Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Πρόσφατα έχω ξεκινήσει μια μικρή -οικιακή ουσιαστικά- επιχείρηση με φυτικά καλλυντικά.
Επειδή υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό, θα μπορούσε κάποιος να μου πει έναν ασφαλή τρόπο πληρωμής με τον οποίο γίνονται συνήθως τέτοιου είδους συναλλαγές;

Μου είπαν για paypal, αλλά δεν ξέρω τι τύπο λογαριασμού πρέπει να ανοίξω μιας και θα τον έχω μόνο για αποδοχή χρημάτων κι όχι αγορές.

Τα φώτα σας :)

Δημοσ.

Το παυπαλ παρέχει πλήρη ασφάλεια στον αγοραστή, αυτό συμβαίνει οτι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τους αγοραστές και σε ενδεχόμενη έστω και δόλια διεκδίκηση επιστροφής των χρημάτων να το κανεις, επίσεις το παυπαλ παιρνει καποια προμήθεια και τέλος αν υπερβεις ενα ποσο θα σου ζητήσει επαγγελματικό αφμ αν δεν το εχεις σου δεσμεύει τα χρήματα.

Άλλοι τρόποι είναι οι γνωστοί, τραπεζικός λογαρισμος ή κάποια εταιρεία που μεταφέρει χρήματα αλλά έχουν μεγάλες προμήθειες και τις αποφεύγουν οι αγοραστές

Επειδή το αντικείμενο σου μου ακούγεται καλό μπορεί να βρεις και ποιο ελαστικούς αγοραστε ς που μπορεί ενδεχομένως να σου κανουν και κατάθεση σε τράπεζα

Τέλος για εισερχόμενα κεφάλαια δεν υπάρχει περιορισμός απο τράπεζες και παυπαλ είσαι οκ

ΥΓ

Καλες δουλειές

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο και για την πλήρη ενημέρωση και για την ευχή.
Με τραπεζικό λογαριασμό δουλεύω, αλλά να που έτυχε να χρειαστώ και paypal κι ευελπιστώ να το χρειαστώ για παραπάνω από μία φορά...

Προέκυψε βέβαια ένα θεματάκι. Δεν αποδέχεται τον κωδικό της κάρτας μου. Υποπτεύομαι ότι έχει να κάνει με την προσωρινή κατάσταση των τραπεζών...

Δημοσ.

Προσωρινά δεν μπορείς να συνδέσεις κάρτα στο paypal, λόγω capital control.

Αυτό βέβαια δεν σε εμποδίζει από το να κάνεις συναλλαγές στο paypal.Απλά τα χρήματα που θα λάβεις θα μείνουν στο balance, μέχρι νεωτέρας.

Δημοσ.

Εσύ δεν χρειάζεται κάρτα για αυτό και δεν την ανέφεραν, αν σου έρθουν χρήματα στο ππ αυτά μπορείς να τα εισπράξεις μονο αν συνδέσεις το ππ με τον τραπεζικό σου λογαριασμό (ΙΒΑΝ) και η συγκεκριμένη διαδικασία δε επηρεάζεται απο τα capitat control, το εγραψα και παραπάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...