Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι Αθηνα...Αλλα ξερω καλο μαγαζι για να παω για φακους, το χει κανει ηδη γνωστος μου αυτο και τα εχω φορεσει και εχω δει οτι ο φακος σε σχεση με τα ray ban που ειχα και τα πληρωσει 100 ευρω ηταν ο ιδιος....

Αφηστε τωρα το ποιος τα φτιαχνει και πειτε κανα site που να πουλαει φτηνα γυαλια (απο Ελλαδα)... Εμενα γνωστοι μου ειχαν παρει απο την λαικη γυαλια και αλλαξαν τους φακους και ηταν και γαμω, απλα πηγα προχθες και δεν βρηκα κατι που να μαρεσει θελει να εισαι και λιγο τυχερος σε αυτα γιατι αλλαζουν συνεχεια...Τωρα εχει παλι την Τεταρτη και βαριεμαι να περιμενω..

Δημοσ.

Μα δε μας λες τι στιλ θέλεις...

wayfarer, clubmaster, και αυτα που ειναι σαν τα wayfarer αλλα ειναι πιο τετραγωνισμενα και δεν εχουν κλιση προς τα εμπρος πχ σαν αυτα: 

20150616164936_emporio_armani_ea4001_506

Δημοσ.

καλησπερα! για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα....

εχω τα rayban aviator medium polarized και προσφατα μου ραγισε ο δεξιος φακος.

περιπου,... σε τι τιμες παιζει η αλλαγη φακων σε αυτο το μοντελο?

και δευτερον... μπορω, αντι των πολικων φακων, να βαλω στον ιδιο σκελετο συμβατικους? (δε βολευομαι καθολου με τους πολικους φακους)

ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα! για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα....

εχω τα rayban aviator medium polarized και προσφατα μου ραγισε ο δεξιος φακος.

περιπου,... σε τι τιμες παιζει η αλλαγη φακων σε αυτο το μοντελο?

και δευτερον... μπορω, αντι των πολικων φακων, να βαλω στον ιδιο σκελετο συμβατικους? (δε βολευομαι καθολου με τους πολικους φακους)

ευχαριστω

Οτι θες νομιζω βαζεις...Εγω που ειχα ρωτησει και φιλοι μου αλλαξαν φακο ειχαν παει 2 μαγαζια ο ενας αλλαζε με 30 και ο αλλος με 20 ευρω...Υπηρχαν και κατι φακοι καθρεπτες με 40 κιολας..

• Like 1
Δημοσ.

Update: Βρηκα 2 σελιδες που μαλλον θα παρω απο κει... Η μια ειναι στο facebook και λεγεται "taki accessories" και η αλλη ειναι το ilianas.com

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Βρηκα ενα τρομερο αρθρο για τα ray ban, κι ειπα να το μοιραστω μαζι σας!

http://www.news.gr/oikonomia/business-stories/article/585681/ray-ban-ta-thrilika-gialia-pou-ekanan-to-apolito-come-back.html

Ουσιαστικα ανηκουν σε ιταλικη εταιρια πλεον, τη luxottica. Δεν περιμενα οτι οι Ιταλοι, θα ελεγχαν την αγορα γυαλιων ηλιου σε ολη την υφηλιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...