Προς το περιεχόμενο

world party

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιες επιχορηγησεις για πρωτοποριακες ιδεες.

Πηγα σε κατι σεμινάρια και η προταση μου ηταν εκπαιδευτικα προγραμματα στην τηλεόραση για παιδιά, την βρήκαν πολύ καλή

nice  :-)

μακάρι να λειτουργούσε όλο αυτό 

Δημοσ.

stavi εκτιθεσαι....βλεπω πικρα που δεν σε προσελαβαν,και τωρα ριχνεις χολη.ασε το αλλο που εγραψες....αν αυτοι ειναι οι κλασικοι ελληνες μαλακες αντρες,τοτε και εσυ,μοιαζεις με τβν κλασσικη ...ξινη ελληνιδα....ακομη και με εσπα να κανουν την εκπομπη,πρωτα πρεπει να χωσεις δικα σου,για να σου δωσουν επειτα την χρηματοδοτηση.....επισης,η λεξη παρτυ,ειναι νομιζω γνωστή,δεν κανουν τουρισμο,παρταρουν,και μας δειχνουν πως περνανε....διοτι,ζεις μονο μια φορα.........οι περισοτεροι που δεν τους γουσταρουν,ειναι διοτι τους ζηλευουν,πολυυυυ.....και εγω τους ζηλευω για αυτα που κανουν,γιαυτο και το παρακολουθω,διοτι δεν θα κανω ποτε κατι απο αυτα που κανουν....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο Σάκης όντως πρέπει να εχει φράγκα, σπούδασε Αμερική

Mε αυτά τα αγγλικά, σπούδασε Αμερική;;;;

Δημοσ.

stavi εκτιθεσαι....βλεπω πικρα που δεν σε προσελαβαν,και τωρα ριχνεις χολη.ασε το αλλο που εγραψες....αν αυτοι ειναι οι κλασικοι ελληνες μαλακες αντρες,τοτε και εσυ,μοιαζεις με τβν κλασσικη ...ξινη ελληνιδα....ακομη και με εσπα να κανουν την εκπομπη,πρωτα πρεπει να χωσεις δικα σου,για να σου δωσουν επειτα την χρηματοδοτηση.....επισης,η λεξη παρτυ,ειναι νομιζω γνωστή,δεν κανουν τουρισμο,παρταρουν,και μας δειχνουν πως περνανε....διοτι,ζεις μονο μια φορα.........οι περισοτεροι που δεν τους γουσταρουν,ειναι διοτι τους ζηλευουν,πολυυυυ.....και εγω τους ζηλευω για αυτα που κανουν,γιαυτο και το παρακολουθω,διοτι δεν θα κανω ποτε κατι απο αυτα που κανουν....

Τι να με προσλαβουν, δεν υπηρχε τέτοιο θέμα, όλοι αυτοι ειναι παρέα

Πηγα καθαρά για χαβαλε στη συνεντευξη, εχω παει σε διαφορες περιεργες κι εχει γελιο

Επίσης οχι να περιαυτολογησω αλλά. You have no idea what you are talking about

Απλα τους βρίσκω βαρετους και σαχλους. Και ειπα να ρωτησω αν υπαρχουν και αλλοι που εχουν την ιδια αποψη με εμενα.

Χαχαχαχαχα ναι ρε φιλε γαμησε τα. Κι εγω αυτο σκέφτομαι

Και στη συνέντευξη αγγλικα μιλουσαμε

Μη χεσω. ..

Αλλ ενταξει ειχε πλακα

Δημοσ.

πας σε συνεντευξεις,επιδη δεν εχεις τι να κανεις;χμμμμμμ.......βαρετοι και σαχλοι;η αντροπαρεα,ετσι ειναι,ετσι κανει,οι συγκεκριμενοι δε,παρταρουν ανα την υφηλιο.αν υπηρχε καμια ξυνη μαζι τους,μπορει και να το γυρνουσαν σε γκουρμε μαμαλακη,με ολιγη λεμονοφλουδα,αλλα τοτε,δεν θα το λεγα world party....τα εγγλεζικα τους ,σε-σας χαλασαν-μαραναν.....

Δημοσ.

Ρε σορυ αλλά τι μαλακιες λες;

Μπας και εισαι κανείς απ'αυτους;

Στα τετοια μας για τα αγγλικα τους, ειναι ενα προγραμμα τηλεορασης και ειμαστε ελευθεροι να το αξιολογησουμε

Επισης ποιος σου ειπε οτι παω σε συνεντεύξεις γιατι δεν εχω τι να κανω;

Αλλα αν δεις στην εφημεριδα "ζητειται" παρουσιαστης/παρουσιαστρια, λες και δεν παω, τι εχω να χασω

By the way εσυ εισαι ολο χολη, ρε μπας και εισαι κανενας πρωην μου;

Τα εισαγωγικα δεν ξερουν ουτε που κολλανε, ουτε πως προεκυψαν

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καμια απαίτηση απολύτως αλπά ηθελα να δω σε ποιους αρεσουν και σε ποιους οχι

Να σου πω την αλήθεια δεν απευθυνόμουν τόσο σε εσένα. Αν ήταν να σε χαρακτηρίσω, θα επέλεγα μάλλον τον όρο "μαζοχίστρια" :P

Εκτιμώ πολύ το χιουμορ των αντρών, πράγμα σπάνιο στις γυναίκες δυστυχώς, το χιουμορ

Υπάρχει ομως και μια μερίδα αντρών που είναι κρυοι σαν κι αυτούς, αλλά δε νομίζω ότι είναι κλασικό. . . Αν και οι νεότερες γενιές εχουν καταντησει κάπως έτσι.

Απλα τους βρίσκω βαρετους και σαχλους. Και ειπα να ρωτησω αν υπαρχουν και αλλοι που εχουν την ιδια αποψη με εμενα.

Φαντάζομαι και η αίσθηση του χιουμορ είναι υποκειμενική αλλά παλιοί γνωστοί μου (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) τα μισά από αυτά που κάνουν/λένε, τα βρίσκουμε αποδεκτά στην κατηγορία 'χιουμορ'.

Προσωπικά όλο το concept της εκπομπής το βρήκα διασκεδαστικό, προσεγμένο, με δόσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα και αρκετή (ανδρο)σάτιρα σαν να πηγαίνουν δυο φίλοι διακοπές σε εξωτικά μέρη. Μην σου πω ότι προμοτάρει προς τα έξω την κουλτούρα που υπάρχει μέσα σε μια μέση ελληνική (ανδρο)παρέα (και όχι όπως την νομίζει στη φαντασία του κάποιος).

Σαν παρουσιαστές νομίζω προσθέτουν το προσωπικό τους στοιχείο παράλληλα με την προσπάθεια που βάζουν. Δύο "Ελληνάρες" σε εισαγωγικά, ταξιδεύουν (όπως ξαναείπα) τον κόσμο. Παράλληλα δείχνουν και κάτι πιο 'σοβαρό' (πχ ναό, αξιοθέατα, απίστευτα τοπία, χαρακτηριστικά άλλων κουλτούρων, κλπ) αλλά ουσιαστικά κινούνται σε αυτό που λέει ο τίτλος, δηλαδή να 'παρτάρουν'.

Χαχαχαχαχα ναι ρε φιλε γαμησε τα. Κι εγω αυτο σκέφτομαι

Έπρεπε να έχει american accent για να σπουδάσει Αμερική;

Δεν έχω δει τα βιογραφικά τους αλλά ό,τι είχες κάνει σε άλλη χώρα, συνήθως ξεχνιέται μετά από 10 χρόνια.

(ευκαιρία btw να ρίξω μια ματιά στα βιογραφικά τους)

By the way εσυ εισαι ολο χολη, ρε μπας και εισαι κανενας πρωην μου;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

(τώρα αν σου πω ότι αυτό κατατάσσεται στο 'χιουμορ' που προσωπικά αντιλαμβάνομαι και θα γελούσαν και οι πρωταγωνιστές, τι θα έλεγες; σοβαρά, και μαμώ τις ατάκες :P )

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έπρεπε να έχει american accent για να σπουδάσει Αμερική;

Δεν έχω δει τα βιογραφικά τους αλλά ό,τι είχες κάνει σε άλλη χώρα, συνήθως ξεχνιέται μετά από 10 χρόνια.

Είπα εγώ για το accent; Απλώς τα Αγγλικά του είναι με το ζόρι επιπέδου lower. Συνήθως, χρειάζεται μεγαλύτερο για να σπουδάσεις Αμερική.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είπα εγώ για το accent; Απλώς τα Αγγλικά του είναι με το ζόρι επιπέδου lower. Συνήθως, χρειάζεται μεγαλύτερο για να σπουδάσεις Αμερική.

Θα ηθελα να κανω quote έναν γνωστό θεούλη εδώ μέσα αλλά βαριέμαι να ψάχνω τα posts του.

Θυμάμαι στο περίπου τι είχε γράψει: "κινέζοι φοιτητές στην Αγγλία, enough said"

Δεν ξέρω που βασίζεις το 'επίπεδο lower', αλλά αυτό που είδα (άκουσα μάλλον) εγώ είναι ελληνική/μεσογειακή προφορά ως επί το πλείστον και μία αίσθηση ότι τη γλώσσα την εξασκεί μια στο τόσο. Εκτός αν εσύ προσωπικά απαιτείς professional/business English σε κάτι που έχει informal context, οπότε οι απόψεις διίστανται.

Άσχετο, αλλά μόλις έβαλα το επεισόδιο για την Ιορδανία. Στα πρώτα λεπτά, έμαθα ότι κάποιες απλές ελληνικές λέξεις, εκεί ερμηνεύονται ως βρισιές (και βρισιές με βάρος παρακαλώ!!)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι αν σπουδάζεις μυδοκαλλιέργειες

Μου επιτρεπεις;

Όχι αν σπουδάζεις μυδοκαλλιέργειες καραμελες χολς

Δημοσ.

Εκτιμώ πολύ το χιουμορ των αντρών, πράγμα σπάνιο στις γυναίκες δυστυχώς, το χιουμορ

Υπάρχει ομως και μια μερίδα αντρών που είναι κρυοι σαν κι αυτούς, αλλά δε νομίζω ότι είναι κλασικό. . . Αν και οι νεότερες γενιές εχουν καταντησει κάπως έτσι.

οχι απλα μαλλον δεν εχεις ζησει το κρυο χιουμορ των αντρων επειδη αλλιως συμπεριφερομαστε μπροστα σε γκομενες αλλιως μεταξυ μας.

Αν πχ

Πες πως ειναι καποια κοπελα μπροστα και ζηταει να καποιος κατι

μπορει να του ο αλλος καμια χιουμοριστικε λαλακιτσα ή κατι τυπου ανοιξε στραβα σου και δες γκαβουλιακα

Αντιθετος αν ειναι μονοι τους θα του πει κατι τυπου

-Να παρτο! (δειχνωντας τα καλιμπαλικια του)

ή

-Θες την λουτσα μου?παρτην!(παλι δειχνωντας τα καλιμπαλικια του)

ή

-Παρτο και μπουκωνε (για ακομα μια φορα δειχνωντας τα καλιμπαλικια του)

Μπορει να μην το εκτιματε αλλα μεταξυ μας καπως ετσι μιλαμε και το απολαμβανουμε δεοντος.Δεν εχεις συνηθησει ετσι οποτε καταλαβαινω γιατι μπορει να μην σου αρεσει τετοιου τυπου χιουμορ

Ιδιαιτερα το κομματι της ανταγωνιστικοτητας και του βρισηματος βρισκεται στη συντρηπτικη πλειοψηφια μιας αντροπαρεας

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

οχι απλα μαλλον δεν εχεις ζησει το κρυο χιουμορ των αντρων επειδη αλλιως συμπεριφερομαστε μπροστα σε γκομενες αλλιως μεταξυ μας.

Αν πχ

Πες πως ειναι καποια κοπελα μπροστα και ζηταει να καποιος κατι

μπορει να του ο αλλος καμια χιουμοριστικε λαλακιτσα ή κατι τυπου ανοιξε στραβα σου και δες γκαβουλιακα

Αντιθετος αν ειναι μονοι τους θα του πει κατι τυπου

-Να παρτο! (δειχνωντας τα καλιμπαλικια του)

ή

-Θες την λουτσα μου?παρτην!(παλι δειχνωντας τα καλιμπαλικια του)

ή

-Παρτο και μπουκωνε (για ακομα μια φορα δειχνωντας τα καλιμπαλικια του)

Μπορει να μην το εκτιματε αλλα μεταξυ μας καπως ετσι μιλαμε και το απολαμβανουμε δεοντος.Δεν εχεις συνηθησει ετσι οποτε καταλαβαινω γιατι μπορει να μην σου αρεσει τετοιου τυπου χιουμορ

Ιδιαιτερα το κομματι της ανταγωνιστικοτητας και του βρισηματος βρισκεται στη συντρηπτικη πλειοψηφια μιας αντροπαρεας

Συνοπτικά

Αν συμπεριφερόμασταν στις γυναίκες όπως συμπεριφερόμαστε μεταξύ μας, τότε δεν θα πηδάγαμε κάναμε σεξ ΠΟΤΕ

Δημοσ.

Συνοπτικά

Αν συμπεριφερόμασταν στις γυναίκες όπως συμπεριφερόμαστε μεταξύ μας, τότε δεν θα πηδάγαμε κάναμε σεξ ΠΟΤΕ

Σας ξεφεύγουν όμως, προχτές ξεχάστηκε και μου απάντησε σε κάτι: "όχι ρε μαλακ...ια ωραία έχεις, χτενίστηκες?"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...