσιαστικά λοιπόν, θες δεν θες αν έχεις add Χ άτομα και αυτά σηκώνουν κάτι θα το δεις, και όταν το δεις θα υπάρξει μια αντίδραση περισσότερο αυθόρμητη, άλλο τώρα αν αρχίσεις να ασχολείσαι και περισσότερο με αυτό που δημοσιεύει ο καθένας. Αν δεν θες να βλέπεις τίποτα ή τουλάχιστον την πλειοψηφία τότε πρέπει να τους σβήσεις ή όταν μπαίνεις ποτέ να μην κοιτάς οτιδήποτε έχουν δημοσιεύσει οι υπόλοιποι γιατί μέσα σε αυτά θα υπάρχουν και οι μαλακίες. Εγώ προσωπικά είχα πει στον εαυτό μου οτι κάποια στιγμή θα έφευγα από το fb σε λίγα χρόνια πιο μετά. Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τις φωτογραφίες και τα τραγούδια που σηκώνουν διάφοροι μολονότι το είχα κατακρίνει. Αλλά τα πήρα στο κρανίο όμως με οτι έβλεπα αυτές τις ημέρες με το δημοψήφισμα με τα σχόλια και τους διαλόγους, την ημιμάθεια την απολυτότητα και τον ξερολισμό/εξυπνακισμό από την γενιά μου που μεγάλωσε δίχως να έχει στερηθεί τίποτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα