kontrakultura Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ματαιοδοξία , καγκουριά και ανουσιότητα στο φουλ 5
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εγω τους λατρευω και τους δυο!!!!! Γυναίκα είσαι? Την βλέπω για τα μέρη και τις ξεχωριστές δραστηριότητες. Μα αυτο είναι το θέμα ότι δε δείχνουν τίποτα Μονο πως διασκεδαζουν οι ίδιοι Απαραδεχτοι 2
Miracle Worker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μόλις χθες σκεφτόμουν να ανοίξω τόπικ με το ίδιο ακριβώς θέμα, όταν έβλεπα την εκπομπή για το Λάος! Γενικά, μ' αρέσει πολύ σαν ιδέα και αυτό που κάνουν και το θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρον. Αλλά, ίσως στην προσπάθεια τους να βγάλουν γέλιο, γίνονται ανυπόφοροι. Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι συνέχεια κοροϊδεύουν τους ντόπιους μες την μάπα τους, σε βαθμό αηδίας*. Δηλαδή βλέπεις τον άλλο να έχει βλέμμα "τι μαλάκες είναι αυτοί", και αυτοί συνεχίζουν να φωνάζουν, να μιλάν ελληνικά και να γελάνε δυνατά κοιτώντας την κάμερα. Φαίνονται ενδιαφέροντα τυπάκια, αλλά θα πρέπει να το διορθώσουν άμεσα αυτό. Ελπίζω να το κάνουν για το σόου και να μην είναι το φυσικό τους. *Ειδικά αυτό με τα παζάρια σε κάθε μικροπωλητή, που στο τέλος δεν αγοράζουν τίποτα, έχει ξεπεράσει σε γελοιότητα και αυτόν από τις Εικόνες. πχ, στην εκπομπή για το Λάος, βρήκαν ένα Βραζιλιάνο και του έλεγαν ότι ο Μαραντόνα ήταν Βραζιλιάνος. Ο τύπος ήξερε την μισή Εθνική Ελλάδος και οι άλλοι οι μαλάκες κάναν ότι δεν ήξεραν τον Πελέ, φορ τζίζους κραιστ. 1
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μόλις χθες σκεφτόμουν να ανοίξω τόπικ με το ίδιο ακριβώς θέμα, όταν έβλεπα την εκπομπή για το Λάος! Γενικά, μ' αρέσει πολύ σαν ιδέα και αυτό που κάνουν και το θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρον. Αλλά, ίσως στην προσπάθεια τους να βγάλουν γέλιο, γίνονται ανυπόφοροι. Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι συνέχεια κοροϊδεύουν τους ντόπιους μες την μάπα τους, σε βαθμό αηδίας*. Δηλαδή βλέπεις τον άλλο να έχει βλέμμα "τι μαλάκες είναι αυτοί", και αυτοί συνεχίζουν να φωνάζουν, να μιλάν ελληνικά και να γελάνε δυνατά κοιτώντας την κάμερα. Φαίνονται ενδιαφέροντα τυπάκια, αλλά θα πρέπει να το διορθώσουν άμεσα αυτό. Ελπίζω να το κάνουν για το σόου και να μην είναι το φυσικό τους. *Ειδικά αυτό με τα παζάρια σε κάθε μικροπωλητή, που στο τέλος δεν αγοράζουν τίποτα, έχει ξεπεράσει σε γελοιότητα και αυτόν από τις Εικόνες. Μπα το Φυσικό τους είναι Ο Σακης μου είχε κανει συνεντευξη και καλά για συμπαρουσιαστρια στην εκπομπή, μαλακιες Κανα προγραμμα εσπα ηταν αρχικά και ηταν υποχρεωμένοι να κάνουν τη διαδικασία με συνεντεύξεις κτλ Με ρωτουσε ποσους φιλους εχω στο φουμπου και να του πω καποιο απο τα στατους μου Κατι μαλακιες γενικα Όμορφος είναι όμως και καλο παιδί αλλά κατα ταλλα δεν εχουν εξυπνο χιουμορ, μονο χαζομαρες 1
epp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εχω δει κανα 2 (ή μαξ 3?) εκπομπες τους συνολικα , η μια ηταν απο Ιαπωνια οι αλλες ουτε που θυμαμαι. Οσο αφορα τα μερη ειναι αρκετα ενδιαφερον βλεπεις ξερω γω κατι καινουριο . Οσο αφορα τους 2 τυπους ειλικρινα δεν παλευονται , το "χιουμορ" τους τραγικο και αντε πες ειναι υποκειμενικο αυτο. Σε τουλαχιστον 2-3 φασεις ειχαν φτασει σε σημειο να ειναι σχεδον προσβλητικοι προς τους ντοπιους , νταξ.. 6
Oneos33 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τους βλέπω κάθε φορά, τους 2 από τους 4οις τους έχω γνωρίσει και από κοντά εξηγημένοι τύποι χαβαλετζίδες με αρέσει η παρεούλα τους!!
stavi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τους βλέπω κάθε φορά, τους 2 από τους 4οις τους έχω γνωρίσει και από κοντά εξηγημένοι τύποι χαβαλετζίδες με αρέσει η παρεούλα τους!! Ποιους 2; Ερώτηση μπονους Πως σας φαινεται ο σεφερλης;
παπι Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ματαιοδοξία , καγκουριά και ανουσιότητα στο φουλ A.k.a καλοπέραση. 1
MikeJ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εγώ δεν έχω δει ούτε 1 λεπτό από την εκπομπή και βασικά πριν κανά δίμηνο κάποιος είχε αναφερθεί σε αυτή την εκπομπή και όταν τον κοιτούσα σαν εξωγήινο (γιατί δεν το είχα ούτε ακουστά) μου είπε Μα καλά δε βλέπεις World Party που το βλέπουν όλοι ; Πως γίνεται να μου έχει ξεφύγει τόσο πολύ ; Το βλέπουν όντως όλοι και είναι τόσο γαμάτο ; Τηλεόραση στο σπίτι έχω σχεδόν 24 ώρες ανοιχτή αν και δεν κάθομαι να παρακολουθήσω απλά έτσι για περιστασιακό χάζεμα μένει ανοιχτή. Από κάτι λίγα που έχω ακούσει πάντως δε νομίζω να μου αρέσει, γιατί όλο για κλαρινογαμπρούς κλπ ακούω και δεν αντέχω αυτή την ελληνική τζάμπα μαγκιά κλπ Μαλλί γυαλί κοιλιακοί τατουάζ και είμαι πολύ γκόμενος φάση. Ωραίες εκπομπές έκανε ο Μαμαλάκης παλιά με ταξίδια και φαγητό μαζί. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το βλέπουν όντως όλοι και είναι τόσο γαμάτο ; Το βλέπει η στάβι. Για να νευριάσει. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. 4
LongTom Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Όχι δεν τους βλέπω,δεν τους ξέρω καν. Θέλετε να μου πείτε οτι σας διασκεδαζουν με τις κοτσανες και τις κρυαδες που πετανε.Εγω βαζω και βλέπω για λιγα λεπτά για να νευριασω ισα ισα Περίεργα χόμπι έχεις Σταβ.
mylo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μια χαρά εκπομπή είναι. τα παλικάρια γυρνάνε τον κόσμο και κάνουν χαβαλέ. δεν κάνουν τουριστική ξενάγηση. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις