Προς το περιεχόμενο

world party

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πάντως δεν θα το έβλεπα αν ήταν ξενέρωτοι(όχι οτι τους θεωρώ ουάουα αλλα τραβιούνται ) , δηλαδή να είναι μια διασταύρωση παιδάκια του κατηχητικού και Κινέζοι τουρίστες και να μας έδειχναν τοπία. Ναι οκ , αν ήθελα να δω τοπία θα έβλεπα national geographic , κάτι που δεν το κάνω για να έχω να ασχοληθώ όταν γίνω κωλόγερος και δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου 

Δεν τους θεωρώ extreme , party χωρίς ναρκωτικά, ποτά και γκόμενες δεν λέει, αλλα για Ελληνική τηλεόραση νταξ 

• Like 2
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε θέλω να δω τοπία τα βαριεμαι τα τοπια αλλα θα μαρεζε να διναν λιγο περισσοτερο χωρο στους ντοπιους.

Στην ελλαδα ομως ολες οι εκπομπες ετσι ειναι. Αντι να μας διασκεδαζουν παρακολουθουμε οως διασκεδαζουν αυτοι

Δημοσ.

Θυμάμαι ένα καλοκαίρι το μέγκα έπαιζε σε επανάληψη μια εκπομπή με τον Φερεντίνο που γυρνούσε σε διάφορα μέρη και έπαιρνε συνεντεύξεις κτλ. Πρεπεί να ήταν αρκετά παλιά και στα πολύ νέα του ο Φερεντίνος. Ε λοιπόν τότε είχα πει, να και μια εκπομπή που αξίζει να την βλέπεις κάθε βδομάδα. Όσοι κατάλαβαν ποιά λέω, ας πούνε το όνομα της μια.

Δημοσ.

Δε σας λεω εγώ οτι στην Ελλάδα κάνουν εκπομπές για τον εαυτο τους;

Οι αταιριαστοι στο σκαι κλεινουν την εκπομπή τους με τιτλο τελους

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Στα @@

• Like 1
Δημοσ.

Δε θέλω να δω τοπία τα βαριεμαι τα τοπια αλλα θα μαρεζε να διναν λιγο περισσοτερο χωρο στους ντοπιους.

Στην ελλαδα ομως ολες οι εκπομπες ετσι ειναι. Αντι να μας διασκεδαζουν παρακολουθουμε οως διασκεδαζουν αυτοι

+100000

• Like 2
Δημοσ.

<p>Απο το youtube εχω δει αρκετα επεισόδια, πολύ ευχάριστη και οτι πρέπει για το καλοκαίρι, ελληνική tv δεν βλεπω αρα οτι καν ήξερα πως υπάρχει κατα τύχη την ανακάλυψα.</p>

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τους έχουν πάρει χαμπάρι και εκτός συνόρων:

http://www.tokoulouri.com/culture/global_klarinogamproi/?utm_content=bufferf2e7f&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «Κουλουριού», το αχτύπητο δίδυμο κατόρθωσε από τότε να γίνει πολύ γρήγορα αντιπαθές σε Ευρώπη, Ασία, Ωκεανία και Αφρική, χάρη στο χιούμορ του και τις συνεχείς αναφορές του στον ΠΑΟΚ και την Ελλαδάρα. «Μπορεί να μην καταλαβαίναμε τι έλεγαν, ωστόσο η εμφάνιση και το ύφος τους μας έδιναν τη σιγουριά ότι αποκλείεται να είναι συμπαθείς», μεταφέρει χαρακτηριστικά μέλος αφρικάνικης φυλής την οποία επισκέφτηκαν πέρσι οι πρωταγωνιστές του «World Party» για να συμπληρώσει πως «αν είναι ο πολιτισμός να μας κάνει κι εμάς έτσι, χίλιες φορές να ζούμε σαν πρωτόγονοι μέσα στη ζούγκλα».

Το πρόσφατο ταξίδι των δυο φίλων στον Αμαζόνιο, ολοκλήρωσε τον επιτυχημένο κύκλο της αντιπάθειας, καθώς πλέον αποτελούν personae non gratae και στη Νότια Αμερική. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα να βραβευτούν επίσημα με το ειδικό βραβείο «Αδόλφος Χίτλερ», το οποίο απονέμεται σε όσους κατορθώσουν να γίνουν ομόφωνα αντιπαθείς σε περισσότερες από τρεις ηπείρους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...