Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Και απο εμενα τιποτα ακομα..Να ρωτησω κατι αλλο τη φορολογικη δηλωση που εκανα απο που την κατεβαζω(gsis.gr); Ναι από εκει σε μορφη .pdf
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Η εφαρμογή για τη φορολογία εισοδήματος είναι ακόμα υπό συντήρηση ή κάτι τέτοιο (η σελίδα πετάει ένα non-friendly σφάλμα). Κι εγώ ακόμα περιμένω επιστροφή.
eddie1996 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Η εφαρμογή για τη φορολογία εισοδήματος είναι ακόμα υπό συντήρηση ή κάτι τέτοιο (η σελίδα πετάει ένα non-friendly σφάλμα). Κι εγώ ακόμα περιμένω επιστροφή. Δεν γράφει τίποτα για αναβάθμιση. Ότι έγραφε ήταν για το Σ/Κ. Όπου να ναι μέχρι την πέμπτη θα βγει και ο ΕΝΦΙΑ στο taxisnet δυστηχώς....
eidikos33 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα μου ήρθε 18 Σεπτέμβρη ενα εκκαθαριστικό για συμπληρωματική δήλωση που υπέβαλλα φέτος για αναδρομικά εισοδήματα του προηγούμενου φορ.έτους..Το θέμα ειναι ότι το χαρτί αναγράφει μετά από 15 ημέρες να πάω στην εφορία.Ο καιρός πέρασε και λόγο δουλειάς δεν μπορώ να πάω.Άμα πάω θα μου τα δώσουν στο χέρι? Μήπως δεν μου τα δώσουν και μου πουν την γνωστή καραμέλα περιμέντε να γίνει συμψηφισμός με τον ενφιά που θα εκδοθει τις επόμενες ημέρες? To θέμα είναι ότι έχω πάλι επιστροφή φέτος...
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα μου ήρθε 18 Σεπτέμβρη ενα εκκαθαριστικό για συμπληρωματική δήλωση που υπέβαλλα φέτος για αναδρομικά εισοδήματα του προηγούμενου φορ.έτους.. Το θέμα ειναι ότι το χαρτί αναγράφει μετά από 15 ημέρες να πάω στην εφορία. Ο καιρός πέρασε και λόγο δουλειάς δεν μπορώ να πάω.Άμα πάω θα μου τα δώσουν στο χέρι? Μήπως δεν μου τα δώσουν και μου πουν την γνωστή καραμέλα περιμέντε να γίνει συμψηφισμός με τον ενφιά που θα εκδοθει τις επόμενες ημέρες? To θέμα είναι ότι έχω πάλι επιστροφή φέτος... Τι πιο πιθανο αυτό είναι αν εισαι υπόχρεος ΕΝΦΙΑ .
eidikos33 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 το θεμα ειναι γιατι γραφει απο κατω το εκκαθαριστικο να προσελθω μετα απο 15 μερες μηπως μου τα δωσουν σε μετρητα? η κλασικα για να τους παω iban και κουραφεξαλα?
eddie1996 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Για να μην μπαίνω κάθε μέρα στο taxisnet όταν βγουν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στέλνουν mail ή όχι? Έχει βγει σε κανέναν το εκκαθαριστικό ή όχι ακόμα? Γιατί είχαν πει πως μέχρι αύριο θα ανέβαιναν όλα στο taxisnet. Ευχαριστώ και συγνώμη για το λίγο εκτός θέματος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Για να μην μπαίνω κάθε μέρα στο taxisnet όταν βγουν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στέλνουν mail ή όχι? Έχει βγει σε κανέναν το εκκαθαριστικό ή όχι ακόμα? Γιατί είχαν πει πως μέχρι αύριο θα ανέβαιναν όλα στο taxisnet. Ευχαριστώ και συγνώμη για το λίγο εκτός θέματος. Δεν νομιζω να στειλουν email...Θα το ακουσεις στις ειδήσεις .Εχουν πει μεχρι 20 του μηνα θα εχουν ανεβει Email αυτοματοποιημενο στελνει το συστημα για ληξιπρόθεσμες οφειλες .
eddie1996 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομιζω να στειλουν email...Θα το ακουσεις στις ειδήσεις .Εχουν πει μεχρι 20 του μηνα θα εχουν ανεβει ok ευχαριστώ. 1
eidikos33 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σε συμψηφισμό της επιστροφής φόρου για τα εισοδήματα του 2014 με την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος Οκτωβρίου, εάν κάποιος δικαιούται επιστροφής φόρου από τη φετινή του δήλωση, θα δει την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ να μειώνεται κατά το ύψος της επιστροφής. Πρόκειται για ένα θέμα που αφορά κυρίως μισθωτούς, στους οποίους γίνεται κάθε μήνα παρακράτηση από το μισθό και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα στο τέλος να δικαιούνται επιστροφής φόρου. Παράδειγμα Για παράδειγμα, εάν κάποιος δικαιούται επιστροφή 300 ευρώ και η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ είναι 400 ευρώ, θα πρέπει να καταβάλει στο Δημόσιο μόνο τα 100 ευρώ. Χρειάζεται προσοχή διότι ο συμψηφισμός θα γίνει την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου. Εάν λοιπόν κάποιος δεν γνωρίζει το θέμα, υπάρχει κίνδυνος να πληρώσει χωρίς λόγο δύο φορές την πρώτη δόση. Σημειώνεται πάντως πως στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις για το θέμα. Συγκεκριμένα, εξετάζεται η κατάργηση του συμψηφισμού. Στο υπουργείο πάντως θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, καθώς ο χρόνος μέχρι τις 30/10, οπότε λήγει η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης είναι λίγος. http://www.moneyonline.gr/site/article/8148/simpsifismos-tis-protis-dosis-tou-enfia-me-tin-epistrofi-forou-pos-tha-gini#sthash.wQ9Vvh6e.66KYUtdP.dpuf
moumias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 τιποτα,ενας εφοριακος εδω μεσα να μας πει κανενα νεο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 τιποτα,ενας εφοριακος εδω μεσα να μας πει κανενα νεο... Εφοριακος δεν είμαι αλλα αν δεν εχεις ΕΝΦΙΑ να πας στην Εφορια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα