MySt3R10uSs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαιρετω τη παρεα! Μετα το καλοκαιρι,προς Χριστουγεννα,σκοπευω να αγορασω ενα καινουργιο PC ^.^ αμα ζουμε μεχρι τοτε.... Θέλω λοιπον τη γνωμη σας,τι πιστευετε γι'αυτο; Θα σερνετε; CPU: 1x Intel Core i7 5960x [ http://www.mindfactory.de/product_info.php/Intel-Core-i7-5960X-8x-3-00GHz-So-2011-3-TRAY_975307.html ] GPU: 1x Gigabyte GTX 970 G1 (ίσως αργοτερα αλλο ενα με SLi) [ http://www.mindfactory.de/product_info.php/4096MB-Gigabyte-GeForce-GTX-970-Gaming-G1-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_976945.html ] mobo: 1x ASUS X99 SaberTooth [ http://www.mindfactory.de/product_info.php/Asus-TUF-Sabertooth-X99-Intel-X99-So-2011-3-Quad-Channel-DDR4-ATX-Retail_999918.html ] RAM: 4x Corsair Vengeance LPX 4GB DDR4-3000MHz [ http://www.skroutz.gr/s/6024356/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M4B3000C15.html ] SSD: 1x HyperX Savage 480GB [ http://www.mindfactory.de/product_info.php/480GB-HyperX-Savage-2-5Zoll--6-4cm--SATA-6Gb-s-MLC--SHSS37A-480G-_1000894.html ] FANS: 2x Corsair Air Series AF120 Quiet Edition 2x Corsair Air Series SP120 Performance Edition High Static Pressure Twin Pack 1x Corsair Air Series AF120 Performance Edition Case: 1x Corsair 760T [ http://www.skroutz.gr/s/6741332/Corsair-Graphite-760T-Window.html?keyphrase=corsair+760T ] Fan Controller: 1x NZXT Sentry LX [ http://www.mindfactory.de/product_info.php/NZXT-Sentry-LX-5-Kanal-2x5-25Zoll_432071.html ] PSU: 1x Corsair RM1000 [ http://www.skroutz.gr/s/4034975/Corsair-RM-Series-RM1000-80Plus-Gold.html] Keyboard: 1x CoolerMaster QuickFire XT [ http://www.skroutz.gr/s/4424517/CoolerMaster-QuickFire-XT.html ] Monitor: 1x AOC U3477PQU 34" [ http://www.mindfactory.de/product_info.php/34Zoll--86-36cm--AOC-U3477PQU-schwarz-silber-3440x1440-1xDP-1xDVI-1xHDMI-_990979.html ] + Custom Liquid Cooler Ερωτήσεις: 1. Θα κανω OC τον επεξεργαστη περιπου στα 4.00-4.50 Ghz,πιστεύετε το τροφοδοτικο ειναι καταλληλο για ολο το συστημα και για το OC ? 2. Ποια ειναι η άποψή σας γι'αυτό το Monitor? 3. Θα κουφαθουμε απο τα φανακια? Πόσες ωρες εψαχνα να βρω τα καταλληλα,ετσι ωστε να βαζουν και πολύ αερα μεσα αλλα θα δουλευουν και σε υψηλά rpm. 4. Τα περισσότερα κομματια όπως ειδατε θα τα παρω απο το γερμανικο mindfactory.Εχει κανεις κακια εμπειρια απο αυτό το καταστημα? Ειναι 1000% εμπιστο? Τι έχετε να πείτε για τις εγγυήσεις? 5. Θα σέρνετε καθολου το PC ? 6. Το PC το θελω για Photo και Video Editing,προγραμματισμο,εικονικες μηχανες,θα εχω dual boot win+linux καθός και για Hardcore Gaming(Battlefield 4) Πιστευετε θα παίζω σε αψογα γραφικα? 7. Πόσες εκατονταδες €υρά θα ανέβει ο λογαριασμος της ΔΕΗ ? Αυτα,plz don't hate <3 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2015 από MySt3R10uSs
kougi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 1. Φτανει και περισσευει. 2. Δεν το εχω δει απο κοντα και αμφιβαλλω αν καποιος απο εδω μεσα το εχει δει για να σου πει την προσωπικη του γνωμη, δες καλυτερα ο,τι βιντεο υπαρχει και διαβασε οσα reviews μπορεις για το συγκεκριμενο. 3. Εχεις παρει και fan controller οποτε γιατι να κουφαθεις? Τα ελεγχεις εσυ βαζοντας τα ακριβως στα rpm που θες. 4. - 5. Τρολ 6. Ξεκαθαρα ΟΧΙ. Ειπες δε θες να σου προταθουν αλλα κομματια οποτε δεν συνεχιζω. 7. Δεν θα ανεβει, εκτος αν σκοπευεις να το εχεις ολο το συστημα full load 24/7. Και παλι ομως εχει γραφτει πολλακις στο φορουμ οτι πιο πολλα γλιτωνεις αν σβηνεις φωτα που δεν χρησιμοποιεις, τηλεορασεις, air condition και αλλες πιο ενεργοβορες συσκευες. ΥΓ: Σεβαστο το οτι δε θες να σου προταθουν αλλα κομματια, αλλα αν μπορεις εξηγησε μου τον λογο που επελεξες την συγκεκριμενη GPU σε τετοιο συστημα και σε τετοιο μονιτορ. Η απαντηση οτι δεν υπαρχουν φραγκα προφανως και δεν φανταζει αληθης στην προκειμενη περιπτωση. Update: Βλεποντας αυτο το βιντεο παντως δε θα επελεγα την συγκεκριμενη οθονη. 2
Millennium Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Kougi γιατί το λες αυτό για την οθόνη; Επειδή λέει για BF;
NT1G Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Γέλασα λιγάκι στην κάρτα γραφικών και στο πληκτρολόγιο, αλλά μάλλον οι επιλογές γίναν για να μην ανέβει πολύ η τιμή... 1
cabdik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 φιλε TS, χωρις παρεξηγηση...., γιατι ανοιξες αυτο το θεμα? φτιαχνεις ενα συστημα, που 1 θα το παρεις τα Χριστουγεννα, και αν..... 2 δεν θες προτασεις για αλλαγες και θες αποψεις, για ποιο λογο..? για αυτοεπιβεβαιωση...? για gaming σε υψηλες αναλυσεις, πχ.... ειναι λιγο....!! αλλα αν δεν θες προτασεις, οκ. δικαιωμα σου..!! 2
nightray Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τώρα που ξέμεινε η αγορά από ευρώ και δεν μπορούμε να πάρουμε καινούργιο-βαρβάτο pc ήρθε η ώρανα ξεκινήσουμε να παίζουμε το παιχνίδι που λέγεται" 'Ελα να κάνουμε τρολιές " 2
MySt3R10uSs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 φιλε TS, χωρις παρεξηγηση...., γιατι ανοιξες αυτο το θεμα? φτιαχνεις ενα συστημα, που 1 θα το παρεις τα Χριστουγεννα, και αν..... 2 δεν θες προτασεις για αλλαγες και θες αποψεις, για ποιο λογο..? για αυτοεπιβεβαιωση...? για gaming σε υψηλες αναλυσεις, πχ.... ειναι λιγο....!! αλλα αν δεν θες προτασεις, οκ. δικαιωμα σου..!! Κατα 98% Θα το παρω,αλλα θελω να τα εχω ολα ετοιμα γι'αυτο ρωταω απο τωρα. Ειπα δεν θελω προτασεις επιδη παντα οταν ρωταω κατι ολοι αντι να αξιολογησουν τα κομματια που επελεξα προτεινουν αλλα και σε γραφουν στα @@ τους. Ναι για αυτοεπιβεβαιωση και φυσικα αμα ξερετε και θελετε να βοηθησετε σε αυτα που ρωτησα.Επισης αμα δω οτι πολλοι λενε δεν ταιριαζει το ενα με κατι αλλο, φυσικα και θα το αλλαξω. Θα ειναι λιγο? Ο.ο 1. Φτανει και περισσευει. 2. Δεν το εχω δει απο κοντα και αμφιβαλλω αν καποιος απο εδω μεσα το εχει δει για να σου πει την προσωπικη του γνωμη, δες καλυτερα ο,τι βιντεο υπαρχει και διαβασε οσα reviews μπορεις για το συγκεκριμενο. 3. Εχεις παρει και fan controller οποτε γιατι να κουφαθεις? Τα ελεγχεις εσυ βαζοντας τα ακριβως στα rpm που θες. 4. - 5. Τρολ 6. Ξεκαθαρα ΟΧΙ. Ειπες δε θες να σου προταθουν αλλα κομματια οποτε δεν συνεχιζω. 7. Δεν θα ανεβει, εκτος αν σκοπευεις να το εχεις ολο το συστημα full load 24/7. Και παλι ομως εχει γραφτει πολλακις στο φορουμ οτι πιο πολλα γλιτωνεις αν σβηνεις φωτα που δεν χρησιμοποιεις, τηλεορασεις, air condition και αλλες πιο ενεργοβορες συσκευες. ΥΓ: Σεβαστο το οτι δε θες να σου προταθουν αλλα κομματια, αλλα αν μπορεις εξηγησε μου τον λογο που επελεξες την συγκεκριμενη GPU σε τετοιο συστημα και σε τετοιο μονιτορ. Η απαντηση οτι δεν υπαρχουν φραγκα προφανως και δεν φανταζει αληθης στην προκειμενη περιπτωση. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αλλα λες για το 6 οτι ειπα οτι δεν θελω να μου προτεινετε αλλα κομματια,αυτο που κολλαει στην 6η ερωτηση ? Γιατι η GPU δεν κανει; Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και απ'οτι εχω δει ειναι πολυ καλη ! Ποιο ειναι το προβλημα? Αρχικα ελεγα 980 Ti της Gigabyte αλλα εβγαινε ακριβό το ολο συστημα Γέλασα λιγάκι στην κάρτα γραφικών και στο πληκτρολόγιο, αλλά μάλλον οι επιλογές γίναν για να μην ανέβει πολύ η τιμή... Γιατι το λες αυτο?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Φίλε ts λήστεψες τράπεζα και πας σε τέτοιο setup ; Τι να σου πω αν νομίζεις ότι θα σέρνεται ο 5960x σε αυτά που θες τότε τι να πει κόσμος που κάνει τέτοιες δουλειές με fx 8350 και i7 3770k/4770k/4790k. Για ρίξε μια ματιά για το τι μπορεί να κάνει ο 5960x στο παρακάτω βίντεο.
hliastsek Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Θα σέρνεται ο 5960x? θα μας τρελανεται εδω μεσα με αυτα που διαβαζουμε. Ασχετο αλλα απ οτι καταλαβαινω, δεν σε αποσχολουν και τοσο τα χρηματα, οποτε γιατι δεν πας σε 980ti αντι της 970?
cabdik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Κατα 98% Θα το παρω,αλλα θελω να τα εχω ολα ετοιμα γι'αυτο ρωταω απο τωρα. Ειπα δεν θελω προτασεις επιδη παντα οταν ρωταω κατι ολοι αντι να αξιολογησουν τα κομματια που επελεξα προτεινουν αλλα και σε γραφουν στα @@ τους. Ναι για αυτοεπιβεβαιωση και φυσικα αμα ξερετε και θελετε να βοηθησετε σε αυτα που ρωτησα.Επισης αμα δω οτι πολλοι λενε δεν ταιριαζει το ενα με κατι αλλο, φυσικα και θα το αλλαξω. ειναι καθαρα θεμα αυτοεπιβεβαιωσης, εφοσον θες να παρεις την κορυφαια πλατφορμα της INTEL,και καθεσαι και ρωτας, αν θα σερνεται....? ωραια... κι εγω υποθετικα, σου λεω οτι θα σερνεται. τι καλυτερο υπαρχει να παρεις...?? εχω απορια δλδ...!!! Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αλλα λες για το 6 οτι ειπα οτι δεν θελω να μου προτεινετε αλλα κομματια,αυτο που κολλαει στην 6η ερωτηση ? το ΟΧΙ που σου ειπε, παει στο gaming. οτι σου ειπα κι εγω. η 970 σε τετοιο συστημα και για Gaming σε υπερυψηλες αναλυσεις, ειναι ΛΙΓΗ...!!! Γιατι η GPU δεν κανει; Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και απ'οτι εχω δει ειναι πολυ καλη ! Ποιο ειναι το προβλημα? Αρχικα ελεγα 980 Ti της Gigabyte αλλα εβγαινε ακριβό το ολο συστημα αν θες και κορυφαιο gaming, πρεπει να ριξεις λεφτα και στην καρτα γραφικων, αναγκαστικα..! με την 970 σε 1440Ρ και πανω, θα κανεις υποχωρησεις σε settings, για να τρεχει νερακι το οποιο παιχνιδι...!!! και για να σχολιασω τα κομματια, εχεις καλες επιλογες. ομως SSD δεν θα εβαζα τον kingston. αν μπορεις, προτιμησε τον 850PRO που ειναι σαφως πιο γρηγορος και εχει και 10 χρονια ΕΓΓΥΗΣΗ...!!!! επισης πολυ καλος δισκος ειναι και ο OCZ Vector 180 480GB με 5 χρονια εγγυηση, αλλα κατευθειαν απο την εταιρια...!!! για να εχεις την πλατη σου καλυμμενη....... μονο αυτα..!
nightray Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 2700+ ευρώ μόνο για κουτί και επιλέγει κάρτα γραφικών την 970. Παραφράζοντας το τραγούδι του Κώστα Μοναχού "Είμαι τρελός και οτι θέλω κάνω"Θα έλεγα το εξής : "Είμαι τρολ και ό,τι θέλω κάνω" Άσχετος αποκλείεται να είναι γιατί πολύ απλά, κανείς άσχετος δεν θα έριχνε 3500+ ευρώ αυτό τον καιρό για να παίζει με ψηφιακά μπαρμπαδούλια Υ.Γ.:3500+ ευρώ για ανάλυση 1440;χαχαχαχαχαχα,μεγάλη τρολιά σου λέω 4
kougi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Kougi γιατί το λες αυτό για την οθόνη; Επειδή λέει για BF; Επειδη βλεπω backlight bleeding αρκετα εμφανες μετα τα 4 λεπτα του βιντεο. Δεν εχω καμια αποψη περι της οθονης το ξεκαθαριζω, και εννοειται πως αν με ενδιεφερε θα εψαχνα πολυ παραπανω απο ενα απλο βιντεακι στο yt! Κατα 98% Θα το παρω,αλλα θελω να τα εχω ολα ετοιμα γι'αυτο ρωταω απο τωρα. Ειπα δεν θελω προτασεις επιδη παντα οταν ρωταω κατι ολοι αντι να αξιολογησουν τα κομματια που επελεξα προτεινουν αλλα και σε γραφουν στα @@ τους. Ναι για αυτοεπιβεβαιωση και φυσικα αμα ξερετε και θελετε να βοηθησετε σε αυτα που ρωτησα.Επισης αμα δω οτι πολλοι λενε δεν ταιριαζει το ενα με κατι αλλο, φυσικα και θα το αλλαξω. Θα ειναι λιγο? Ο.ο Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αλλα λες για το 6 οτι ειπα οτι δεν θελω να μου προτεινετε αλλα κομματια,αυτο που κολλαει στην 6η ερωτηση ? Γιατι η GPU δεν κανει; Εχω ακουσει πολυ καλα λογια και απ'οτι εχω δει ειναι πολυ καλη ! Ποιο ειναι το προβλημα? Αρχικα ελεγα 980 Ti της Gigabyte αλλα εβγαινε ακριβό το ολο συστημα Γιατι το λες αυτο? Στο οτι θα μπορουσα να σου προτεινω αλλες gpu (οπως σου ειπαν και οι αλλοι για 980ti) για να παιζεις στα φουλ γραφικα οπως θες. Καλη ειναι η 970 αλλα δες επιδοσεις της σε παιχνιδια σε αναλυσεις >1080p. Και στην τελικη μπορεις να κοψεις απο τον επεξεργαστη αν βγαινει ακριβο το ολο συστημα
MySt3R10uSs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Φίλε ts λήστεψες τράπεζα και πας σε τέτοιο setup ; Τι να σου πω αν νομίζεις ότι θα σέρνεται ο 5960x σε αυτά που θες τότε τι να πει κόσμος που κάνει τέτοιες δουλειές με fx 8350 και i7 3770k/4770k/4790k. Για ρίξε μια ματιά για το τι μπορεί να κάνει ο 5960x στο παρακάτω βίντεο. Το ts τι ειναι??????????????????? Οχι ληστευα γιαγιουλες τα σαββατα στη ψαραγορα. Την ερωτηση για το αμα θα σερνετε ηταν τρολλ Θενξ θα ριξω μια ματια και στο βιντεο Θα σέρνεται ο 5960x? θα μας τρελανεται εδω μεσα με αυτα που διαβαζουμε. Ασχετο αλλα απ οτι καταλαβαινω, δεν σε αποσχολουν και τοσο τα χρηματα, οποτε γιατι δεν πας σε 980ti αντι της 970? Την ερωτηση για το αμα θα σερνετε ηταν τρολλ Απλος εχω μαζεψει ενα χρηματικο ποσο και ειναι καπος πιο δυσκολο να δωσω επιπλεον 400€ για GPU γι'αυτο μετα το γυρισα σε 970 και για να σχολιασω τα κομματια, εχεις καλες επιλογες. ομως SSD δεν θα εβαζα τον kingston. αν μπορεις, προτιμησε τον 850PRO που ειναι σαφως πιο γρηγορος και εχει και 10 χρονια ΕΓΓΥΗΣΗ...!!!! επισης πολυ καλος δισκος ειναι και ο OCZ Vector 180 480GB με 5 χρονια εγγυηση, αλλα κατευθειαν απο την εταιρια...!!! για να εχεις την πλατη σου καλυμμενη....... μονο αυτα..! Οπως απαντησα και σε αλλους για το αμα θα σερνετε ηταν τρολλ. Ειδα οτι ο 850PRO εχει χαμηλοτερες ταχυτητες απο τον Kingstom hyperx,δλδ ο ενας εχει 560mb read ενω ο 850PRO εχει 550mb,ο ενας 530mb write ενω ο αλλος 510mb,oποτε σε τι ειναι ποιο γρηγορος;; Οσο για την εγγυση δεν μπορω να πω,μια χαρα! 7 χρονια περισσοτερα απο τον hyperX ! Oταν λες " αλλα κατευθειαν απο την εταιρια...!!! για να εχεις την πλατη σου καλυμμενη....... " τι εννοεις;; Αμα το παρω απο αλλο καταστημα μπορει να εχω θεμα με την εγγυηση;;
SeXBOX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αν δεις την υπογραφή μου θα δεις ότι όσο αφορά την "βάση" είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που προορίζεσαι να φτιάξεις... λοιπόν από Games και Rendering δεν "μασάει" ΑΛΛΑ αν θες για gaming περίμενε την επόμενη γενιά επεξεργαστών ή πάρε έναν από τους τωρινούς μιας και είναι υπέρ-αρκετοι και θα σου βγει και πιο φθηνά. Κράτα από κάπου λεφτά να κάνεις SLI αν είσαι με μανία διατιθέμενος να τα χαλάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να πας σε τέτοιο μηχάνημα ΕΚΤΟΣ αν το θες για rendering όπως εγώ. Έχεις βάλει ακριβές μνήμες που τα 3000mhz δεν θα σου χρειαστούν. Ακριβό επεξεργαστή. Υπερβολικό SSD. Μείωσε σε αυτά και κράτα τα λεφτά σου ή κανε SLI.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Το ts τι ειναι??????????????????? Ts σημαίνει thread starter. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα