MikeJ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Λάθος μου. Δεν τον πληρώνω μέσω ebanking αλλά σε ΑPS γιατί κρατάει προμήθεια. 30 cents είναι η προμήθεια. Ούτε το κόπο να σηκωθείς από το γραφείο σου και να πας μέχρι το APS δεν αξίζει
Silverage Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 30 cents είναι η προμήθεια. Ούτε το κόπο να σηκωθείς από το γραφείο σου και να πας μέχρι το APS δεν αξίζει Αξίζει γιατί κάθε φορά έχω να πληρώσω 4 λογαριασμούς. Και σιγά την ταλαιπωρία, 2 σκάλες κατεβαίνω, ακριβώς απο κάτω το μηχάνημα. Ξεπιάνομαι κιόλας
gia_nnis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 παιδια για να μην ανοιγω θεμα.. μου ηρθε ο λογαριασμος της δεη και αντι να γραφει ενδειξη πελατη(στο εναντι δινω εγω τις κw) γραφει εκκαθαριστικος! Γνωριζει καποιος κατι? Το εκανε ετσι η δεη λογω του capital control? ή το αλλαξανε?
Silverage Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δεν καταλαβαίνω γιατί σε εκπλήσει, ήρθανε και το μετρησανε. Μία έρχεται έναντι, μία εκκαθαριστικός. 1
gia_nnis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δεν καταλαβαίνω γιατί σε εκπλήσει, ήρθανε και το μετρησανε. Μία έρχεται έναντι, μία εκκαθαριστικός.αντι να γραφει ενδειξη πελατη(στο εναντι δινω εγω τις κw) γραφει εκκαθαριστικος! Επειδη δεν το γνωριζες μαθε λοιπον οτι στο εναντι εχεις την δυνατοτητα να βαζεις εσυ τις kw και να πληρωνεις αυτες που χαλας και οχι το ποσο που βαζει η δεη.. γι αυτο και αντι ο λογαριασμος να γραφει εναντι γραφει ενδειξη πελατη! Αν και απο την απαντηση σου φανηκες ανιδεος πανω σε αυτο το σημειο.. ηταν και με τουπε!!!
Silverage Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το ξέρω, και εγώ το ίδιο κάνω. Απ'ότι φαίνεται ήρθαν και στο μέτρησαν. Και πάλι όμως δε καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. Αν ερχοταν έναντι τότε να παραπονιώσουν.
gia_nnis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το ξέρω, και εγώ το ίδιο κάνω. Απ'ότι φαίνεται ήρθαν και στο μέτρησαν. Και πάλι όμως δε καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. Αν ερχοταν έναντι τότε να παραπονιώσουν. ΟΧΙ δεν μετρησαν γιατι αναγραφει τις δικες μου μετρησεις..
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ξερει κανεις ποσο μπορει να βαλει κανεις για να μην εχει κινδυνο να του κοψουν το ρευμα ? πχ σε ενα λογαριασμο 250ε μπορω να βαλω τωρα 50 και σε 15μερες πχ αλλο ποσο?
Backpacker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ξερει κανεις ποσο μπορει να βαλει κανεις για να μην εχει κινδυνο να του κοψουν το ρευμα ? πχ σε ενα λογαριασμο 250ε μπορω να βαλω τωρα 50 και σε 15μερες πχ αλλο ποσο? Για ποσά κάτω απο 500 ευρώ δεν κόβουν το ρεύμα με τπτ. Βάζεις οτι ποσό έχεις και τα άλλα οποτε μπορείς. Τώρα αν το ποσό ειναι πάνω απο 1000ρικο για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα στο κοψουν κανεις ρυθμιση και αποφασιζεις εκει τι ποσο θες να δινεις καθε μηνα. 1
atasos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 παιδια για να μην ανοιγω θεμα.. μου ηρθε ο λογαριασμος της δεη και αντι να γραφει ενδειξη πελατη(στο εναντι δινω εγω τις κw) γραφει εκκαθαριστικος! Γνωριζει καποιος κατι? Το εκανε ετσι η δεη λογω του capital control? ή το αλλαξανε? καλησπερα.Οταν καταχωρεις εσυ την ενδειξη τοτε ο λογαριασμος γραφει εκκαθαριστικος.Μονο αν δεν μετρησεις και καταχωρησεις την ενδειξη στις ημερομηνιες που σου γραφει θα σου ερθει ο λογαριασμος και θα γραφει εναντι.
Kapetanakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πρόσφατα έφτιαξα web banking και χρησιμοποιώντας το για το νερό, κινητό, πληρωμή άλλης κάρτας μου φένεται απιστευτα ξεκούραστο και βολικό. Τώρα όμως που θέλω να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ έχω ενα θέμα. Ο λογαριασμός είναι 350ε αλλα εγώ διαθέτω 200ε για πληρωμή (τόσα εχω τώρα) γίνεται να κάνω πληρωμή 200ε και τα υπολοιποα να βγούν στον επόμενο λογαριασμό; Επιτρέπεται δηλαδή ηλεκτρονικά αυτό; το έχει κάνει κανείς; Ισχυει 100% βαλε οσα θες οσα μπορεις και δεν εχεις θεμα τα περνει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα