Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος. Γυρισα στο "πατρικο" μετα απο δυο χρονια εσωτερικης αναζητησης, ευρεσης στοχου και απιστευτων εμπειριων. Απο ελευθερος κυνηγητης ιδεων κατεληξα δεσμιος του (δεν θελω να επεκταθω στο συγκεκριμενο). Ηθελα ομως να μεθυσω σαν -οτι λεει ο τιτλος- για να το γιορτασω. Το κακο της υποθεσης; Το ξεχασα, αλλα το θυμηθηκα 7 μερες μετα και προσπαθω να "γιορτασω αναλογως".

I'm a damaged person.

Women, i need your attention.
Men, get the f@ck out (Εκτος και αν εισαι mod, τοτε κατσε γιατι αλλιως θα κλεισεις το θεμα)

Παρατηρηση1: Σαββατο βραδυ, μην κλεισει το θεμα

-||-         2: Βαθια προσωπικη στιγμη μου, εκτιμηστε το.

-||-         3: Το χιουμορ μου ακομα ειναι εδω. Γυναικες ειμαι κελεπουρι.

Δημοσ.

Το ποτο δεν ειναι υποθεση μιας βραδιας. Ειναι σημαντικο. Δεν το αναλυω τωρα αλλα δεν ειναι κατι εφημερο.

Edit: Το κακο ειναι οτι εχασα μια δικαιολογημενη βραδια κρεπαλης και ξεπεσμου και τωρα καπως πρεπει να αναπληρωσω αυτο το κενο που δημιουργησα.

Εμ, ηθελα να δω το ted 2 σε θερινο. ΠΑΡΤΑ Μ@Λ@Κ@ (Ακομα εδω ειναι το χιουμορ, το ξερα)

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος. Γυρισα στο "πατρικο" μετα απο δυο χρονια εσωτερικης αναζητησης, ευρεσης στοχου και απιστευτων εμπειριων. Απο ελευθερος κυνηγητης ιδεων κατεληξα δεσμιος του (δεν θελω να επεκταθω στο συγκεκριμενο). Ηθελα ομως να μεθυσω σαν -οτι λεει ο τιτλος- για να το γιορτασω. Το κακο της υποθεσης; Το ξεχασα, αλλα το θυμηθηκα 7 μερες μετα και προσπαθω να "γιορτασω αναλογως".

I'm a damaged person.

Women, i need your attention.

Men, get the f@ck out (Εκτος και αν εισαι mod, τοτε κατσε γιατι αλλιως θα κλεισεις το θεμα)

Παρατηρηση1: Σαββατο βραδυ, μην κλεισει το θεμα

-||-         2: Βαθια προσωπικη στιγμη μου, εκτιμηστε το.

-||-         3: Το χιουμορ μου ακομα ειναι εδω. Γυναικες ειμαι κελεπουρι.

Το ποτο δεν ειναι υποθεση μιας βραδιας. Ειναι σημαντικο. Δεν το αναλυω τωρα αλλα δεν ειναι κατι εφημερο.

Edit: Το κακο ειναι οτι εχασα μια δικαιολογημενη βραδια κρεπαλης και ξεπεσμου και τωρα καπως πρεπει να αναπληρωσω αυτο το κενο που δημιουργησα.

Εμ, ηθελα να δω το ted 2 σε θερινο. ΠΑΡΤΑ Μ@Λ@Κ@ (Ακομα εδω ειναι το χιουμορ, το ξερα)

:huh:

post-202580-0-43077000-1437256827_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Έστειλες σμς στην/ον πρώην ενόσω ήσουν μεθυσμένος; ;ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...