Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό έχω παχύνει και σήμερα ξεκίνησα δίαιτα. Συγκεκριμένα την ξεκίνησα τα μεσάνυχτα οπότε διανύ αισίως το 7ο λεπτό δίαιτας. Θέλω να χάσω 10κιλά τα οποία όλο τα χάνω και τα παίρνω και αυτό γιατί απλά όταν αδυνατίσω αρχίζω και τρώω πάλι. Εσείς ποια είναι τα περισσότερα κιλά που έχετε χάσει;

Δημοσ.

Εφαγες από όταν την ξεκίνησες η αντέχεις ακόμη ?

κράτα γερά !!

• Like 1
Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό έχω παχύνει και σήμερα ξεκίνησα δίαιτα. Συγκεκριμένα την ξεκίνησα τα μεσάνυχτα οπότε διανύ αισίως το 7ο λεπτό δίαιτας. Θέλω να χάσω 10κιλά τα οποία όλο τα χάνω και τα παίρνω και αυτό γιατί απλά όταν αδυνατίσω αρχίζω και τρώω πάλι. Εσείς ποια είναι τα περισσότερα κιλά που έχετε χάσει;

Ωραίο nickname.

Δημοσ.

Κάποιου είδους έρευνα είναι αυτή;

• Like 3
Δημοσ.

έχασα 72 κιλά όταν ήμουν 14-15 μέσα ένα χρόνο

δε ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω τώρα γιατί ήτανε παρα πολύ κουραστικό

Πάντως εάν μάθεις να ζεις με σωστή διατροφή θε θα τα ξαναπάρεις ποτέ

Δημοσ.

Ολη η ουσια ειναι να συνηθισεις τον οργανισμο σου να αρκειται σε μικροτερες ποσοτητες φαγητου.. Σου προτεινω να περπατας μιση ωρα την ημερα ανελλιπως.. και αν εχεις την αισθηση της πεινας να τρως φρουτα-λαχανικα. Οσο μπορεις να αποφευγεις το ΑΜΥΛΟ! Και αν μπορεις να πινεις 2 λεμονια την ημερα
Δημοσ.

και πολύ νερό

Πίνε κανα δυο ποτήρια πριν κάθε γεύμα για να γεμίζει το στομάχι ώστε να φας λιγότερο.

Δημοσ.

Μ' αρέσει που του απαντάτε και σοβαρά.

Δημοσ.

<p>

και πολύ νερό<br />

<br />

Πίνε κανα δυο ποτήρια πριν κάθε γεύμα για να γεμίζει το στομάχι ώστε να φας λιγότερο.<br />

<br />

ΛΑΘΟΣ</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...