Προς το περιεχόμενο

EasyCast M2


p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

EasyCast M2
 
 


post-158082-0-30377400-1437389954_thumb.jpg
 

Οι περισσότερες οικογένειες τώρα διαθέτουν πολλαπλές έξυπνες συσκευές, όπως smartphones και tablets ενώ σχεδόν δεδομένη θεωρείται η ύπαρξη desktop και laptop υπολογιστών στο σπίτι κάθε σύγχρονης οικογένειας. Επίσης, πολλές φορές τυγχάνει να θέλουμε να παρουσιάσουμε ή απολαύσουμε multimedia υλικό, είτε αυτό λέγεται παιχνίδι ή video, σε στην μεγάλη οθόνη του καθιστικού μας ενώ αυτό βρίσκεται σε μια μικρότερη φορητή συσκευή.
Η λύση σε αυτό το πρόβλημα βρέθηκε σε μια νέα κατηγορία συσκευών, τα Miracast/AirPlay DLNA WiFi dongles. Ας πούμε όμως δύο λόγια για τα πρότυπα DLNA και Miracast/Airplay.
 
To Miracast για το Android OS είναι η αντίστοιχη λειτουργία με το AirPlay για το IOS/Mac OS. Τι κάνουν αυτά τα δύο πρότυπα λοιπόν? Αντικατοπτρίζουν ασύρματα μια έξυπνη συσκευή, smartphone ή tablet, με μια τηλεόραση ή με μια Miracast-enabled συσκευή, με σκοπό να δείτε και να απολαύσετε τα πολυμέσα που διαθέτετε από την έξυπνη συσκευή, στην τηλεόραση και το home theater σας.
 
Το Πρότυπο DLNA (Digital Living Network Alliance) αποτελεί τη συνδυασμένη προσπάθεια πολλών μεγάλων κατασκευαστών, να δημιουργήσουν ένα πρωτόκολλο το οποίο θα επιτρέπει σε διαφορετικού τύπου ηλεκτρονικές συσκευές να επικοινωνούν μεταξύ τους. Στην ουσία δηλαδή το DLNA αποτελεί μια τεχνολογία ανταλλαγής ψηφιακών δεδομένων μεταξύ διαφορετικών οικιακών ηλεκτρονικών συσκευών το οποίο «καταργεί» πολύπλοκες ρυθμίσεις.
 
Το EasyCast Μ2, OTA HDMI 1080P TV Stick Miracast DLNA WiFi Display Receiver Dongle είναι μια νέα συσκευή που κάνει όλα τα παραπάνω. Αρχικά τροφοδοτείται μέσω μια HDMI θύρας, και στην συνέχεια σας δίνει την δυνατότητα να μοιραστείτε την οθόνη της έξυπνης συσκευής σας με τους αγαπημένους σας ασύρματα, δίχως να απαιτούνται καλώδια, περίπλοκες ρυθμίσεις και εξεζητημένες εφαρμογές που ορισμένες φορές ο τρόπος χρήσης του είναι δυσνόητος στους απλούς χρήστες.
Υποστηρίζει τα πρότυπα και τεχνολογίες DLNA, Miracast και AirPlay που αναφέρθηκαν παραπάνω με την δυνατότητα πολλαπλών οθονών, με το πάτημα ενός μόνου κουμπιού. Και επίσης διαθέτει υποστήριξη για WiFi 802.11 b/g/n ασύρματα δίκτυα και HDMI 1.4, 1080P full HD. Τέλος, δεν λείπει η δυνατότητα OTA αναβάθμισης.

Μπορείτε να βρείτε το
EasyCast Μ2 στο κατάστημα Gearbest.com στην τιμή των $12,95.
 

 

post-158082-0-96276200-1437390113_thumb.jpg

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...