manzah80 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ε πες τα και εσυ γιατι θα μας βγαλουνε μυθομανεις εδω μεσα.Εκ του ασφαλους ολα ευκολα και απο μακρια 1
xstreamgamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αν η χειρότερη δουλειά που έχεις κάνει είναι να είσαι σε γραφείο στην χειρότερη τότε πως να σε νοιώσει ο άλλος ρε φίλε;Κοπέλα πανικόβλητη με την φούστα μισομαζεμένη βγήκε έξω ουρλιάζοντας ότι ο άλλος μπήκε μέσα στις γυναικείες τουαλέτες άνοιξε την πόρτα και καθόταν και την κοιτούσε συνεχώς.Τον είδαμε τον τύπο να τρέχει μετά τις τσιρίδες της κοπελιάς έτρεξα να τον φτάσω αλλά ήταν πολύ μπροστά εξ αρχής το καθίκι. Ευτυχώς για αυτόν πραγματικά όμως ευτυχώς.Άλλοι περίεργοι σκάνε μέσα δίπλα σε ένα παγκάκι μία κοπελιά κάθεται μόνη της.Αρχίσουν να της κάνουν παιχνίδια με την γλώσσα να της κάνουν κωλοδ@χτυλα και άλλα τέτοια ωραία χαριτωμένα μέχρι που η κοπελιά έβαλε τα κλάματα.Ένας συνάδελφος πήγε ευγενικά και τους είπε ότι ο σταθμός εφεξής είναι μόνο για τους επιβάτες ανοικτός και ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν και μόλις γύρισε να φύγει ο άλλος του σκάει κλωτσιά στην γάμπα.Καλά ο συνάδελφος ήταν κτήνος στην σωματική διάπλαση όλο μύες και ύψος πάνω από 1.95.Πρέπει να τον έσερνε πάνω από 50 μέτρα..
manzah80 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλα παιζει να ηταν και χειροτερα απο μενα εκει που ησουν εγω τουλαχιστον μπορουσα να κλειδωσω τον χωρο αν στραβωνε πολυ το πραγμα.
xstreamgamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλα παιζει να ηταν και χειροτερα απο μενα εκει που ησουν εγω τουλαχιστον μπορουσα να κλειδωσω τον χωρο αν στραβωνε πολυ το πραγμα. Κοίτα δεν παίζαμε και κάθε μέρα ξύλο έτσι;Αυτά είναι δύο τρία χοντρά που μου έτυχαν σε διάρκεια τριών χρόνων ok;Εντάξει ψευτομαγκιές και ψευτοτσαμπουκάδες από μεθυσμένους και μη λύνονταν με την τακτική της σκούπας.Τον έβγαζες έξω χωρίς πολλά πολλά και συνήθως έβλεπαν ότι δεν τους έπαιρνε και έκαναν μούγκα στην στρούγκα.Για να σου δώσω να καταλάβεις περίπου γιατί γινότανε αυτά στην αρχή αυτό συνέβη στην δεύτερη θητεία Σημίτη.Έδωσε λοιπόν εντολή να ανακαινιστεί ο σταθμός και να βαφτεί εξωτερικά και εσωτερικά για να κάνει κάτι σαν εγκαίνια σε μία ηλεκτροφόρο γραμμή. κάτι το οποίο είχε να συμβεί μία εικοσαετία και πάνω.Οπότε αφού σινιαρίστηκε κάπως και λέω κάπως γιατί έκαναν το λάθος να αφήσουν τις τουαλέτες και ειδικά τις γυναικείες έξω από τον σταθμό.Οπότε αφού σινιαρίστηκε κάπως είπαν να βάλουν και μία εταιρία security να φυλάει τον χώρο.Αυτό στα αλάνια της περιοχής δεν άρεσε και τόσο καθώς ο σταθμός ήταν το στέκι τους έκαναν ο΄τι γούσταραν υπάλληλοι του Ο.Σ.Ε μας έλεγαν ότι μερικοί την έβγαζαν στον χώρο αναμονής και ουρούσαν. Οπότε επειδή ο Ελληνάρας είναι Ελληνάρας είτε ξεμέθυστος είτε μεθυσμένος μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία μας εκεί ερχόταν για να τσαμπουκαλευτούν και να δείξουν ότι θα συνεχίσουν να κάνουν ότι γουστάρουν. Αμ δε δεν ήξεραν ότι όλα τα παιδιά που είμαστε εκεί είχαμε όλοι ανάγκη να δουλέψουμε εκεί όσο πιο σωστά γινόταν γιατί τους υπαλλήλους τους άλλαζαν σαν τα πουκάμισα.Οπότε τις περισσότερες φορές μόνο και με την υποψία απειλής τους κουμαντάραμε καλά αλλιώς όποτε χρησιμοποιούσαν βία τότε χρησιμοποιούσαμε και εμείς .Απλά και ξεκάθαρα.Σε τρεις μήνες έγινε ο σταθμός εκκλησία.
akis_fc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Σώπα ρε φίλε δηλαδή αν με έβρισκε λίγο πιο πάνω στο μάτι ας πούμε τότε θα ήταν καλά να τον σπάσω στο ξύλο;Επίσης γρατσουνιά με τα χέρια στο πρόσωπο συνιστά απειλή που ξέρω εγώ τι έχει ο καθένας.Σιγά μην καθόμουν να μου ρίξει και μπουκέτα και να του λέω και ευχαριστώ κιόλας. Δεύτερον με την αστυνομία είχαμε αλλάξει κινητά με ένα συγκεκριμένο περιπολικό ειδικά όταν είχαμε να κάνουμε με ναρκομανείς ειδοποιούσαμε κατευθείαν αυτούς χωρίς πολλά πολλά.Φυσικά και μετά το περιστατικό κάλεσα το περιπολικό να τον μαζέψει φυσικά και πήραν μαρτυρίες από τα άτομα που ήταν παρών στο περιστατικό και δεν έγινε τίποτα ίσα ίσα που μου είπαν καλά ρε φίλε που ήρθες να δουλέψεις εδώ πέρα.Οπότε δύο τινά συμβαίνουν.Η δεν έχεις ιδέα για το τι μιλάς ή τρολάρεις. Καταρχήν ο μόνος λόγος που εμπλέκομαι στη συζήτηση είναι για να δείξω σε σένα πχ που είσαι σε τέτοιες καταστάσεις πως να προστατεύσεις τον εαυτό σου όχι μόνο σωματικά (με ξύλο) αλλά και νομικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι απέναντί σου και αν ήμουν έγω πχ θα σε πήγαιναν σηκωτό οι αστυνομικοί με το περιπολικό να είσαι βέβαιος. Δυστυχώς για σένα δεν νομίζω τίποτα αντιθέτως ξέρω πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάω. Γρατζουνιά με τα χέρια στο πρόσωπο δεν συνιστά ούτε λίγο απειλή. (Απειλή: Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη... αρθ. 333 ΠΚ) Τι μπορεί να είναι μία γρατζουνιά; Από έργο εξίβρυση μέχρι απλή σωματική βλάβη. Ποτέ δεν είπα πουθενά να κάτσεις να τις φας, αυτό που είπα είναι ότι αν αντιδράσεις με τρόπο που ποινικά θεωρείται μη ανάλογος δεν καλύπτεσαι από το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε άμυνα. Ποινικά αυτό λέγεται υπέρβαση ορίου άμυνας και πας σηκωτός όπως σου είπα παραπάνω. (καταλαβαίνω ότι μπορεί να φαίνεται περίεργη η επιλογή της λέξης "ανάλογος" αλλά είναι προσεκτικά επιλεγμένη) Στην πράξη λοιπόν μπορεί όλα να είναι καλά με το μεθυσμένο ή το πρεζάκι που σπάσαμε στο ξύλο και ξεγκαυλώσαμε αν όμως τύχει μία στις τόσες αυτό το άτομο να είναι λίγο ψιλιασμένο τρέχα εσύ να ρίξεις ιατροδικαστική εξέταση με καταθέσεις. 1
xstreamgamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καταρχήν ο μόνος λόγος που εμπλέκομαι στη συζήτηση είναι για να δείξω σε σένα πχ που είσαι σε τέτοιες καταστάσεις πως να προστατεύσεις τον εαυτό σου όχι μόνο σωματικά (με ξύλο) αλλά και νομικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι απέναντί σου και αν ήμουν έγω πχ θα σε πήγαιναν σηκωτό οι αστυνομικοί με το περιπολικό να είσαι βέβαιος. Δυστυχώς για σένα δεν νομίζω τίποτα αντιθέτως ξέρω πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάω. Γρατζουνιά με τα χέρια στο πρόσωπο δεν συνιστά ούτε λίγο απειλή. (Απειλή: Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη... αρθ. 333 ΠΚ) Τι μπορεί να είναι μία γρατζουνιά; Από έργο εξίβρυση μέχρι απλή σωματική βλάβη. Ποτέ δεν είπα πουθενά να κάτσεις να τις φας, αυτό που είπα είναι ότι αν αντιδράσεις με τρόπο που ποινικά θεωρείται μη ανάλογος δεν καλύπτεσαι από το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε άμυνα. Ποινικά αυτό λέγεται υπέρβαση ορίου άμυνας και πας σηκωτός όπως σου είπα παραπάνω. (καταλαβαίνω ότι μπορεί να φαίνεται περίεργη η επιλογή της λέξης "ανάλογος" αλλά είναι προσεκτικά επιλεγμένη) Στην πράξη λοιπόν μπορεί όλα να είναι καλά με το μεθυσμένο ή το πρεζάκι που σπάσαμε στο ξύλο και ξεγκαυλώσαμε αν όμως τύχει μία στις τόσες αυτό το άτομο να είναι λίγο ψιλιασμένο τρέχα εσύ να ρίξεις ιατροδικαστική εξέταση με καταθέσεις. Ε όχι και ξεγκαυλώσαμε ρε φίλε μεροκάματο πηγαίναμε να πάρουμε όχι να σπάσουν τα νεύρα μας.Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι είναι ότι αν δεν έκανε αυτός κίνηση εναντίων μου δεν θα συνέβαινε και τίποτα. Δεύτερον η αστυνομία κλήθηκε από μένα τον ίδιο για να τον μαζέψει οπότε ρώτησαν τους επιβάτες τι είχε συμβεί κι δεν είχα καμία απολύτως επίπτωση μην με κάνεις να γράφω τα ίδια ξανά και ξανά.
akis_fc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ε όχι και ξεγκαυλώσαμε ρε φίλε μεροκάματο πηγαίναμε να πάρουμε όχι να σπάσουν τα νεύρα μας.Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι είναι ότι αν δεν έκανε αυτός κίνηση εναντίων μου δεν θα συνέβαινε και τίποτα. Δεύτερον η αστυνομία κλήθηκε από μένα τον ίδιο για να τον μαζέψει οπότε ρώτησαν τους επιβάτες τι είχε συμβεί κι δεν είχα καμία απολύτως επίπτωση μην με κάνεις να γράφω τα ίδια ξανά και ξανά. Αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά αυτό που μου περιγράφεις και ο μόνος λόγος που επανέρχομαι είναι γιατί δεν εστιάζεις εκεί που πρέπει σε αυτά που γράφω εγώ. Δεν έχει σημασία μόνο "ποιος ξεκίνησε" ο ποινικός κώδικας δεν είναι δημοτικό σχολείο. Έχει μεγαλύτερη σημασία ποιος αντέδρασε πιο σοβαρά. Δηλαδή αν καταλήξει ο μεθυσμένος με βαριά σωματική από τα χτυπήματα το οποίο δεν είναι και πολύ δύσκολο αν εσύ είσαι θολωμένος και αυτός μεθυσμένος, δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο το ότι έκανε κίνηση εναντίον σου. Το κατάλαβα ότι δεν είχες καμμία επίπτωση αλλά (εξαρτάται πάντα για το πόσο ξύλο μιλάμε) αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν κινήθηκε εναντίον σου (νομικά) ο μεθυσμένος. Αν διαβάσεις και καταλάβεις τα παραπάνω θα μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου πιο αποτελεσματικά από αντιδράσεις που μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα να μπλέξεις.
MikeJ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Η προστασία ενός χώρου και η προστασία των ανθρώπων σε αυτό το χώρο καθώς και η αυτοάμυνα διαφέρουν αρκετά από το να σαπίσεις στο ξύλο τον οποιοδήποτε είτε μεθυσμένο είτε ναρκομανή είτε ξεμέθυστο. Ούτε οι αστυνομικοί ούτε κανένας , πόσο μάλλον δλδ οι σεκιουριτάδες που απλοί πολίτες είναι, δεν έχουν δικαίωμα να ασκούν άσκοπα βία. Μπορεί να χρειαστεί βία και αρκετή μάλιστα αλλά η βία πρέπει να σταματήσει μόλις ακινητοποιηθεί ή πάψει να αποτελεί απειλή ο οποιοσδήποτε που προκαλεί την αναστάτωση. Αν συνεχιστεί η βία μετά από αυτό το κομβικό σημείο, τότε πλέον έχουμε να κάνουμε με 2 δράστες και 2 θύματα ταυτοχρόνως. Προφανώς κάποιος δε θα κάτσει να τις φάει, ούτε θα γυρίσει το άλλο μάγουλο, θα προστατέψει τον εαυτό του και τους άλλους αλλά ως εκεί, δε θα πάει εκ των υστέρων και χωρίς να υπάρχει πλέον απειλή να βάλει κάτω τον άλλον και να του σπάσει τα δόντια απλά για να ξεθυμάνει ο ίδιος. Και σαν γενικότερο σχόλιο επειδή βλέπω άτομα καθημερινά που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι με το παραμικρό να παίξουν ξύλο για πλάκα, προσπαθήστε να δώστε τόπο στην οργή σας και σε καταστάσεις τέτοιες να αποφεύγεται να μπλέκεται διότι η κατάληξη είναι άγνωστη. Μπορεί εσείς να μη πάθετε τίποτα αλλά πάνω στην οργή και τη κακιά στιγμή να χτυπήσετε κανέναν (έστω και άθελα ) σοβαρά και μετά να τρέχετε και να πληρώνετε για μια ζωή. Δεν αξίζει το κόπο, καλύτερα να δείξετε ανωτερότητα και ας σας θεωρήσουν οι άλλοι κότες παρά να καταστρέψετε και τη δική σας ζωή και των άλλων. Ούτε κότα είναι αυτός που αποφεύγει τους τσακωμούς, ούτε μάγκας αυτό που μπλέκει, (τζάμπα μάγκας ίσως) (και το παραπάνω μου το έχουν πει 2 διαφορετικά άτομα που ήταν τρελά ντούκια και στα νιάτα τους έπαιζαν πολύ ξύλο έτσι για ανούσιους λόγους και τώρα πλέον έπειτα από πράγματα που είδαν κατάλαβαν πόσο βλάκες ήταν και πόσο επικίνδυνο αυτό που έκαναν και έκτοτε γράφουν στα τέτοια τους τις όποιες προκλήσεις...) Ένα πρόχειρο παράδειγμα ήταν με εκείνον το νέο από την Αυστραλία που στη Μύκονο νομίζω μπορεί να τα χε πιει και να κανε καμιά χαζομάρα εκείνο το βράδυ στο κλαμπάκι και πήγε ο μπράβος και τον τον σκότωσε κυριολεκτικά στο ξύλο. Ο ένας στο χώμα και άλλος στη φυλακή. Δε θεωρώ ότι υπήρχε τέτοια πρόθεση αλλά στο ξύλο επάνω δεν μπορείς να υπολογίζεις πάντα τι θα συμβεί και πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του άλλου. 3
defacer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 καλά έκανε και στις δύο περιπτώσεις Διαφωνούμε, δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο. αν και είμαι ενάντια στη βία αν με ακουμπήσει κάποιος θα τον χτυπήσω μέχρι να ματώσουν τα χέρια μου τι σου φαίνεται περίεργο ?? Και πάλι δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο. Είναι ενδιαφέρον πως εσύ και άλλοι όπως φαίνεται λέτε "είμαι ενάντια στη βία" και εννοείτε "δεν πάω να πλακώσω αγνώστους στο άσχετο". Σα να λέμε "είμαι ενάντια στο κέρατο" και εννοούμε "αν μου τριφτεί καμιά ας πρόσεχε". Δηλαδή, για να μη σου βάζω και λόγια στο στόμα, αν δεν ήσουν "ενάντια στη βία" τι θα έκανες;
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δηλαδή, για να μη σου βάζω και λόγια στο στόμα, αν δεν ήσουν "ενάντια στη βία" τι θα έκανες; αν δεν ήμουν ενάντια στη βία θα χτύπαγα κόσμο για χαζούς λόγους ξέρεις πόσες φορές κρατήθηκα ? είμαι επιθετικός απο πάντα και το καλύτερο που έκανα ήταν να μάθω να το ελέγχω, τον έλεγχο τον χάνω όταν με χτυπήσουν ή μου κάνουν κάτι χοντρό που να με προσβάλει πολύ. Σχετικά με το άλλο που είπα είναι λόγο χαρακτήρα , δεν μπορώ να δω έναν ηλικιωμένο , παιδί , γυναίκα να τους χτυπάνε και να αδιαφορίσω ούτε να περιμένω αν και όταν έρθει η αστυνομία που θα καλέσω. Ανάλογα με την περίπτωση (όχι να δω μια μάνα να δίνει φάπα στον 15χρονο γιο της και θα πάω να της μπάσω μπουνιές) ίσως ασκήσω βία. Και να συμπληρώσω πως σαν άνθρωπος όσο ακραίος μπορεί να ακούγομαι άλλο τόσο ευγενικός με όλους όσους συμπεριφέρονται όμορφα και πολιτισμένα. Στους απολίτιστους συμπεριφέρομαι απολίτιστα , αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν. 1
xstreamgamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Η προστασία ενός χώρου και η προστασία των ανθρώπων σε αυτό το χώρο καθώς και η αυτοάμυνα διαφέρουν αρκετά από το να σαπίσεις στο ξύλο τον οποιοδήποτε είτε μεθυσμένο είτε ναρκομανή είτε ξεμέθυστο. Ούτε οι αστυνομικοί ούτε κανένας , πόσο μάλλον δλδ οι σεκιουριτάδες που απλοί πολίτες είναι, δεν έχουν δικαίωμα να ασκούν άσκοπα βία. Μπορεί να χρειαστεί βία και αρκετή μάλιστα αλλά η βία πρέπει να σταματήσει μόλις ακινητοποιηθεί ή πάψει να αποτελεί απειλή ο οποιοσδήποτε που προκαλεί την αναστάτωση. Αν συνεχιστεί η βία μετά από αυτό το κομβικό σημείο, τότε πλέον έχουμε να κάνουμε με 2 δράστες και 2 θύματα ταυτοχρόνως. Προφανώς κάποιος δε θα κάτσει να τις φάει, ούτε θα γυρίσει το άλλο μάγουλο, θα προστατέψει τον εαυτό του και τους άλλους αλλά ως εκεί, δε θα πάει εκ των υστέρων και χωρίς να υπάρχει πλέον απειλή να βάλει κάτω τον άλλον και να του σπάσει τα δόντια απλά για να ξεθυμάνει ο ίδιος. Και σαν γενικότερο σχόλιο επειδή βλέπω άτομα καθημερινά που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι με το παραμικρό να παίξουν ξύλο για πλάκα, προσπαθήστε να δώστε τόπο στην οργή σας και σε καταστάσεις τέτοιες να αποφεύγεται να μπλέκεται διότι η κατάληξη είναι άγνωστη. Μπορεί εσείς να μη πάθετε τίποτα αλλά πάνω στην οργή και τη κακιά στιγμή να χτυπήσετε κανέναν (έστω και άθελα ) σοβαρά και μετά να τρέχετε και να πληρώνετε για μια ζωή. Δεν αξίζει το κόπο, καλύτερα να δείξετε ανωτερότητα και ας σας θεωρήσουν οι άλλοι κότες παρά να καταστρέψετε και τη δική σας ζωή και των άλλων. Ούτε κότα είναι αυτός που αποφεύγει τους τσακωμούς, ούτε μάγκας αυτό που μπλέκει, (τζάμπα μάγκας ίσως) (και το παραπάνω μου το έχουν πει 2 διαφορετικά άτομα που ήταν τρελά ντούκια και στα νιάτα τους έπαιζαν πολύ ξύλο έτσι για ανούσιους λόγους και τώρα πλέον έπειτα από πράγματα που είδαν κατάλαβαν πόσο βλάκες ήταν και πόσο επικίνδυνο αυτό που έκαναν και έκτοτε γράφουν στα τέτοια τους τις όποιες προκλήσεις...) Ένα πρόχειρο παράδειγμα ήταν με εκείνον το νέο από την Αυστραλία που στη Μύκονο νομίζω μπορεί να τα χε πιει και να κανε καμιά χαζομάρα εκείνο το βράδυ στο κλαμπάκι και πήγε ο μπράβος και τον τον σκότωσε κυριολεκτικά στο ξύλο. Ο ένας στο χώμα και άλλος στη φυλακή. Δε θεωρώ ότι υπήρχε τέτοια πρόθεση αλλά στο ξύλο επάνω δεν μπορείς να υπολογίζεις πάντα τι θα συμβεί και πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του άλλου. Και ποιος σου είπε ότι αφού άρπαξε δύο τρεις καλές στο πλαίσιο όπου αμυνόμουν ότι συνέχισα να τον χτυπάω μέχρι να λιποθυμήσει π.χ;Δεύτερον κανένας δεν πάει στην δουλειά του όπου εκεί πάει προφανώς για ταΐσει αυτόν και την οικογένεια του από ανάγκη ψάχνοντας για φασαρίες.Και τις δύο φορές που αναγκάστηκα να εμπλακώ είχα μετά πρόβλημα στο να ολοκληρώσω την βάρδια μου δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ ούτε όταν πήγα μετά στο σπίτι μπορούσα να κοιμηθώ.Αφ' ενός γιατί αναρωτιόμουν σε τι κωλοδουλειά έμπλεξα και πότε θα τέλειωνε όλο αυτό το σκηνικό και δεύτερον από ένα αίσθημα ντροπής, δεν είναι ότι και πιο ωραίο να πλακώνεσαι μέσα σε κόσμο.Για αυτό και δεν ξανά έκανα ποτέ αυτήν την δουλειά πάντα δούλευα ή στα χωράφια που είχα, είτε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια σε εργοστάσια.Μία φορά μόνο πήγα σε φίλο που άνοιξε εταιρία να τον εξυπηρετήσω για δέκα μέρες μέχρι να βρει προσωπικό και αρρώστησα.Εκεί έκανα τον νυχτοφύλακα στο Praktiker εξωτερικά, και αναγκαζόμουν να κυνηγώ τα ζευγαράκια που άραζαν στο τεράστιο parking για να την βρουν γιατί απαγορευόταν.Εκεί να δεις άβολες καταστάσεις.Οπότε μόλις βρήκε άτομα τον χαιρέτησα και ας με παρακαλούσε να μείνω.Ποτέ ξανά σε τέτοια κωλοδουλειά.Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι από μακριά και από αγαπημένοι
defacer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 αν δεν ήμουν ενάντια στη βία θα χτύπαγα κόσμο για χαζούς λόγους Sorry που στο λέω αλλά έχεις μια μάλλον λάθος ιδέα του τι είναι ενάντια στη βία. Αν χτύπαγες κόσμο για χαζούς λόγους δε θα ήσουν "όχι ενάντια στη βία", θα ήσουν στη φυλακή. ξέρεις πόσες φορές κρατήθηκα ? Και πάλι sorry, και μη το πάρεις στραβά αυτό που θα πω, αλλά θέλεις μήπως και βραβείο που κρατήθηκες; Εγώ ξέρεις πόσες φορές μπορεί να κρατήθηκα να μη πω "είσαι τελειωτικά και απάλευτα βλάκας" στη ζωή μου; Newsflash: το να μην το κάνεις, το να επιβληθείς στο δικό σου προσωπικό δαίμονα, είναι το κανονικό, όχι η υπέρβαση. είμαι επιθετικός απο πάντα και το καλύτερο που έκανα ήταν να μάθω να το ελέγχω, τον έλεγχο τον χάνω όταν με χτυπήσουν ή μου κάνουν κάτι χοντρό που να με προσβάλει πολύ. Μπράβο σου που ενδιαφέρθηκες να το ελέγχεις. Αλλά σοβαρά τώρα μετά απ' όλα αυτά "ενάντια στη βία"; Και γω είμαι ενάντια στο ρατσισμό... αρκεί να μη μαζεύονται μαύροι κάτω απ' το μπαλκόνι μου. Σχετικά με το άλλο που είπα είναι λόγο χαρακτήρα , δεν μπορώ να δω έναν ηλικιωμένο , παιδί , γυναίκα να τους χτυπάνε και να αδιαφορίσω ούτε να περιμένω αν και όταν έρθει η αστυνομία που θα καλέσω. Ανάλογα με την περίπτωση (όχι να δω μια μάνα να δίνει φάπα στον 15χρονο γιο της και θα πάω να της μπάσω μπουνιές) ίσως ασκήσω βία. Ούτε και γω θα αδιαφορήσω. Αλλά άπαξ και πάρεις το θύμα μακριά από τον κίνδυνο, μετά ποιόν ακριβώς υπηρετείς δέρνοντας το θύτη; Και να συμπληρώσω πως σαν άνθρωπος όσο ακραίος μπορεί να ακούγομαι άλλο τόσο ευγενικός με όλους όσους συμπεριφέρονται όμορφα και πολιτισμένα. Στους απολίτιστους συμπεριφέρομαι απολίτιστα , αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν. Η δική σου συμπεριφορά αντικατοπτρίζει μόνο σε σένα, ergo όταν φέρεσαι απολίτιστα (δε μας ενδιαφέρει ο λόγος) τότε γίνεσαι απολίτιστος εξ' ορισμού. Δεν το λέω αυτό για να σε θίξω, όλοι το κάνουμε λιγότερο ή περισσότερο, από προτίμηση ή αδυναμία. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, τι σημαίνει "στους απολίτιστους συμπεριφέρομαι απολίτιστα"; "Αυτός άρχισε πρώτος"; FFS dudes το αυτός άρχισε πρώτος ντεμεκ μαλλιάζει η γλώσσα μας να το λέμε στα παιδιά επειδή είναι ανώριμη και στραβή συμπεριφορά. Μετά το ξεχνάμε; Όλο και κάποιος θα βρεθεί να πάρει το "φέρεσαι απολίτιστα" και να το ξεχειλώσει μέχρι να ψοφήσει και να γίνει "κάτσε εσύ να τις φας και μη κάνεις τίποτα". Αγαπητέ φίλε που επιλέγεις να το κάνεις, είσαι τελειωτικά και απίστευτα βλάκας. Εσύ είσαι βλάκας, όχι εγώ αγενής. Εφόσον μου πάτησες το κουμπί μου πρώτα. 1
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 συμφωνώ με κάποια απο αυτά που γράφεις αλλα ξέχασα να γράψω πως δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρότυπο πολίτη και πολιτισμού, αλλα προσπαθώ να συμπεριφέρομαι όσο καλύτερα μπορώ , απο εκεί και πέρα έχω επίγνωση για τις πράξεις μου πως αν χτυπήσω κάποιον ίσως έχω επιπτώσεις και είμαι έτοιμος να δεχθώ και τις συνέπειες νομικές ή μη, γιατι το να σε πάει στα δικαστήρια ο άλλος είναι το λιγότερο , η περίπτωση να τραβήξει όπλο και να σε σκοτώσει είναι το μόνο που με ανησυχεί και γιαυτό φροντίζω να απέχω απο καυγάδες όσο περισσότερο μπορώ.
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχει πάρει αλλού το νήμα και θα συνεχίσω προς εκείνη τη κατεύθυνση.Αυτό που λέω πάντα είναι πως σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πιαστείς στα χέρια λόγω τσαμπουκάδων. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο πιο απλος; διότι ακόμα και σαν θέαμα είναι ηλίθιο να βλέπεις δυο μαντραχαλαδες να κοπανιουνται. Ακόμα και "νικητής" να είσαι κανείς δεν θα πει "πω ρε φίλε τι έκανε ο μαγκας... Κάτσε να μου υπογράψει στο στέρνο". Αλλά θα είσαι για όλους ένας ηλίθιος που χάλασε το βράδυ/μέρα του.Είμαι ο πρώτος που θα κάνει πίσω στη πρόκληση να βγάλουμε τα τσουτσουνια μας και να τα μετρήσουμε. Η κλασική ατάκα είναι "ηρέμησε αδερφέ, δεν αξίζει κάτσε να σε κεράσω μια μπύρα". Και όλα ηρεμούν παραδόξως.Αν και είμαι από τους τυχερους που δεν τυχαίνει σε πολλούς τσαμπουκαδες, ήμουν παρόν σε κάτι που συνέβη σε φίλο. Είχαμε ανεβεί φέτος τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη για ένα τουρνουά. Το βράδυ βγήκαμε σε ένα δρόμο γεμάτο μπαρακια (Συγγρού λεγόταν αν θυμάμαι). Εκεί είχε τραπέζια πάνω στο πεζοδρόμιο σχεδόν μέσα στο δρόμο και αμάξια που περνούσαν (σπάνια αλλά περνούσαν).Καθόμασταν έξω. Φίλος μπήκε μέσα να πάρει μια μπύρα μιας και η σερβιτόρα έτρεχε και δεν τον έβλεπε.Καθώς βγαίνει περνάει ένα αμάξι το δρόμο και εκείνος για να μην του πατήσει κάνα πόδι ανεβαίνει λίγο ατσαλα στο πεζοδρόμιο και σπρώχνει καταλάθος έναν τυπα που καθόταν με τη παρέα του (3 αγόρια 1 κοπέλα).Καθώς γυρίζει να του ζητήσει συγγνώμη του λέει ο άλλος "τι συγγνώμη ρε μαλακα" και του σκαει μια σφαλιάρα στη μπύρα που το έπεσε απ τα χέρια.Ε, τη στιγμή εκείνη μας πιάνει όλους στη παρέα μας νευρικό γέλιο, γιατί μας φάνηκε πολύ αστεία η αντίδραση του τυπα. Γυρνάει από την άλλη ο δικός μας και πήγε να πάρει καινούργια μπύρα.Σημείωση η παρέα ήμασταν 4 εκπαιδευτές κραβ μαγκα και δύο μαθητές. Όπου είχαμε ανεβεί όλοι να πάρουμε μέρος είτε σε αγώνες mma, είτε σε αγώνες πυγμαχίας. Διότι όλοι εκτός από το κραβ είχαμε ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα.Ηθικό δίδαγμα δεν κερδίζεις τίποτα με τους τσαμπουκάδες είναι εκτός απο επικίνδυνο και αντιαισθητικό. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2015 από ANHLIKOS 1
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Έχει πάρει άλλη κατεύθυνση το νήμα και θα συνεχίσω προς εκείνη τη κατεύθυνση. Αυτό που λέω πάντα είναι πως σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πιαστείς στα χέρια λόγω τσαμπουκάδων. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο πιο απλος; διότι ακόμα και σαν θέαμα είναι ηλίθιο να βλέπεις δυο μαντραχαλαδες να κοπανιουνται. Ακόμα και "νικητής" να είσαι κανείς δεν θα πει "πω ρε φίλε τι έκανε ο μαγκας... Κάτσε να μου υπογράψει στο στέρνο". Αλλά θα είσαι για όλους ένας ηλίθιος που χάλασε το βράδυ/μέρα του. Είμαι ο πρώτος που θα κάνει πίσω στη πρόκληση να βγάλουμε τα τσουτσουνια μας και να τα μετρήσουμε. Η κλασική ατάκα είναι "ηρέμησε αδερφέ, δεν αξίζει κάτσε να σε κεράσω μια μπύρα". Και όλα ηρεμούν παραδόξως. Αν και είμαι από τους τυχερους που δεν τυχαίνει σε πολλούς τσαμπουκαδες, ήμουν παρόν σε κάτι που συνέβη σε φίλο. Είχαμε ανεβεί φέτος τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη για ένα τουρνουά. Το βράδυ βγήκαμε σε ένα δρόμο γεμάτο μπαρακια (Συγγρού λεγόταν αν θυμάμαι). Εκεί είχε τραπέζια πάνω στο πεζοδρόμιο σχεδόν μέσα στο δρόμο και αμάξια που περνούσαν (σπάνια αλλά περνούσαν). Καθόμασταν έξω. Φίλος μπήκε μέσα να πάρει μια μπύρα μιας και η σερβιτόρα έτρεχε και δεν τον έβλεπε. Καθώς βγαίνει περνάει ένα αμάξι το δρόμο και εκείνος για να μην του πατήσει κάνα πόδι ανεβαίνει λίγο ατσαλα στο πεζοδρόμιο και σπρώχνει καταλάθος έναν τυπα που καθόταν με τη παρέα του (3 αγόρια 1 κοπέλα). Καθώς γυρίζει να του ζητήσει συγγνώμη του λέει ο άλλος "τι συγγνώμη ρε μαλακα" και του σκαει μια σφαλιάρα στη μπύρα που το έπεσε απ τα χέρια. Ε, τη στιγμή εκείνη μας πιάνει όλους στη παρέα μας νευρικό γέλιο, γιατί μας φάνηκε πολύ αστεία η αντίδραση του τυπα. Γυρνάει από την άλλη ο δικός μας και πήγε να πάρει καινούργια μπύρα. Σημείωση η παρέα ήμασταν 4 εκπαιδευτές κραβ μαγκα και δύο μαθητές. Όπου είχαμε ανεβεί όλοι να πάρουμε μέρος είτε σε αγώνες mma, είτε σε αγώνες πυγμαχίας. Διότι όλοι εκτός από το κραβ είχαμε ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα. Ηθικό δίδαγμα δεν κερδίζεις τίποτα με τους τσαμπουκάδες είναι εκτός απο επικίνδυνο και αντιαισθητικό. Ψύχραιμος ο δικός σας.Άλλος μπορεί να του έσπαγε το μπουκάλι στο κεφάλι. Αφού τους ζήτησε συγνώμη και έπρεπε να αποφύγει το αυτοκίνητο,ο άλλος πόσο μ@@@ας είναι που του έριξε την μπύρα?Δεν είδε τι έγινε? Και το επόμενο λάθος από την μεριά τους θα ήταν να υποστηρίξουν τον δικό τους σε περίπτωση που ο φίλος σας τον χτυπούσε.Γιατί απλά είχε άδικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα