Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Με συγχωρείτε αλλά εάν δεν βλέπατε κάποιον πολιτικό στους καπνούς θα λέγατε μα που είναι η κυβέρνηση, τώρα που βλέπετε γκρινιάζετε γιατί δεν πιάνουν κουβά.

• Like 1
Δημοσ.

Με συγχωρείτε αλλά εάν δεν βλέπατε κάποιον πολιτικό στους καπνούς θα λέγατε μα που είναι η κυβέρνηση, τώρα που βλέπετε γκρινιάζετε γιατί δεν πιάνουν κουβά.

Αυτο θα το πει ο πατερας μου που ειναι ανω των 70 και βλεπει ολη μερα τιβι, αν το πω εγω κι εσυ, καπου εχουμε προβλημα. Τον πολιτικο τον θελω στο γραφειο του να απαντα στα τηλεφωνα του και να αποφασιζει, και οχι στον τοπο της φωτιας που ειναι απο τους πλεον αχρηστους σε εκεινο το σημειο εκεινη τη χρονικη στιγμη.

• Like 8
Δημοσ.

Καλά προσπαθείς να βγάλεις συμπεράσματα από τον Ελληνικό λαό, ψυχάκιδες είμαστε ρε, τέλος έτσι θα μείνουμε ....

• Like 2
Δημοσ.

Πυρκαγια και στην μαλακασα. Ωρωπος - Μηλεσι

http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%83%CE%B1

Οταν οι γυρω μας ειναι αρχιδια που σκεφτονται μονο πολιτικα με σκοπημοτητες και χωρις ιχνος IQ για την φυση και τους συνανθρωπους τους, δεν πρεπει να περιμενουμε κατι περισσοτερο. Ειμαι οργισμενος γιατι καποια φαρα μεσα σε μια μερα σχεδιαζε καψει οτι εχει απομεινει. 

Και ενα αρθρο απο το luben σχετικα με την "προετοιμασια" που εκαναν οι εμπρηστες. http://luben.tv/stream/60095

Edit: Φωτογραφια απο δορυφορο, πηγη news247

image.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ο συγκεκριμένος εμφανίζεται μια μέρα μετά, έχοντας κάνει πραξικόπημα στη κυβέρνηση, δεν χρειάζεται να είσαι Einstein για να καταλάβεις γιατί πήγε.

Δημοσ.

Και οι συνωμοσίες,ξαναξεκίνησαν.Πρώτη φορά αριστεροί,μιλούν ξεκάθαρα για κάτι τέτοιο.Μάλλον η συνεργασία με τους ψεκασμένους Έλληνες,τους έκανε κακό!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...