Daemonos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα! Είπα να ανοίξω αυτό το νήμα μιας και δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία στο Forum. Κρητικές, παρουσιάσεις και νέα από Kickstarter Board Games και ήδη υπάρχοντα. Ας ξεκινήσω με μια ερώτηση, Έχει κανείς το Lord of the rings - the card game?
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 υπαρχει θρεντ αν εψαχνες http://www.insomnia.gr/topic/255164-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9/page-16?hl=%2Bboard+%2Bgames&do=findComment&comment=52180451
Daemonos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 υπαρχει θρεντ αν εψαχνες http://www.insomnia.gr/topic/255164-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9/page-16?hl=%2Bboard+%2Bgames&do=findComment&comment=52180451 Το είδα αλλα αφορά "αγαπημένα επιτραπέζια" και υπέθεσα οτι δεν είναι για νέα, παρουσιάσεις, expansion packs κτλ...
Basilisc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ας ξεκινήσω με μια ερώτηση, Έχει κανείς το Lord of the rings - the card game? Εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά αρκετά ακριβό όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με τις επεκτάσεις. Επίσης είναι συνεργατικό και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς. Για ανταγωνισμό μπορείς να κοιτάξεις το Netrunner. Και τα δύο προϋποθέτουν πολύ καλή γνώση αγγλικών πάντως.
Daemonos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά αρκετά ακριβό όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με τις επεκτάσεις. Επίσης είναι συνεργατικό και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς. Για ανταγωνισμό μπορείς να κοιτάξεις το Netrunner. Και τα δύο προϋποθέτουν πολύ καλή γνώση αγγλικών πάντως. Το είδα το Netrunner, δεν μου αρέσει όμως το θέμα του. Κατα τα άλλα είναι πάρα πολύ καλό! το άκουσα απο πολλούς. Έχω 3 expansions του Lord of the rings αλλά ναι, ψάχνω να πάρω και άλλα!! Έχω βάλει και σχετική αγγελία. Είναι καταπληκτικό και μάλιστα χθές παίζαμε 3 παίχτες και προσπαθήσαμε 3 φορές το 2ο quest... Δέν βγήκε τελικά! πολύ challenging το παιχνίδι.
Basilisc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Έχε υπόψιν ότι τα quest γίνονται ευκολότερα ή δυσκολότερα ανάλογα και με τον αριθμό των παικτών. Που να δεις το τρίτο του βασικού με έναν παίχτη.
Daemonos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Το είδα, έχουν βγεί και κάποια remakes των decks που είναι Nightmare. Διάβασα οτι μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου deck με οτιδήποτε pool ήρωες. δεν είναι ανάγκη να είναι απο ενα όλοι. Thats Nice!!! Αν σε ενδιαφέρει κάπου είδα και εφαρμογή στο PC που παίζεις
zeniath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Lords of Waterdeep + Skullport Expansion είναι απλά τέλειο και για νέους παίχτες (για να μυηθούν στα board games) αλλά και για seasoned παίχτες μιας και έχει μεγάλο level από επαναλαμβανόμενα sessions. Mage Knight ένα παιχνίδι απίστευτα καλό αλλά 1ον) 3 βιβλιαράκια (μαζί με το expansion) για κανόνες (!) 2ον) απίστευτα χρονοβόρο (ένα μικρό σενάριο με 3 παίχτες παίρνει 5-6 ώρες), αλλά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Είναι δύσκολο/κουραστικό ακόμα και για seasoned παίχτες, αλλά αξίζει να το προσπαθήσει κανείς, θα το λατρέψει. Θα έβαζα και άλλα και καλύτερα reviews αλλά πρέπει να την κάνω γιατί έχουμε κανονίσει board game μέρα στο καινούριο σπίτι ενός φίλου. 1
vasilisaerox Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Για υπολογιστή υπάρχουν καλά παιχνίδια για να παίξω με ενα φίλο μου
Daemonos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Lords of Waterdeep + Skullport Expansion είναι απλά τέλειο και για νέους παίχτες (για να μυηθούν στα board games) αλλά και για seasoned παίχτες μιας και έχει μεγάλο level από επαναλαμβανόμενα sessions. Mage Knight ένα παιχνίδι απίστευτα καλό αλλά 1ον) 3 βιβλιαράκια (μαζί με το expansion) για κανόνες (!) 2ον) απίστευτα χρονοβόρο (ένα μικρό σενάριο με 3 παίχτες παίρνει 5-6 ώρες), αλλά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Είναι δύσκολο/κουραστικό ακόμα και για seasoned παίχτες, αλλά αξίζει να το προσπαθήσει κανείς, θα το λατρέψει. Θα έβαζα και άλλα και καλύτερα reviews αλλά πρέπει να την κάνω γιατί έχουμε κανονίσει board game μέρα στο καινούριο σπίτι ενός φίλου. Τι φάση? dungeons and dragons? δεν ήξερα οτι υπάρχει, απο boardgame με ταμπλό έχω και το RUNEWARS
defacer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Lords of Waterdeep + Skullport Expansion είναι απλά τέλειο και για νέους παίχτες (για να μυηθούν στα board games) αλλά και για seasoned παίχτες μιας και έχει μεγάλο level από επαναλαμβανόμενα sessions. Grrrrr το είχαν βγάλει προσφορά στο Amazon σε γελοία τιμή και εξαντλήθηκε μέσα σε 5 sec. Mage Knight ένα παιχνίδι απίστευτα καλό αλλά 1ον) 3 βιβλιαράκια (μαζί με το expansion) για κανόνες (!) 2ον) απίστευτα χρονοβόρο (ένα μικρό σενάριο με 3 παίχτες παίρνει 5-6 ώρες), αλλά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Είναι δύσκολο/κουραστικό ακόμα και για seasoned παίχτες, αλλά αξίζει να το προσπαθήσει κανείς, θα το λατρέψει. Μια φορά μόνο έπαιξα, πολύ ωραίο ήταν, όπως λες καμία τύχη αν δεν είσαι ήδη hardcore με τα επιτραπέζια. Επίσης Vlaada εγγύηση, έχω παίξει πολύ Through the Ages (κορυφαίο) και Space Trucker (κι αυτό κορυφαίο αλλά τελείως άλλη φάση βέβαια, μιλάμε πάντως για πολύ γέλιο και έντονες συγκινήσεις εκεί που με μια ζαριά βρίσκεσαι με το διαστημόπλοιο να έχει φύγει και να κρατάς μόνο το τιμόνι) Αν δεν έχεις δοκιμάσει μη χρονοτριβείς! 1
Daemonos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μετά έχω εντάξει κλασσικά το Smallworld και το Cosmic encounters καθώς και το Agricola. Βέβαια games που πρέπει να αφιερώσεις κάνα 2ωρο μόνο να διαβάσεις κανόνες!! Πάντος είναι πολύ καλά games. Τώρα ναί, έχω κολλήσει με το Lord of the Rings card game! Ρε παίδες έχει παίξει κανείς σας κάποιο απο τα παραπάνω? για το Warrior Knights και το Merchants and Marauders σχόλια?
Alastor192 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Chaos in the Old World Απιθανο παιχνιδι στρατηγικης,δεν εχω παιξει ομοιο του. Εξαιρετικο και το Mage Knight που προαναφερθηκε,μοναδικο fantasy adventure
Grim Ripper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εγώ θέλω να παίξω κάποια στιγμή τα Anima: Shadow of Omega και Shadow Hunters (Οι Κυνηγοί της Νύχτας εδώ) https://boardgamegeek.com/boardgame/24935/anima-shadow-omega https://boardgamegeek.com/boardgame/24068/shadow-hunters
Daemonos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Νέα παραλαβή!! BLOOD RAGE Μόλις το δοκιμάσω θα σας πώ εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα