epp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Νομίζω πρέπει να ειναι απο την ίδια χώρα με το αντίστοιχο amazon (.de.fr.uk κτλ) εγω στο γερμανικο αμαζον με καρτα αλλης χωρας πληρωνω edit: ακυρη η απαντηση μου , πληρωνω με πιστωτικη και οχι debit. Παιζει κ να χρειαζεται καποια ενεργεια της τραπεζας
DrLo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τώρα ακούω τον Μάρδρα ότι πλέον μπορούν να χρησιμοποιούνται οι κάρτες στο εξωτερικό ΚΑΝΟΝΙΚΑ για αγορές αγαθών αλλά όχι για να πάρεις μετρητά. Αυτό ισχύει για όλα τα ποσά ή μέχρι 60 ευρώ ? (δηλαδή μπορώ να πληρώσω για ένα αγαθό ή υπηρεσία πχ 500 ευρώ ?)
Porg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω να ισχύει για online αγορές, απτη κυριακή το παλεύω στο amazon.uk
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αν μιλαμε για Ελλαδα. Δεν γινεται καμια αγορα με χρεωστικες καρτες για αγορες απο το εξωτερικο. Επισης με τις καρτες Maestro(πχ της Εθνικης)δεν γινεται να κανεις αγορες μεσω Internet,με τις πιο καινουργιες ομως καρτες τυπου Mastercard μπορεις και αγορες μεσω Internet(ιντερνετικες αγορες στην Ελλαδα μονο οσο ισχυει το Capital Control). Αυτα ισχυουν στην Ελλαδα(για οποιους το αναρωτιουνται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα