Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σχεση με αυτο που ανεφερα πιο πανω στον αδερφο μου ειπαν σε κανα 2μηνο η επιστροφη αφου εφτιαξε τα χαρτια του

Δημοσ.

και εγώ ακόμα απλά περιμένω για την επιστροφή και τίποτα.. Σκέφτομαι να περάσω από εφορία. 

Υ.Γ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω δήλωση.

Δημοσ.

και στην εφορια να πας ακρη δεν θα βγαλεις και οχι μονο αυτο αλλα θα χαλασει η μερα σου με τους τεμπεληδες και την αδιαφορια τους

Δημοσ.

και εγώ ακόμα απλά περιμένω για την επιστροφή και τίποτα.. Σκέφτομαι να περάσω από εφορία. 

Υ.Γ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω δήλωση.

Για αυτο μαλλον δεν πηρες την επιστροφη . Πηγαινε στην εφορια και μαλλον θ α κανεις καποια υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχεις ξανακανει ή κατι τετοιο αν δεν ησουν υποχρεωμενος να κανεις και θα τηην παρεις την επιστροφη.

και στην εφορια να πας ακρη δεν θα βγαλεις και οχι μονο αυτο αλλα θα χαλασει η μερα σου με τους τεμπεληδες και την αδιαφορια τους

Οσες φορες εχω παει στη Εφορια Αμαρουσιου μονο τεμπεληδες δεν εχω δει .

Δημοσ.

Για αυτο μαλλον δεν πηρες την επιστροφη . Πηγαινε στην εφορια και μαλλον θ α κανεις καποια υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχεις ξανακανει ή κατι τετοιο αν δεν ησουν υποχρεωμενος να κανεις και θα τηην παρεις την επιστροφη.

Είχες απόλυτο δίκιο. Πήγα σήμερα το πρωί. Ήθελε το ΑΦΜ των γονιών μου που δεν το είχα μαζί μου, το βρήκε μόνος του, μου εξήγησε ότι μέχρι το 2018 δεν θα γίνεται τίποτα αυτόματα από τη στιγμή που ήμουν προστατευόμενο μέλος. Εισέπραξα κανονικά επιτόπου το ποσό. Εξυπηρετικότατοι στην 'Α Αθηνών.

• Like 1
Δημοσ.

Είχες απόλυτο δίκιο. Πήγα σήμερα το πρωί. Ήθελε το ΑΦΜ των γονιών μου που δεν το είχα μαζί μου, το βρήκε μόνος του, μου εξήγησε ότι μέχρι το 2018 δεν θα γίνεται τίποτα αυτόματα από τη στιγμή που ήμουν προστατευόμενο μέλος. Εισέπραξα κανονικά επιτόπου το ποσό. Εξυπηρετικότατοι στην 'Α Αθηνών.

Ετσι !!!!!!!!!! Καλοφαγωτα !!!!

Δημοσ.

Εννοείς σου δώσανε μετρητά από το ταμείο;

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό, συνήθως τα πιστώνουν σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εμένα μου φάνηκε ότι τους βολεύει πιο πολύ από το ταμείο, σε κάποιους άλλους έλεγαν πως έχει διαδικασία γιατί η κατάθεση πρέπει να γίνει με τράπεζα ελλάδος και αργεί κτλ.. Τι να σου πω, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω..

• Moderators
Δημοσ.

Σε μένα ακόμα να γίνει πίστωση της επιστροφής. Ισχύουν τα εξής:

• Έχω ΕΝΦΙΑ (συνολικά μικρότερο ποσό από την επιστροφή)
  • Στη ΔΟΥ (δύο φορές) πριν ένα μήνα μας είπαν ότι θα συμψηφιστεί το ποσό με την επιστροφή και θα πιστωθεί το υπόλοιπο. Μάλιστα εκείνη τη στιγμή ο υπάλληλος μονόγραψε και μια σχετική αίτηση ότι αυτό επιθυμούμε. Υπήρχαν και άλλοι που ζητούσαν παρόμοια λύση (αλλά σε κάποιους η επιστροφή ήταν μικρότερη από τον ΕΝΦΙΑ και η αίτηση ήταν διαφορετική ή κάτι τέτοιο). 
  • Μας είπαν ότι δεν χρειάζεται να πληρώσουμε τίποτα παραπάνω - καμία δόση του ΕΝΦΙΑ.
  • Ένα μήνα μετά, στο gsis εμφανίζεται κανόνικότατα σαν οφειλομενη η πρώτη δόση μαζί με "προσαύξηση" λόγω ληξιπρόθεσμης οφειλής :D και το σύστημα φυσικά δεν εκδίδει αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας (βεβαίωση οφειλών) που χρειάζομαι για να πληρωθώ από τη δουλειά μου. 
  • Σε νέα επίσκεψη στη ΔΟΥ, η λύση (για την ενημερότητα) είναι να γίνει χειρόγραφη αίτηση.

Σταθεροί στην αντιπαραγωγικότητά τους, δεν έχω παράπονο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...