jkidd13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος στο fb,ώστε να μην βλεπω καθόλου τα Posts κάποιου φίλου μου,χωρίς όμως να τον διαγράψω?Εννοώ να μην εμφανίζονται ούτε στην κεντρική σελίδα ενημερώσεων,αλλά να μην τα βλέπω ούτε και όταν μπαίνω στο προφίλ του.Δηλαδή να σταματήσω να βλέπω ό,τι καινούργιο ανεβάζει.
jkidd13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Mε το unfollow θα σταματησω να βλεπω και απο το προφιλ του τα ποστ που βαζει?
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Mε το unfollow θα σταματησω να βλεπω και απο το προφιλ του τα ποστ που βαζει? Δεν θα τα βλεπεις στην αρχικη σ
drhistory Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 στο προφίλ του όμως αν πας θα εμφανίζεται κανονικά.
jkidd13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 στο προφίλ του όμως αν πας θα εμφανίζεται κανονικά. Υπαρχει ρυθμιση να μην βλεπω εκει οσα εμφανιζει απο δω και στο εξης?
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μην πας Όχι δεν υπάρχει. Μόνο αν σε βάλει αυτός σε περιορισμό.
panos2171 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, τις τελευταίες μερες το fb σας δουλευει κανονικά; Το δικό μου αλλά και του αδερφού μου σέρνεται, άλλες φορές δεν φορτώνει όλες τις ενημερώσεις, άλλες φορές δεν εμφανίζει τη δεξιά μπάρα με τους φίλους και γενικά δε λειτουργεί σωστά. Όλα αυτά σε 3 υπολογιστές που είναι συνδεμένοι (ασύρματα) στο ίδιο ρούτερ. Όλες οι άλλες σελίδες, yt, online gaming λειτουργούν κανονικά.
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Θα σ αλλαξει η εμφανιση, γι αυτο. Θα στρωσει σε μερικες μερες
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, τις τελευταίες μερες το fb σας δουλευει κανονικά; Το δικό μου αλλά και του αδερφού μου σέρνεται, άλλες φορές δεν φορτώνει όλες τις ενημερώσεις, άλλες φορές δεν εμφανίζει τη δεξιά μπάρα με τους φίλους και γενικά δε λειτουργεί σωστά. Όλα αυτά σε 3 υπολογιστές που είναι συνδεμένοι (ασύρματα) στο ίδιο ρούτερ. Όλες οι άλλες σελίδες, yt, online gaming λειτουργούν κανονικά. ακριβώς τα ίδια. Θα σ αλλαξει η εμφανιση, γι αυτο. Θα στρωσει σε μερικες μερες τι εννοείς φίλε μου θα αλλάξει η εμφάνιση; ήδη έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει τμηματικά σε μένα εδω και αρκετό καιρό.
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 ακριβώς τα ίδια. τι εννοείς φίλε μου θα αλλάξει η εμφάνιση; ήδη έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει τμηματικά σε μένα εδω και αρκετό καιρό. Δεν ξερω τι αλλαγες εχουν ηδη γινει σε σενα, αλλα μια απ αυτες ειναι η παρακατω Οταν εγινε αυτο, σταματησε να σερνεται και δουλευε οπως πριν
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 το έχω πολύ καιρό το συγκεκριμένο. απλά απο προχτές αρνείται να φορτώσει πράγματα
panos2171 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Συνεχίζει να μ@λ@κίζεται σε σημείο να γίνεται εκνευριστικό. Πλέον μια ειδοποίηση μου ρχεται μετά από κανένα μισάωρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα