Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Υπάρχει τρόπος στο fb,ώστε να μην βλεπω καθόλου τα Posts κάποιου φίλου μου,χωρίς όμως να τον διαγράψω?Εννοώ να μην εμφανίζονται ούτε στην κεντρική σελίδα ενημερώσεων,αλλά να μην τα βλέπω ούτε και όταν μπαίνω στο προφίλ του.Δηλαδή να σταματήσω να βλέπω ό,τι καινούργιο ανεβάζει.

Δημοσ.

στο προφίλ του όμως αν πας θα εμφανίζεται κανονικά.

Υπαρχει ρυθμιση να μην βλεπω εκει οσα εμφανιζει απο δω και στο εξης?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, τις τελευταίες μερες το fb σας δουλευει κανονικά; Το δικό μου αλλά και του αδερφού μου σέρνεται, άλλες φορές δεν φορτώνει όλες τις ενημερώσεις, άλλες φορές δεν εμφανίζει τη δεξιά μπάρα με τους φίλους και γενικά δε λειτουργεί σωστά. Όλα αυτά σε 3 υπολογιστές που είναι συνδεμένοι (ασύρματα) στο ίδιο ρούτερ. Όλες οι άλλες σελίδες, yt, online gaming λειτουργούν κανονικά.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, τις τελευταίες μερες το fb σας δουλευει κανονικά; Το δικό μου αλλά και του αδερφού μου σέρνεται, άλλες φορές δεν φορτώνει όλες τις ενημερώσεις, άλλες φορές δεν εμφανίζει τη δεξιά μπάρα με τους φίλους και γενικά δε λειτουργεί σωστά. Όλα αυτά σε 3 υπολογιστές που είναι συνδεμένοι (ασύρματα) στο ίδιο ρούτερ. Όλες οι άλλες σελίδες, yt, online gaming λειτουργούν κανονικά.

ακριβώς τα ίδια.

Θα σ αλλαξει η εμφανιση, γι αυτο.

Θα στρωσει σε μερικες μερες

τι εννοείς φίλε μου θα αλλάξει η εμφάνιση; ήδη έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει τμηματικά σε μένα εδω και αρκετό καιρό.

Δημοσ.

ακριβώς τα ίδια.

τι εννοείς φίλε μου θα αλλάξει η εμφάνιση; ήδη έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει τμηματικά σε μένα εδω και αρκετό καιρό.

Δεν ξερω τι αλλαγες εχουν ηδη γινει σε σενα, αλλα μια απ αυτες ειναι η παρακατω

post-273860-0-86034100-1437999173_thumb.jpg

Οταν εγινε αυτο, σταματησε να σερνεται και δουλευε οπως πριν

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συνεχίζει να μ@λ@κίζεται σε σημείο να γίνεται εκνευριστικό. Πλέον μια ειδοποίηση μου ρχεται μετά από κανένα μισάωρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...