redhotstef Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω πως να το εκφρασω καλυτερα, αλλα οταν καποιος δουλευει σαν φυλακας πιστευω θα πρεπει να εκπεμπει φοβο, τρομο, και γενικα εννοωντας.. "να τον φοβασαι". Οπως οταν βλεπεις αστυνομικο στο δρομο να ερχεται προς το μερος σου και να νιωθεις οτι πρεπει να απολογηθεις για οτιδηποτε του καφλοσι. Οπως οταν πας σε κλαμπ και δεν θες να σε δει με κακο ματι ο μπραβος. Αντ αυτου, πολλες φορες, κυριως στα μετρο της πολης και αλλες δημοσιες υπηρεσιες βλεπουμε μικρου αναστηματος γυναικες και αντρες, μεσσηλικες, και γενικα ανθρωπους του στυλ που ο μεσος ορος και πανω του πλυθυσμου θα ελεγε απο μεσα του.. "αυτον 'τον εχω', οποια επιπληξη και αν μου κανει". Η δουλεια του φυλακα αποσκοπει μονο στην παρατηρηση και την ενημερωση; Για γνωσεις πολεμικων τεχνων, γυμναστηρια ντουκια και αναβολικα (πλακιτσα) ουτε λογος??..
_hopelesscase_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 πρεπει να απολογηθεις για οτιδηποτε του καφλοσι. 14
manzah80 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Γιατι το ντουκι και τον εκπαιδευμενο πρεπει να τον πληρωνεις κανονικα οχι οποτε το θυμηθεις και με ξεφτιλισμενους μισθους.Υπαρχουν αλλες δουλειες που μπορει να κανει αυτος που ειναι οπως περιγραφεις. 5
Razor_7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι όλοι οι σεκιούριτι είναι απλοί ανθρώποι; fixed. Η απάντηση είναι απλή: Μπαίνουν ως "ο γνωστός του γνωστού ενός φίλου" και συνήθως είναι άνθρωποι που θα πάνε γιατί δε βρίσκουν κάπου αλλού και με εξευτελιστικό μισθό. Τώρα γιατί οι εταιρίες δεν ενδιαφέρονται ώστε να 'χουν υψηλής ποιότητας προσωπικό? Προφανώς επειδή είναι ασόβαρες και επιπροσθέτως βγάζουν και περισσότερα πληρώνοντας "ανειδίκευτους" και "ανεκπαίδευτους" τρεις και εξήντα. Επίσης είναι σαν "καρτέλ" ένα πράγμα, όλοι έχουν ότι να 'ναι προσωπικό οπότε σ' όποιον και να πας πάλι ο,τι να 'ναι θα βρεις οπότε... 1
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Αρα λες οτι σε αυτο το επαγγελμα χρειαζονται ανθρωποι που να πεφτουν "θυματα" των κοινωνικων προκαταληψεων; Συμφωνα απολυτα
Hellaslover Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 γιατι, και μιλαω πιο πολυ προσωπικα, ο φοβος δεν ειναι τροπος. Οι περισσοτεροι ανθρωποι θα σεβαστουν το νομο αν σεβονται και τους αστυνομικους η securiταδες κτλ Εγω ποτε δε φορουσα κρανος μικρος οσο ειχα μηχανακι μεχρι που μια νυχτα σε ενα μπλοκο ενας νεαρος αστυνομικος μου λεει "φιλε, αν παθεις κατι χωρις κρανος η μανα σου θα σε κλαιει. Καλο ειναι να φορας και ειναι καλο δικο σου" και μ'αφησε να φυγω. Πιο πολυ θυμαμαι αυτο το βραδυ παρα ολες τις αλλες που εφαγα προστιμο. Και απο τοτε φορουσα, τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες.
Apoll Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω πως να το εκφρασω καλυτερα, αλλα οταν καποιος δουλευει σαν φυλακας πιστευω θα πρεπει να εκπεμπει φοβο, τρομο, και γενικα εννοωντας.. "να τον φοβασαι". Οπως οταν βλεπεις αστυνομικο στο δρομο να ερχεται προς το μερος σου και να νιωθεις οτι πρεπει να απολογηθεις για οτιδηποτε του καφλοσι. Οπως οταν πας σε κλαμπ και δεν θες να σε δει με κακο ματι ο μπραβος. Αντ αυτου, πολλες φορες, κυριως στα μετρο της πολης και αλλες δημοσιες υπηρεσιες βλεπουμε μικρου αναστηματος γυναικες και αντρες, μεσσηλικες, και γενικα ανθρωπους του στυλ που ο μεσος ορος και πανω του πλυθυσμου θα ελεγε απο μεσα του.. "αυτον 'τον εχω', οποια επιπληξη και αν μου κανει". Η δουλεια του φυλακα αποσκοπει μονο στην παρατηρηση και την ενημερωση; Για γνωσεις πολεμικων τεχνων, γυμναστηρια ντουκια και αναβολικα (πλακιτσα) ουτε λογος??.. Βλέπωντας τις ανυσηχίες σου, απέστειλα αίτηση στο Αυτοκράτορα High Council of Terra, να στείλει μερικούς μεταλλαγμένους υπερστρατιώτες Space Marines, να προστατέψουν το Μετρό και τις δημόσιες υπηρεσίες από τις δυνάμεις του Chaos και τον Orks. 6
Miracle Worker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Αυτοί στο μετρό δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Κακοπληρωμένοι υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι είναι. Τώρα γι' αυτό που λες, δε νομίζω να έχουν την δικαιοδοσία να ασκήσουν σωματική βία. Σίγουρα για κάποια περιστατικά θα καλύπτονται, αλλά εδώ ως και η φρουρά του Βαρουφάκη έφαγε μήνυση. Δε νομίζω να ενδείκνυται η χρήση τακτικών εκφοβισμού και ούτε αυτοί να έχουν όρεξη για μπλεξίματα. Παρεμπιπτόντως, οι εταιρίες σεκιούριτι συνήθως έχουν υψομετρικό όριο το 1,83 (6 feet). Ειδικά αρκετά παλαιότερα παίρναν κυρίως ΛΟΚατζήδες, αλλά αφότου έγινε το μπαμ με τις εταιρίες σεκιούριτι, αρκεί να είσαι Έλληνας.
solton57010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Security κλπ δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι.Το να ήταν ντουκια είναι άχρηστο καθώς δεν έχουν δικαίωμα να ασκησουν βία (την οποία νόμιμα μπορεί να ασκεί μονο αστυνομικός ) και επίσης ακόμα και μλκ να κανεις δεν έχουν δικαίωμα να σε κρατήσουν καθώς είναι παράνομη κράτηση.Επισης κάποιος που είναι ντουκι και ια ψαχτει για τέτοιου τύπου δουλειά θα προτιμήσει να δουλέψει νύχτα παρα υπάλληλος ιδ.εταιριας για 480 ευρώ.Καθως τα 480 δεν του φτανουν ούτε για το μισα γεύματα του 1
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Και ομως εχω σκηνικο που ενας τσαντακιας εκλεψε μια γυναικα πηγε να κανει κατι ο σεκιουριτας αλλα ηταν μυγοφτημα και εφαγε κατι ψηλες ευτηχως ειχε κοσμο και τον πιασαν τον τσαντακια. οποτε συμφωνω οτι επρεπε να ειναι ντουκι ο σεκιουριτας.
Bspus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Και ομως εχω σκηνικο που ενας τσαντακιας εκλεψε μια γυναικα πηγε να κανει κατι ο σεκιουριτας αλλα ηταν μυγοφτημα και εφαγε κατι ψηλες ευτηχως ειχε κοσμο και τον πιασαν τον τσαντακια. οποτε συμφωνω οτι επρεπε να ειναι ντουκι ο σεκιουριτας. Υπαρχει και το γνωστο ρητο οτι με κλανιες αυγα δε βαφεις. Αν ο σεκιουριτας ηταν ντουκι και επαιρνε σοβαρο μισθο (3 φορες αυτα που παιρνουν τωρα) ωστε να μπορει να ζησει, να πληρωσει γυμναστηριο και διατροφη, θα παραπονιομασταν μετα για κατασπαταληση δημοσιου χρηματος να ταιζουμε τους μπρατσαραδες που δεν εχουν δικαιωμα να ριξουν ξυλο ενω την ιδια στιγμη υπαρχουν ανεργοι και συνταξιουχοι που πεινανε 5
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Γελάω λίγο με το στερεότυπο του ντουκι= δυνατός, θα με βαλει κάτω, θα τις φάω. Καλώς ή κακώς τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Τώρα στα του θέματος, νομικά ο σεκιουριτας δεν μπορεί να σου κάνει κάτι, δεν μπορεί να σε αγγίξει, να σε ψάξει κλπ. Έχει τα ίδια δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ένας πολίτης προς έναν άλλο πολίτη. Οπότε η σωματική διάπλαση έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το πρωταρχικό γι αυτούς είναι να είναι ανοιχτοματιδες και να έχουν γρήγορα δάχτυλα ώστε να ειδοποιήσουν, ξερω γω τους αστυνομικούς. 2
manzah80 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Εχεις δικαιωμα να συλαβεις τον αλλο ακομα και ως πολιτης αν δεις ας πουμε κλοπη η ξυλοδαρμο(τον ακινητοποιεις μεχιρ να ερθει η αστυνομια) το αν ειχες δικιο η οχι θα αποδειχτει στα δικαστηρια.Το ειχα κανει για μερικους μηνες και μολις ειδα τι λεφτα δινουν και τι ωραρια εχουν εφυγα πετοντας.Η αληθεια ειναι οτι οπου γινοταν φασαρια και γραφανε στα τετοια τους τους σεκιουριταδες αν ημουν στον ιδιο χωρο μολις πηγαινα εγω αλλαζανε τα πραγματα δυστυχως ο κοσμος θελει μπαμπουλα.Καλα κανεις και γελας βασικα τα ατομα που βαζουν εμπνεουν μηδεν σεβασμο και δεν μπορεις να τα παρεις και στα σοβαρα σε παιρνει γραμμη ο πολιτης και σε πιανει και στο ψιλο αν εισαι χαζουλης.Απο την αλλη ειναι ανθρωποι που χρειαζονται πραγματικα τα λεφτα και μερικοι εχουν και οικογενεια.Επισης δεν τους μαθαινουν ουτε τα βασικα για διαχειριση κοσμου κτλ. 2
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 το μπέρδεμα με τον όρο "ντούκι" είναι οτι χρησιμοποιείται σαν οδοντόπαστα στη χώρα μαςείναι λες και λέω πως τα πιστόλια δεν σκοτώνουν και να εννοώ κάτι τέτοιο ότι πληρώσεις παίρνεις κ ισχύει κ στους υπαλλήλους , αν θες έναν security που στις περισσότερες περιπτώσεις η παρουσία του και μόνο να διασφαλίζει την ασφάλεια τότε θα τον πληρώσεις αναλόγως. Γιαυτό γέμισε ο τόπος τσιλιαδόρους του 500ρικου (????????)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα