Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Παλιοτερα ειχα τα rayban warefarer σε κοκκινα 4 χρονια και τα εχασα...Μετα πηρα κατι armani που τα εψαχνα ποσο καιρο και πριν απο 1 βδομαδα ετρωγα μεσα στο αμαξι κρουασαν και καθως εβαζα τα σκουπιδια σε μια σακουλα εβαλα και τα γυαλια μεσα και τα πεταξα :P  

Οπως καταλαβαινετε ειμαι λιγο ακαταλληλος, οποτε τωρα δεν ψηνομαι να ξαναδωσω 100αρι για γυαλια μιας και τα χανω παντα...

Γνωριζει κανεις κανενα site με no name γυαλια ηλιου ή απομιμησεις γνωστων? Ας ειναι και στο facebook ή σε ξεχωριστη ιστοσελιδα...

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ναι μωρέ, όχι μαϊμού...πάρε κάποια μη γνωστή μάρκα καλύτερα. Ετσι κι αλλιώς οι φακοί ίδιοι θα είναι με τα ακριβά, ενώ στη μαϊμού παίζει να είναι μούφα οι φακοί.

Δημοσ.

Ναι μωρέ, όχι μαϊμού...πάρε κάποια μη γνωστή μάρκα καλύτερα. Ετσι κι αλλιώς οι φακοί ίδιοι θα είναι με τα ακριβά, ενώ στη μαϊμού παίζει να είναι μούφα οι φακοί.

καλα θα ηταν ..

Δημοσ.

hawkersco.com 

Ψιλομούφα ο σκελετός αλλά οι φακοί πολύ καλοί για την τιμή τους...Έχει και συγκεκριμένο topic ψάξε και θα το βρείς.

Δημοσ.

άμα είναι να φοράς μαϊμού γυαλί μην βάλεις καθόλου.

Για ποιο λογο να πληρωσεις 100 ευρω? Πουλας μουρη νομιζεις με το ray ban? Ολος ο κοσμος εχει..

Aν παρω μουφα γυαλια θα παω να τους αλλαξω τους φακους. Με 20 ευρω παιρνεις ιδιους φακους που εχουν τα ray ban. Οποτε στην ουσια τον σκελετο θελω να παρω..

hawkersco.com 

Ψιλομούφα ο σκελετός αλλά οι φακοί πολύ καλοί για την τιμή τους...Έχει και συγκεκριμένο topic ψάξε και θα το βρείς.

Δυστηχως δεν γινεται αγορα απο εξωτερικο λογω της καταστασης...αλλιως επαιρνα και απο ebay, αναγκαστικα πρεπει να ειναι απο Ελλαδα..

Δημοσ.

καλα θα ηταν ..

Maus, ξες τι παίζει με τα γυαλιά ηλίου ε? Το ~80%  παγκοσμίως τα φτιάχνει μια εταιρεία που πληρώνει δικαιώματα χρήσης στα γνωστα brands και κρατάει τις τιμές πλασματικά ψηλές γιατί είναι μονοπώλιο και έτσι γουστάρει. Οι φακοί και η ποιότητα δεν έχουν κάτι καλύτερο σε σχέση με όχι τόσο γνωστης μάρκας. Στις μαϊμούδες βέβαια πας αλλού, εκεί είναι ψεύτικο όλο.

Μην πάρεις από Luxottica ή Safilo και είσαι ΟΚ. Σε σκρουτζομάγαζα είδες τίποτα? Τι στιλ θελεις βασικά, τύπου aviator? Εγώ περιμένω να έρθουν τα Warby Parker.

• Like 1
Δημοσ.

εννοείται για τους φακούς σ λέω να μην πάρεις μουφα γυαλιά.στα @@ η μοστρα τ γυαλια ειναι για τη προστασια των ματιων.τώρα αν θες ν μπεις στη διαδικασία ν πάρει μουφα γυαλί κ ν βάλεις καλο φακό είναι άλλη διαδικασια.

Δημοσ.

To είπα κι εγώ πιο πάνω...δεν τους "ανήκουν", απλά η Luxottica έχει τα δικαιώματα να χρησιμοποιεί τα brand names. Τα γυαλιά σχεδόν ίδια είναι όλα, απο τα ίδια εργοστάσια, απλά τα τιμολογεί όσο θέλει.

Δημοσ.

To είπα κι εγώ πιο πάνω...δεν τους "ανήκουν", απλά η Luxottica έχει τα δικαιώματα να χρησιμοποιεί τα brand names. Τα γυαλιά σχεδόν ίδια είναι όλα, απο τα ίδια εργοστάσια, απλά τα τιμολογεί όσο θέλει.

τωρα ειδα οτι το χες πει σορυ. Ειτε τους ανηκουν η οχι απο ενα εργοστασιο βγαινουνε ολα και με τα ιδια υλικα πανω κατω αναλογα τη κατηγορια και το μονο που αλλαζει ειναι το σχεδιο και η φιρμα.

Δημοσ.

Maus, ξες τι παίζει με τα γυαλιά ηλίου ε? Το ~80%  παγκοσμίως τα φτιάχνει μια εταιρεία που πληρώνει δικαιώματα χρήσης στα γνωστα brands και κρατάει τις τιμές πλασματικά ψηλές γιατί είναι μονοπώλιο και έτσι γουστάρει. Οι φακοί και η ποιότητα δεν έχουν κάτι καλύτερο σε σχέση με όχι τόσο γνωστης μάρκας. Στις μαϊμούδες βέβαια πας αλλού, εκεί είναι ψεύτικο όλο.

Μην πάρεις από Luxottica ή Safilo και είσαι ΟΚ. Σε σκρουτζομάγαζα είδες τίποτα? Τι στιλ θελεις βασικά, τύπου aviator? Εγώ περιμένω να έρθουν τα Warby Parker.

και αυτό σημαίνει οτι βαζει τους ίδιους φακούς στα γυαλιά του 50ρικου με αυτα του 500ρικου ε ?

κοίτα εγω φετος έδωσα 300 και πήρα ζιβανσι τα χω συνηθισει και τωρα δεν μπορω με τιποτα να φορεσαω αλλα γυαλια.

ότι πληρώνεις παίρνεις φίλε ..

Δημοσ.

Καλούς φακούς βρίσκεις με λίγα λεφτά (20 ευρώ π.χ. που ειπώθηκε και πιό πάνω). 'Οταν πληρώνεις 300 και 500 ευρώ για γυαλιά, στην ουσία πληρώνεις το brand name, το design και όχι την ποιότητα.

Δες και το αφιέρωμα στο Link.png Site: 60 minutes του CBS. Δεν είναι θεωρία συνομωσίας, είναι γεγονός της αγοράς.

Δημοσ.

Για σκελετο που θα βαλεις μετα δικους σου φακους πηγαινε στο Μιμη στο κεντρο, εχει πολυ μεγαλη ποικιλια.

Για ολοκληρωμενο γυαλι απο καταστημα οπτικων παιζουν κατα καιρους προσφορες σε γυαλια που δεν ειναι μαρκα.πχ εγω πηρα πριν 1 εβδομαδα απο καταστημα στο κεντρο με 70 ευρω 2 ζευγη γυαλιων εκ των οποιων το ενα ηταν με φακους polarized.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...