Keravnoulhs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Τον τελευταίο καιρό έχω παχύνει και σήμερα ξεκίνησα δίαιτα. Συγκεκριμένα την ξεκίνησα τα μεσάνυχτα οπότε διανύ αισίως το 7ο λεπτό δίαιτας. Θέλω να χάσω 10κιλά τα οποία όλο τα χάνω και τα παίρνω και αυτό γιατί απλά όταν αδυνατίσω αρχίζω και τρώω πάλι. Εσείς ποια είναι τα περισσότερα κιλά που έχετε χάσει;
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Εφαγες από όταν την ξεκίνησες η αντέχεις ακόμη ? κράτα γερά !! 1
Razor_7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Τον τελευταίο καιρό έχω παχύνει και σήμερα ξεκίνησα δίαιτα. Συγκεκριμένα την ξεκίνησα τα μεσάνυχτα οπότε διανύ αισίως το 7ο λεπτό δίαιτας. Θέλω να χάσω 10κιλά τα οποία όλο τα χάνω και τα παίρνω και αυτό γιατί απλά όταν αδυνατίσω αρχίζω και τρώω πάλι. Εσείς ποια είναι τα περισσότερα κιλά που έχετε χάσει; Ωραίο nickname.
deesnider Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Τον τελευταίο καιρό έχω παχύνει και σήμερα ξεκίνησα δίαιτα. Συγκεκριμένα την ξεκίνησα τα μεσάνυχτα οπότε διανύ αισίως το 7ο λεπτό δίαιτας. Θέλω να χάσω 10κιλά τα οποία όλο τα χάνω και τα παίρνω και αυτό γιατί απλά όταν αδυνατίσω αρχίζω και τρώω πάλι. Εσείς ποια είναι τα περισσότερα κιλά που έχετε χάσει; Κάποιου είδους έρευνα είναι αυτή; 3
aGka8l Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 ειχα χάσει μια φορα κοντα 20 κιλα αλλα τα ξαναβρήκα στον στρατο
Big Boss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 έχασα 72 κιλά όταν ήμουν 14-15 μέσα ένα χρόνο δε ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω τώρα γιατί ήτανε παρα πολύ κουραστικό Πάντως εάν μάθεις να ζεις με σωστή διατροφή θε θα τα ξαναπάρεις ποτέ
blazexX23Xx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Αν χανεις 10 κιλα και τα 5 απο αυτα ειναι μυικη μαζα δεν εχει κανενα νοημα. 1
gia_nnis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Τον τελευταίο καιρό έχω παχύνει και σήμερα ξεκίνησα δίαιτα. Συγκεκριμένα την ξεκίνησα τα μεσάνυχτα οπότε διανύ αισίως το 7ο λεπτό δίαιτας. Θέλω να χάσω 10κιλά τα οποία όλο τα χάνω και τα παίρνω και αυτό γιατί απλά όταν αδυνατίσω αρχίζω και τρώω πάλι. Εσείς ποια είναι τα περισσότερα κιλά που έχετε χάσει;Ολη η ουσια ειναι να συνηθισεις τον οργανισμο σου να αρκειται σε μικροτερες ποσοτητες φαγητου.. Σου προτεινω να περπατας μιση ωρα την ημερα ανελλιπως.. και αν εχεις την αισθηση της πεινας να τρως φρουτα-λαχανικα. Οσο μπορεις να αποφευγεις το ΑΜΥΛΟ! Και αν μπορεις να πινεις 2 λεμονια την ημερα
CleanthisD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 ειχα χάσει μια φορα κοντα 20 κιλα αλλα τα ξαναβρήκα στον στρατο Σε νιώθω... έχασα 13 έβαλα 15.
Big Boss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 και πολύ νερό Πίνε κανα δυο ποτήρια πριν κάθε γεύμα για να γεμίζει το στομάχι ώστε να φας λιγότερο.
techm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Τον τελευταίο καιρό έχω παχύνει και σήμερα ξεκίνησα δίαιτα. Συγκεκριμένα την ξεκίνησα τα μεσάνυχτα οπότε διανύ αισίως το 7ο λεπτό δίαιτας. Θέλω να χάσω 10κιλά τα οποία όλο τα χάνω και τα παίρνω και αυτό γιατί απλά όταν αδυνατίσω αρχίζω και τρώω πάλι. Εσείς ποια είναι τα περισσότερα κιλά που έχετε χάσει; Μ' αρέσει που του απαντάτε και σοβαρά.
gia_nnis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 που ειναι ο ts? Χαθηκε μεσα σε κανενα ψυγειο?!!!? 3
leukonas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Σε 1-2 ωρίτσες θα τα χάσεις τα κιλά που θέλεις!! Κάνε λιγάκι υπομονή κεραυνούλη!!
Expertr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 <p> και πολύ νερό<br /> <br /> Πίνε κανα δυο ποτήρια πριν κάθε γεύμα για να γεμίζει το στομάχι ώστε να φας λιγότερο.<br /> <br />ΛΑΘΟΣ</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα