defacer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μόνο εγώ δεν κατάλαβα το "γρατζουνισε"? Υποθέτω εννοεί πως πήγε να του ρίξει καμιά ψιλή αλλά ήταν τόσο ψιλή η/και ο τύπος τόσο μεθυσμένος που το σημαντικότερο αποτέλεσμα ήταν μια περιποιημένη γρατζουνιά. Αφού μου λες ότι θα καθόσουν να σε γρατσουνίσει κάποιος και δεν θα αντιδρούσες Βασικά δεν είπα τίποτα τέτοιο (μπορείς να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα παραπάνω σχετικά με ρεπερτόριο αντιδράσεων), αλλά ας μη σε κουράσω άλλο με δύσκολα νοήματα. 1
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μερικοι μου φαινετε ζειτε σε αλλο πλανητη αλλη πραγματικοτητα δεν ξερω που ακριβως αλλα σιγουρα οχι εδω.Μηπως να του γυρναγε και το αλλο μαγουλο να τον γραντζουνισει και απο την αλλη.Αμα σου ερχονταν τα πρεζακια και σου πεταγανε τις βελονες για να σε τρυπησουν και να κολησεις οτι υπαρχει ετσι επειδη γουσταρουν στην ομονοια θα ηθελα να δω τι θα κανες.Οταν επισης ερχονται οι αλγερινοι τι σκατα ηταν με τα ξυραφια κρυμενα για να σε χαρακωσουνε επειδη τους ενοχλει η παρουσια σου θα μπορουσες να τους δωσεις λουλουδια.Που ζειτε στις διαφημισεις τις κιντερ? 6
defacer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αμα σου ερχονταν τα πρεζακια και σου πεταγανε τις βελονες για να σε τρυπησουν και να κολησεις οτι υπαρχει ετσι επειδη γουσταρουν στην ομονοια θα ηθελα να δω τι θα κανες. Δεν έχω φτάσει ακόμα σ' αυτή την πίστα, πες κανα κωδικό. Επίσης τι σχέση έχει αυτό με την κουβέντα; Α ναι, καμία.
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Και ουτε θα την φτασεις ποτε γιατι μια ζωη θα κρυβεσε παντου. 4
xstreamgamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Υποθέτω εννοεί πως πήγε να του ρίξει καμιά ψιλή αλλά ήταν τόσο ψιλή η/και ο τύπος τόσο μεθυσμένος που το σημαντικότερο αποτέλεσμα ήταν μια περιποιημένη γρατζουνιά. Βασικά δεν είπα τίποτα τέτοιο (μπορείς να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα παραπάνω σχετικά με ρεπερτόριο αντιδράσεων), αλλά ας μη σε κουράσω άλλο με δύσκολα νοήματα. Μόνο εσύ δεν έχεις συναίσθηση απλών εννοιών(όπως π.χ αυτοάμυνα) πόσο μάλλον να σε πάω σε πιο δύσκολες έννοιες.Καληνύχτα... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2015 από xstreamgamer
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω αν βλέπεις τι δεν πάει καλά εδώ. Ελπίζω να το βλέπεις, έστω κατόπιν εορτής. καλά έκανε και στις δύο περιπτώσεις αν και είμαι ενάντια στη βία αν με ακουμπήσει κάποιος θα τον χτυπήσω μέχρι να ματώσουν τα χέρια μου όπως και σε περίπτωση που δω να χτυπάνε κάποιον ανήμπορο (ανάπηρο - γέρο-γυναίκα-παιδί κλπ) θα αντιδράσω αναλόγως. τι σου φαίνεται περίεργο ?? 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 1. Ωραίο θέμα πλάκα εχει 2. ο ανήλικος μιλάει σωστά γιατί κ ξέρει κ έχει την απαιτούμενη ψυχραιμία αν χρειαστεί 3. την τελευταία φορά που ''μάλωσα'' στον δρόμο βρέθηκα με χειροπέδες στα χεριά , μια μουτζα έριξα σε έναν που πέρασε στοπ , εκείνος με πήρε από πίσω γιατί μάλλον είχε νεύρα και ήθελε απεγνωσμένα να δείρει κάποιον , ε του κάτσε λαχείο κ βρεθήκαμε αυτός με παραμορφωμένο κεφάλι κ γω με χειροπέδες ! δεν μπορούσα να το αποφύγω βέβαια γιατί όρμηξε , ας μην μου ξανάτύχη ποτέ εύχομαι ! 4. είτε σεκιουριταδες είτε πολίτες δίνουμε τόπο στην οργή , δεν κάνουμε τους μαλάκες , όμως αποφεύγουμε όπως ο διαολος το λιβάνι τον διαπληκτισμό ! 5 . ποίηση αδέλφια αγαπάτε αλλήλους 5
MikeJ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μαζί με τα ενεχυροδανειστήρια από τις ελάχιστες μπίζνες που είχαν ανάπτυξη εντός κρίσης. Περισσότερο τυπικός είναι ο ρόλος τους, απλά για να δημιουργούν την αίσθηση ότι κάποιος σε παρακολουθεί οπότε μην κάνει λαμακίες, μη κλέβεις, μην περνάς την κίτρινη γραμμή στον ηλεκτρικό. Όχι απλά δε βλέπεις ντούκι σεκιουριτά αλλά κατά παράξενο τρόπο η πλειοψηφία είναι άτομα που είτε από ηλικία είτε από σωματική διάπλαση είναι σε χειρότερη μοίρα από τον μέσο άνθρωπο με τον οποίο έρχονται σε επαφή, επειδή ακριβώς δεν είναι οι δουλειά τους να παλέψουν με τους κλέφτες κλπ, απλά η παρουσία τους να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Έχω δει γυναίκα σεκιουριτού σε σούπερ μάρκετ μετά βίας 1,50 ύψος, κλασικά με το αλεξίσφαιρο, η εικόνα ήταν λίγο αστεία ομολογώ, όπως και κάτι παππούδες σχεδόν που βλέπω κάτι φορές. Ίσως μόνο στις χρηματαποστολές να χρησιμοποιούν κάπως πιο σωματικά ικανούς λίγο που έχω παρατηρήσει. Με τα λεφτά που δίνουν και τα ωράρια λογικό είναι βέβαια. Είναι επάγγελμα που γίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από άτομα μέσης ηλικίας που έχασαν τη δουλειά τους και με τη παρούσα κατάσταση αδυνατούν να βρουν κάτι άλλο οπότε αφού μόνο οι εταιρείες σεκιούριτι προσλαμβάνουν πάνε εκεί αναγκαστικά. Αν και γνωρίζω προσωπικά παιδί κάτω από 30 που αυτός μαζί με τα άλλα 2 αδέρφια του που είναι λίγο μικρότερα, συνειδητά ψάχνουν μόνο για δουλειές σεκιούριτι, επειδή αν είσαι τυχερός μπορεί να σου κάτσει η καλή και να είσαι σε κανά γραφείο στα δικαστήρια πχ να χαζεύεις κάτι κάμερες, εντελώς χαλαρά, δημόσιο φάση, να πέρνεις τα λεφτάκια σου (που για κάποιον 25άρη χωρίς γυναίκα, παιδιά και σπίτια και 5 κατοστάρικα που λέει ο λόγος να παίρνεις είσαι κομπλέ) 1
akis_fc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ηθελα να ρωτησω το παρακατω σε οσους κατεχουν απο νομικα και νομους. Πριν δυο μηνες περιπου, ειχα μια συζητηση με εναν που εργαζεται σε καποια εταιρια ασφαλειας ως σεκιουριτας, και καποιος που ειναι στα ξενοδοχειακα. Και οι δυο ισχυριζοταν, πως ο νομος περι συλληψης εχει αλλαξει, και οτι πλεον ο νομος εχει τροποποιηθει ωστε ενας σεκιουριτας να μπορει να επιβληθει στο να σταματησει καποιον. Σαν παραδειγμα, μου ειπαν πως πχ αν καποιος μπει σε ιδιωτικο χωρο, πχ εργοταξιο, μπορει να τον δεσει καπως ετσι και να τον περιορισει καπου, μεχρι να ερθει η αστυνομια. Εχει αλλαξει οντως η νομοθεσια και μπορω να διαβασω περισσοτερα επι αυτου, η ηταν λογια να περναει η ωρα; Αυτά που ισχύουν και μάλιστα χωρίς να έχει αλλάξει πρόσφατα είναι ότι οι σεκουριτάδες έχουν την ιδιότητα του πολίτη απέναντι στο νόμο και τίποτα παραπάνω (όσον αφορά την ποινική διαδικασία). Σε περίπτωση τώρα που ένας σεκουριτάς διαπιστώσει κάποιο ποινικό αδίκημα (και συγκεκριμένα, αυτόφωρο πλημμέλημα/κακούργημα) έχει την δυνατότητα σαν πολίτης να τον "δέσει" (να του στερήσει την ελευθερία συλλαμβάνοντάς τον) όπως λες και να τον παραδώσει στην αστυνομία. Σε περιπτώσεις που δεν συντρέχουν λόγοι σύλληψης ( πχ αυτόφωρο πλημμέλημα/κακούργημα) έχουμε παράνομη στέρηση της ελευθερίας αρκετά σοβαρό αδίκημα (σχετικά πρόσφατες περιπτώσεις ελεγκτών σε λεωφορεία που έχουν μπλέξει). Τα παραπάνω όσον αφορά τη σύλληψη, τώρα για το ξύλο και την αυτοάμυνα που αναφέρθηκε, προφανώς και αυτός που πλάκωσε στο ξύλο ένα μεθυσμένο δεν παίζει να τη γλυτώσει με τίποτα σε περίπτωση που ο μεθυσμένος το κυνηγούσε ( κι αν ακόμη κάποιος έχει αμφιβολίες γι αυτό, και μόνο ότι αντέδρασε με βαρύτερο αδίκημα δεν παίζει η άμυνα είναι παρόμοιο με το να μου επιτίθεται κάποιος με ένα φτυάρι και να τον πυροβολώ με δίκανο δεν θα τη γλυτώσω)
Silenzio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μερικοι μου φαινετε ζειτε σε αλλο πλανητη αλλη πραγματικοτητα δεν ξερω που ακριβως αλλα σιγουρα οχι εδω.Μηπως να του γυρναγε και το αλλο μαγουλο να τον γραντζουνισει και απο την αλλη.Αμα σου ερχονταν τα πρεζακια και σου πεταγανε τις βελονες για να σε τρυπησουν και να κολησεις οτι υπαρχει ετσι επειδη γουσταρουν στην ομονοια θα ηθελα να δω τι θα κανες.Οταν επισης ερχονται οι αλγερινοι τι σκατα ηταν με τα ξυραφια κρυμενα για να σε χαρακωσουνε επειδη τους ενοχλει η παρουσια σου θα μπορουσες να τους δωσεις λουλουδια.Που ζειτε στις διαφημισεις τις κιντερ? εσύ σε ποιο πλανήτη ακριβώς ζεις ? σου πετάνε τις βελόνες σαν βελάκια πάνω σου και σε κυνηγούν με ξυράφια ? τι παίρνεις και δε μας το λες ? τεσπα ακόμα και να σου τυχε τέτοιο περιστατικό (που δε το πιστεύω απλά θες να αναπαράγεις τις παπαριες των φασιστών) δε χρειάζεται να γενικεύουμε, θα με βρίσει δηλαδή ένας μεθυσμένος ή έστω να προσπαθήσει να με κτυπήσει και θα κάτσω να τον σπάσω στο ξύλο με μένος ? ηρέμησε λίγο μεγάλε..
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 εσύ σε ποιο πλανήτη ακριβώς ζεις ? σου πετάνε τις βελόνες σαν βελάκια πάνω σου και σε κυνηγούν με ξυράφια ? τι παίρνεις και δε μας το λες ? τεσπα ακόμα και να σου τυχε τέτοιο περιστατικό (που δε το πιστεύω απλά θες να αναπαράγεις τις παπαριες των φασιστών) δε χρειάζεται να γενικεύουμε, θα με βρίσει δηλαδή ένας μεθυσμένος ή έστω να προσπαθήσει να με κτυπήσει και θα κάτσω να τον σπάσω στο ξύλο με μένος ? ηρέμησε λίγο μεγάλε.. Πηγαινε να φυλαξεις ξενοδοχειο στην ομονοια 9 το βραδυ με 9 το πρωι και ελα πες μου.Το ξαναλεω ζειτε σε αλλο πλανητη σε προστατευομενο περιβαλλον και αποφευγετε τις κακοτοπιες.Για πηγαινε ρωτα ενα μπατσο που κανει περιπολιες αν συμβαινουν αυτα που σου γραφω.Ξερεις ποσοι μπατσοι εχουν παει πανικοβλητοι νοσοκομειο απο βελονες η κατι ταμιες στα σουπερ μαρκετ εκει γυρω.Κανανε επισης μπανιο εξω απο το ξενοδοχειο σε ενα λαστιχο εκει να δεις τι γινοταν ετσι και τους φωναζες κιολας παιρνανε ενα τηλεφωνακι σκαγανε 50 πακιστανια και στο κανανε καλοκαιρινο.Και να σου πω τι παιρνω δεν θα το παρεις οποτε μην ρωτας.Ο αλλος που δουλευε ερμου σε ενα πολυκαταστημα πολυοροφο μετα τις 7 σκαγανε οτι λογης ξενοι φανταζεσε και παιρνανε οτι θελανε και οι σεκιουριταδες κρυβονταν μην τους σφαξουν 2
akis_fc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Πηγαινε να φυλαξεις ξενοδοχειο στην ομονοια 9 το βραδυ με 9 το πρωι και ελα πες μου.Το ξαναλεω ζειτε σε αλλο πλανητη σε προστατευομενο περιβαλλον και αποφευγετε τις κακοτοπιες.Για πηγαινε ρωτα ενα μπατσο που κανει περιπολιες αν συμβαινουν αυτα που σου γραφω.Ξερεις ποσοι μπατσοι εχουν παει πανικοβλητοι νοσοκομειο απο βελονες η κατι ταμιες στα σουπερ μαρκετ εκει γυρω.Κανανε επισης μπανιο εξω απο το ξενοδοχειο σε ενα λαστιχο εκει να δεις τι γινοταν ετσι και τους φωναζες κιολας παιρνανε ενα τηλεφωνακι σκαγανε 50 πακιστανια και στο κανανε καλοκαιρινο.Και να σου πω τι παιρνω δεν θα το παρεις οποτε μην ρωτας.Ο αλλος που δουλευε ερμου σε ενα πολυκαταστημα πολυοροφο μετα τις 7 σκαγανε οτι λογης ξενοι φανταζεσε και παιρνανε οτι θελανε και οι σεκιουριταδες κρυβονταν μην τους σφαξουν Στις παραπάνω περιπτώσεις και συγκεκριμένα απειλή/επίθεση με μολυσμένο αντικείμενο ή μαχαίρι μπορείς ανετώτατα να τους σπάσεις στο ξύλο και να βγείς λάδι (υπό την προυπόθεση φυσικά ότι ισχύει η απειλή/επίθεση κλπ). Στην περίπτωση του μεθυσμένου με μακριά νύχια δεν μπορείς να την βγάλεις καθαρή νομικά πάντα. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά έτσι ?
xstreamgamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 εσύ σε ποιο πλανήτη ακριβώς ζεις ? σου πετάνε τις βελόνες σαν βελάκια πάνω σου και σε κυνηγούν με ξυράφια ? τι παίρνεις και δε μας το λες ? τεσπα ακόμα και να σου τυχε τέτοιο περιστατικό (που δε το πιστεύω απλά θες να αναπαράγεις τις παπαριες των φασιστών) δε χρειάζεται να γενικεύουμε, θα με βρίσει δηλαδή ένας μεθυσμένος ή έστω να προσπαθήσει να με κτυπήσει και θα κάτσω να τον σπάσω στο ξύλο με μένος ? ηρέμησε λίγο μεγάλε.. Άλλο να προσπαθήσει να με βρίσει ή να με χτυπήσει και άλλο να το επιτύχει έτσι; Για να ξέρουμε και τι λέμε και σου απαντάω επειδή υπονοείς αυτό που έγραψα πιο πάνω.Ο τύπος δεν προσπάθησε να με χτυπήσει να με γραντζουνίσει ήθελε από την αρχή και το κατάφερε και μάλιστα μου άφησε και σημάδι για λίγες μέρες κάτω ακριβώς από το μάτι.Καλά αν με έπαιρνε στο μάτι θα είχε υποστεί πολύ χειρότερα αλλά ήταν τυχερός την γλίτωσε με δύο τρία περιποιημένα μπουνίδια.
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καταρχας ετσι και εκανες το λαθος και καλουσες αστυνομια την γαμησες απλα καλυτερα να αλλαζες δουλεια παρα να ξαναπας.Οταν μου τα λεγανε και μενα ελεγα μαλακιες υπερβολες.Ναι την διαφορα την αντιλαμβανομαι παρολαυτα δεν εκανε κατι διαφορετικο απο οτι εκανε ενας κανονικος πολιτης του ανταπεδωσε το χτυπημα δεν θα εβρισκε οσο μπελα νομιζεις.
xstreamgamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Στις παραπάνω περιπτώσεις και συγκεκριμένα απειλή/επίθεση με μολυσμένο αντικείμενο ή μαχαίρι μπορείς ανετώτατα να τους σπάσεις στο ξύλο και να βγείς λάδι (υπό την προυπόθεση φυσικά ότι ισχύει η απειλή/επίθεση κλπ). Στην περίπτωση του μεθυσμένου με μακριά νύχια δεν μπορείς να την βγάλεις καθαρή νομικά πάντα. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά έτσι ? Σώπα ρε φίλε δηλαδή αν με έβρισκε λίγο πιο πάνω στο μάτι ας πούμε τότε θα ήταν καλά να τον σπάσω στο ξύλο;Επίσης γρατσουνιά με τα χέρια στο πρόσωπο συνιστά απειλή που ξέρω εγώ τι έχει ο καθένας.Σιγά μην καθόμουν να μου ρίξει και μπουκέτα και να του λέω και ευχαριστώ κιόλας. Δεύτερον με την αστυνομία είχαμε αλλάξει κινητά με ένα συγκεκριμένο περιπολικό ειδικά όταν είχαμε να κάνουμε με ναρκομανείς ειδοποιούσαμε κατευθείαν αυτούς χωρίς πολλά πολλά.Φυσικά και μετά το περιστατικό κάλεσα το περιπολικό να τον μαζέψει φυσικά και πήραν μαρτυρίες από τα άτομα που ήταν παρών στο περιστατικό και δεν έγινε τίποτα ίσα ίσα που μου είπαν καλά ρε φίλε που ήρθες να δουλέψεις εδώ πέρα.Οπότε δύο τινά συμβαίνουν.Η δεν έχεις ιδέα για το τι μιλάς ή τρολάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα