Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω εδώ πολλά να λέγονται για αγορά εργασίας και είπα να προσθέσω και το δικό μου παράπονο. Ψάχνω εργασία ως μπάρμαν στη Θεσσαλονίκη αλλά ζητάνε ή κοπέλες (χωρίς εμπειρία) ή αγόρια άνω των 20 με εμπειρία. Γίνομαι σε ένα μήνα 19 και έχω δουλέψει 2 καλοκαιρινές σεζόν βοηθός σερβιτόρου και βοηθός μπάρμαν. Πόση ακόμα εμπειρία μπορώ να έχω σε τέτοια ηλικία δεν ξέρω. Μέχρι και σεμινάρια μπάρμαν έχω παρακολουθήσει με κοκτέιλ, καφέ και όλα τα σχετικά. Όταν όμως παίρνω τηλέφωνο ούτε για δοκιμή δε με παίρνουν. Δηλαδή δεν είναι καν για γέλια η κατάσταση. Χθες πήρα τηλέφωνο στον Τρίλοφο. Στον Τρίλοφο! 20 χιλιόμετρα από το κέντρο. 2 μήνες είναι η αγγελία στο ίντερνετ και ο υπεύθυνος λέει "θέλω με εμπειρία, είναι καινούριο το μαγαζί". Συμφώνησε να έρθω για δοκιμή; Ούτε καν στα όνειρά σας! Έτσι όπως πάει δε θα κρατήσει για πολύ το καινούριο του μαγαζί...

Και να έλεγα πως είμαι ο τελευταίος άχρηστος; Ξέρω άριστα ρωσικά, αγγλικά και ουκρανικά, μέτρια γερμανικά. Ούτε κουτσός είμαι ούτε γκαβός. Κι όμως όταν δίνω το βιογραφικό σε μπαρ (ή και ταβέρνες γιατί τώρα πια αν με πάρουν βοηθό σερβιτόρου θα είναι θαύμα) με κοιτάνε λες και τους έδωσα δε ξέρω και εγώ τι. 

Νιώθει κανείς τον πόνο μου; Έχετε καμιά πρόταση;

Δημοσ.

Αν δε σε βάλει γνωστός μην περιμένεις τίποτα. Όλοι θέλουν εμπειρία για να αποφύγουν τα λάθη του άπειρου (γιατί λάθη θα κάνεις στην αρχή) που θα χουν σαν αντίκτυπο την κακή εικόνα του μαγαζιού. Σε ξενοδοχεία και χώρους εστίασης της Χαλκιδικής έψαξες καθόλου; Νομίζω ότι η γνώση ρωσικών και ουκρανικών είναι πολύ μεγάλο προσόν για αυτούς. Έχω την εντύπωση ότι σου παρέχουν και στέγαση.

• Like 2
Δημοσ.

Για νεους 18+ μια ειναι η δουλεια που δεν ξεμενεις ποτε απο δουλεια = deliveras .

εχω πολλους γνωστους που δουλευουν ντιλιβερι και ποτε μα ποτε δεν εμειναν χωρις δουλεια ισα ισα πολλοι μου λενε οτι εχουν 2 και 3 μαγαζια ταυτοχρονα και δεν προλαβαινουν.

Αν εχεις παπι σκεψου το σοβαρα.

Δημοσ.

Και να έλεγα πως είμαι ο τελευταίος άχρηστος; Ξέρω άριστα ρωσικά, αγγλικά και ουκρανικά, μέτρια γερμανικά. Ούτε κουτσός είμαι ούτε γκαβός. Κι όμως όταν δίνω το βιογραφικό σε μπαρ (ή και ταβέρνες γιατί τώρα πια αν με πάρουν βοηθό σερβιτόρου θα είναι θαύμα) με κοιτάνε λες και τους έδωσα δε ξέρω και εγώ τι. 

Έλα Κύπρο. Θα βρεις δουλειά την πρώτη ευδομάδα.

Δημοσ.

Αν δε σε βάλει γνωστός μην περιμένεις τίποτα. Όλοι θέλουν εμπειρία για να αποφύγουν τα λάθη του άπειρου (γιατί λάθη θα κάνεις στην αρχή) που θα χουν σαν αντίκτυπο την κακή εικόνα του μαγαζιού. Σε ξενοδοχεία και χώρους εστίασης της Χαλκιδικής έψαξες καθόλου; Νομίζω ότι η γνώση ρωσικών και ουκρανικών είναι πολύ μεγάλο προσόν για αυτούς. Έχω την εντύπωση ότι σου παρέχουν και στέγαση.

Για 400 Ευρώ , αφου σου εξασφαλίζουνε στέγη και φαί.

Δημοσ.

Όπως σου είπε και κάποιος προηγουμένως,έφυγες κατευθείαν για Κύπρο.Αφού ξέρεις ρώσσικα,σε προσέλαβαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Άσε που ο μισθός σου θα είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικός.

Δημοσ.

Βλέπω εδώ πολλά να λέγονται για αγορά εργασίας και είπα να προσθέσω και το δικό μου παράπονο. Ψάχνω εργασία ως μπάρμαν στη Θεσσαλονίκη αλλά ζητάνε ή κοπέλες (χωρίς εμπειρία) ή αγόρια άνω των 20 με εμπειρία. Γίνομαι σε ένα μήνα 19 και έχω δουλέψει 2 καλοκαιρινές σεζόν βοηθός σερβιτόρου και βοηθός μπάρμαν. Πόση ακόμα εμπειρία μπορώ να έχω σε τέτοια ηλικία δεν ξέρω. Μέχρι και σεμινάρια μπάρμαν έχω παρακολουθήσει με κοκτέιλ, καφέ και όλα τα σχετικά. Όταν όμως παίρνω τηλέφωνο ούτε για δοκιμή δε με παίρνουν. Δηλαδή δεν είναι καν για γέλια η κατάσταση. Χθες πήρα τηλέφωνο στον Τρίλοφο. Στον Τρίλοφο! 20 χιλιόμετρα από το κέντρο. 2 μήνες είναι η αγγελία στο ίντερνετ και ο υπεύθυνος λέει "θέλω με εμπειρία, είναι καινούριο το μαγαζί". Συμφώνησε να έρθω για δοκιμή; Ούτε καν στα όνειρά σας! Έτσι όπως πάει δε θα κρατήσει για πολύ το καινούριο του μαγαζί...

Μήπως είσαι ρωσοπόντιος; γιατι παίζει και το θέμα του ρατσισμού

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε ξέρεις τόσες ξένες γλώσσες και άριστα; Βουρ για εξωτερικό (αγγλία κατά προτίμηση) και χέσε την Ελλάδα.

Τον πόνο σου τον νιώθουν πολλοί.

Δημοσ.

άντρα 19 χρονών, σοβαρό μαγαζί όχι μπαρμαν δεν παίρνει...ούτε για βοηθό σερβιτόρου δε σε χρειάζονται.

στα 17 έως 22 μαξ είναι καλύτερα τα κοριτσάκια. λίγες απαιτήσεις, μεγάλο πουρμπουάρ, τα πετάνε όλα έξω από μόνες τους χωρίς να ζητήσεις τίποτα κ άλλα που βαριέμαι να γράψω.

αν θες να έχεις επιτυχία στο χώρο, ξεκίνα να δουλεύεις δωρεάν ή κατόπιν εκτιμήσεως προσόντων. πλύνε ποτήρια, φτιάξε κανένα περίεργο σε καμιά γκομενα του αφεντικου...προφανώς λάθος εποχή ψάχνεις δουλειά, έπρεπε να μπεις σε κανενα παρακμιακο ή μαγαζακι γειτονιας το χειμώνα κ το καλοκαίρι φεύγεις νησί κ ψάχνεις τα μαγαζια πορτα πορτα ή στην πόλη σου το ίδιο. 

ο δρόμος που διάλεξες είναι δύσκολος, τα βιογραφικά μετράνε όταν ξέρεις να τα πουλήσεις. απ'το ιντερνετ + το τηλεφωνο δεν ασχολούμαστε γιατί είναι χιλιάδες τα cv κ τα εκατοντάδες άκυρα κ αδιάφορα.

αν έχεις απορίες, πμ για περισσότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...