Προς το περιεχόμενο

world party

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο ολες τις ταξιδιαρικες εκπομπες που βγηκαν ολα αυτα τα χρονια η καλυτερη θεωρω οτι ηταν "Οι Εικονες" με τον Δουση αν τις βαλει επαναληψη τις βλεπω ανετα ο ανθρωπος το εχει

Έπαιζε σε επανάληψη μέχρι πρόσφατα στον Alpha, στις 5 το πρωί.Αν ψάξεις στο YouTube θα βρεις αρκετά επεισόδια.

Δημοσ.

Εμένα δε μου αρέσει καθόλου το National Geographic. Δε δείχνει καθόλου ξύλο και πιστολίδια.

Ευτυχώς που ξέρετε τι σημαίνει η λέξη Party και το κρίνετε γι' αυτό που είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω το ότι είναι ευπαρουστιαστοι άνθρωποι και δίνουν λίγο την εντύπωση ότι κάνουν επίδειξη του δήθεν coolness τους, ξενίζει αρκετούς και λογικό επακόλουθο να μη γελασεις με κάποιον που δεν χωνεύεις. Προσωπικά επειδή έτυχε να δω και 1-2 εκπομπές τους στην ερτ-3 παλιά, μου φαίνονται πολυ ξηγημενα παιδιά που δεκτό οτι ίσως να την έχουν ψωνισει λίγο με την απήχηση της εκπομπής αλλά δεν εχουν ξεφύγει απο τα αρχικα πλαισια τους σε καμια περίπτωση. Οπως ειπώθηκε δεν είναι καθαρα ξεναγητικου χαρακτήρα, ουτε προτείνει συμφέρουσες λύσεις ξερω γω. Εξαρχής ταξίδευαν με σκοπό να κάνουν τον χαβαλε τους, να δείξουν 2-3 ενδιαφέροντα πράγματα από το μέρος για να ενημερωσουν/διασκεδασουν/προβληματησουν τον θεατη και τέλος. Το χιούμορ τους εμένα <b>με</b> αρέσει και βγάζει μάτι ότι αυτοσαρκαζονται για τα ποζεριλικια και το στυλακι τους. Ο Μαυριδης ας πούμε όντως δεν ειναι ιδιαίτερα εύστροφος αλλά εχω την αίσθηση οτι το νιώθει και δεν κουράζει τον θεατή, αφήνοντας στον άλλον το μπλα-μπλα. Γενικά η εκπομπή ισορροπεί μεταξύ χαλαρότητας/χαβαλε και προσπάθειας για μια αξιόλογη παρουσίαση του προορισμού, και έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται.

• Like 2
Δημοσ.

Ξεχάσατε να αναφέρετε και τα ταξίδια του Τόκου 

Αν και δεν έχω ιδέα για ποια εκπομπή μιλάτε, από τις περιγραφές δεν παίζει να διαφέρει και πολύ αισθητικά

https://www.youtube.com/watch?v=6hOHAQGppGs

Ο τοκος είναι πολυ πιο αστείος.

Δεν περιμένω να δω μέρη αλλα δε βλεπω και τίποτα άλλο.

Και το κακό είναι οτι αυτοι οι τύποι αντιπροσωπευουν το μεσο ελληνα άντρα

• Like 1
Δημοσ.

Έπαιζε σε επανάληψη μέχρι πρόσφατα στον Alpha, στις 5 το πρωί.Αν ψάξεις στο YouTube θα βρεις αρκετά επεισόδια.

Ακόμα το βάζει, αυτήν την ωρα περιπου.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω οτι σε καποιους μπορεί να αρεσουν

Προσωπικά ομως δεν είναι καθόλου το στυλ μου

Μου φαίνονται κουτοί

Πεστε μου επιτέλους τι πιστεύετε για το σεφερλη;

Δε μαρεσει καθολου. Εσας;

εγω ενα ξερω... οοοο,τι θεμα και να ανοιξει η σταβι απο κατω θα απανταν(μ)ε σιγουρα 10-20 ατομα μονο και μονο επειδη ειναι η σταβι

Κάνεις μεγάλο λάθος

Δεν είναι κανείς τόσο ορεξάτος, απλά ειναι κατι που προβάλλεται στην τηλεόραση και κάποιοι ειπαν τη γνωμη τους

• Like 1
Δημοσ.

Σας αρέσουν αυτοί οι τύποι που κάνουν το worl party στην tv ή μόνο εμένα μου φαίνονται σαχλοι, βαρετοι και ανουσιοι?

Ακουω γνώμες

Μπα το Φυσικό τους είναι

Ο Σακης μου είχε κανει συνεντευξη και καλά για συμπαρουσιαστρια στην εκπομπή, μαλακιες

Κανα προγραμμα εσπα ηταν αρχικά και ηταν υποχρεωμένοι να κάνουν τη διαδικασία με συνεντεύξεις κτλ

Με ρωτουσε ποσους φιλους εχω στο φουμπου και να του πω καποιο απο τα στατους μου

Κατι μαλακιες γενικα

Όμορφος είναι όμως και καλο παιδί αλλά κατα ταλλα δεν εχουν εξυπνο χιουμορ, μονο χαζομαρες

Καταλαβαίνω οτι σε καποιους μπορεί να αρεσουν

Προσωπικά ομως δεν είναι καθόλου το στυλ μου

Μου φαίνονται κουτοί

εσπα για εκπομπη χλωμο

----------------------------------------------

ο δουσης(εικονες) εχει φτιαξει ομιλο με καμμια 10αρια+μπλογκ περιοδικα απο τοτε που τον σουταραν απο αλφα και γενικοτερα απο tv...

ο ενας τυπος απο το world party εχει φραγκα ετσι και αλλιως(σιγουρα δεν θα εμενα σε χοστελ στην ινδια κτλ) .οικογενειακα εκαναν παραγωγη εκπομπων( τα καλα χρονια με αρκετα φραγκα) με δικα τους στουντιο καμερες κτλ.

αν σας σπανε τα νευρα με το στυλ τους αυτοι .τι γινεται με αυτον ? http://www.megatv.com/eeeee/default.asp

ή με τον φανη του αντ1+τους υπολοιπους στο ant1webtv?

https://www.facebook.com/TRAVELGUIDE24?fref=ts

ψαχνω να θυμηθω εναν αλλον θεσσαλονικιο cult τυπο(εργολαβος) με ντυσιμο hermes,gucci,rologia ktl. που κανε εκπομπες για χλιδη :P.λογικα σε κανα τοπικο καναλι)

υ.γ. κανει καπου ακομη εκπομπη ο τοκος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ όσους γνωρίζω πάντως στον κύκλο μου τους θεωρούμε εντελώς γελοίους.

Για την πλειοψηφία δεν γνωρίζω.

Εσύ γνωρίζεις με στοιχεία;

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ όσους γνωρίζω πάντως στον κύκλο μου τους θεωρούμε εντελώς γελοίους.

Για την πλοιοψηφία δεν γνωρίζω.

Εσύ γνωρίζεις με στοιχεία;

• Like 1
Δημοσ.

ψαχνω να θυμηθω εναν αλλον θεσσαλονικιο cult τυπο(εργολαβος) με ντυσιμο hermes,gucci,rologia ktl. που κανε εκπομπες για χλιδη :P.λογικα σε κανα τοπικο καναλι)

μάλλον αυτόν λές....μεγάλο νούμερο!

• Like 1
Δημοσ.

Απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα έχεις ή θα συνεχίζεις την γαργάρα;

Μια πλακα εκανα αμεσως να θυμωσεις,ο κυκλος σου ειναι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...