kage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 μάλλον αυτόν λές....μεγάλο νούμερο! αχαχχαχααχ λολ τι παιζει με αυτον...ουτε καν σε τοπικο καναλι δεν ειναι ?
hmmy92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ας εκφράσω και εγώ την γνώμη μου. έχω πετύχει τυχαία πάντα (καθώς σπάνια ανοίγω tv) δύο-τρία επεισόδια, δεν θα σχολιάσω την εκπομπή σαν ιδέα (ταξίδια σε διάφορα μέρη στον κόσμο) αλλά το πως προβάλλεται. Εγώ βλέπω δύο κάγκουρες οι οποίοι το έχουν τερματίσει και το έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο. Τα αστεία του είναι κρύα, αυτά που λένε ανούσια, αυτά που δείχνουν-πλασάρουν σαχλά. Ωραία τα μέρη, αλλά αντί να σεβαστούν τα μέρη πάντα θα πετάξουν μια κρυάδα γιατί ο Έλληνας το κάνει καλύτερα (τουλάχιστον αυτό πρόσεξα στα δύο επεισόδια). Υ.Γ1: τατουάζ και άγιος ο Θεός Υ.Γ2: http://www.tokoulouri.com/culture/global_klarinogamproi/ 4
xrist0s4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Στην αρχη μου την εσπαγαν αλλα τελικα ηταν απλα ζηλια,μακαρι να ημουν στη θεση τους!Ωραιοι τυποι με χιουμορ και περα απ τις συνηθισμενες εκπομπες ταξιδιων βλεπεις αλλα πραγματα οπως κουλτουρα και δραστηριοτητες.
l337 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ....ή αλλιώς το "carpe diem" των ηλιθίων.. Πιο συγκεκριμένα είναι μια έκφραση που συνηθίζεται σε χαμηλής νοητικής στάθμης άτομα και ξεκίνησε -σαν έκφραση- από μικρά κοριτσάκια στην προεφηβεία. Ανάθεμα και αν ψάχνατε ποτέ τι είναι αυτό που παπαγαλίζετε..
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εμένα αυτό που με ενοχλεί, είναι ότι πολλές φορές (άθελα ή μη) προσβάλλουν τις κουλτούρες των άλλων λαών. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κάτι το οποίο στην Ελλάδα θεωρείται αστείο στο Λάος π.χ μπορεί όχι. Όταν πας κάπου, πρέπει να σέβεσαι την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας στην οποία πας.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εμένα αυτό που με ενοχλεί, είναι ότι πολλές φορές (άθελα ή μη) προσβάλλουν τις κουλτούρες των άλλων λαών. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κάτι το οποίο στην Ελλάδα θεωρείται αστείο στο Λάος π.χ μπορεί όχι. Όταν πας κάπου, πρέπει να σέβεσαι την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας στην οποία πας. Δεν έχω δει το επεισόδιο στο Λάος. Είδα όμως του Αμαζονίου και ήταν θεϊκό. Μάλλον έχω μείνει πολύ καιρό Αγγλία και τα βλέπω διαφορετικά. Δεν είδα να ξεπερνάνε (πολλά ) όρια, αλλά οι 'προσβλητικές συμπεριφορές' προς κάτι άλλο ήταν πάντα θυμάμαι χαρακτηριστικό της ελληνικής κουλτούρας. Αλλά τους έχω δει να δείχνουν σεβασμό προς τον τάδε πολιτισμό ή να προσπαθούν να μάθουν 2-3 πράγματα από αυτόν. Παράλληλα ανταλλάσουν το greek culture (ναι, αυτό το καγκουρο/ελληναριστικο/τρεντικο συμπεριφοριστικό κλπ κλπ). Στο επεισόδιο Ιορδανίας που είπα χθες, είχε πολύ ενδιαφέρον. Ο χαρακτηρισμός του YOLO. Να μιλάς ελληνικά (απλή συζήτηση) και κάποιες λέξεις να ακούγονται σαν βρισιές στον εκεί λάο; YOLO Να κάνεις skate boarding στην έρημο; YOLO. Να πας καβάλα σε καμήλα; YOLO. Να σε φτύνει η καμήλα; Πάλι YOLO. Να σου λέει ο Ιορδανός έτσι τον βαράνε τον καφέ και καπάκι να σου πετάει σεξιστικό χιουμορ; Priceless! Πάντως θα το ξαναπω γενικά προς όλους (πρέπει να το είπαν κι άλλοι πριν από μένα). Δεν βλέπετε National Geographic. World Party βλέπετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν έχω δει το επεισόδιο στο Λάος. Είδα όμως του Αμαζονίου και ήταν θεϊκό. Μάλλον έχω μείνει πολύ καιρό Αγγλία και τα βλέπω διαφορετικά. Δεν είδα να ξεπερνάνε (πολλά ) όρια, αλλά οι 'προσβλητικές συμπεριφορές' προς κάτι άλλο ήταν πάντα θυμάμαι χαρακτηριστικό της ελληνικής κουλτούρας. Αλλά τους έχω δει να δείχνουν σεβασμό προς τον τάδε πολιτισμό ή να προσπαθούν να μάθουν 2-3 πράγματα από αυτόν. Παράλληλα ανταλλάσουν το greek culture (ναι, αυτό το καγκουρο/ελληναριστικο/τρεντικο συμπεριφοριστικό κλπ κλπ). Στο επεισόδιο Ιορδανίας που είπα χθες, είχε πολύ ενδιαφέρον. Ο χαρακτηρισμός του YOLO. Να μιλάς ελληνικά (απλή συζήτηση) και κάποιες λέξεις να ακούγονται σαν βρισιές στον εκεί λάο; YOLO Να κάνεις skate boarding στην έρημο; YOLO. Να πας καβάλα σε καμήλα; YOLO. Να σε φτύνει η καμήλα; Πάλι YOLO. Να σου λέει ο Ιορδανός έτσι τον βαράνε τον καφέ και καπάκι να σου πετάει σεξιστικό χιουμορ; Priceless! Πάντως θα το ξαναπω γενικά προς όλους (πρέπει να το είπαν κι άλλοι πριν από μένα). Δεν βλέπετε National Geographic. World Party βλέπετε. To ξέρω ότι βλέπω World Party. Και εγώ χθες είδα το επεισόδιο του Αμαζονίου . Όμως σαν άτομο πάντα σεβόμουν τους άλλους λαούς και νομίζω ότι είναι είναι ένα στοιχείο της ελληνικής κουλτούρας που πρέπει να αποβάλλουμε.
_linuslost_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν έχω δει το επεισόδιο στο Λάος. Είδα όμως του Αμαζονίου και ήταν θεϊκό. Μάλλον έχω μείνει πολύ καιρό Αγγλία και τα βλέπω διαφορετικά. Δεν είδα να ξεπερνάνε (πολλά ) όρια, αλλά οι 'προσβλητικές συμπεριφορές' προς κάτι άλλο ήταν πάντα θυμάμαι χαρακτηριστικό της ελληνικής κουλτούρας. Αλλά τους έχω δει να δείχνουν σεβασμό προς τον τάδε πολιτισμό ή να προσπαθούν να μάθουν 2-3 πράγματα από αυτόν. Παράλληλα ανταλλάσουν το greek culture (ναι, αυτό το καγκουρο/ελληναριστικο/τρεντικο συμπεριφοριστικό κλπ κλπ). Στο επεισόδιο Ιορδανίας που είπα χθες, είχε πολύ ενδιαφέρον. Ο χαρακτηρισμός του YOLO. Να μιλάς ελληνικά (απλή συζήτηση) και κάποιες λέξεις να ακούγονται σαν βρισιές στον εκεί λάο; YOLO Να κάνεις skate boarding στην έρημο; YOLO. Να πας καβάλα σε καμήλα; YOLO. Να σε φτύνει η καμήλα; Πάλι YOLO. Να σου λέει ο Ιορδανός έτσι τον βαράνε τον καφέ και καπάκι να σου πετάει σεξιστικό χιουμορ; Priceless! Πάντως θα το ξαναπω γενικά προς όλους (πρέπει να το είπαν κι άλλοι πριν από μένα). Δεν βλέπετε National Geographic. World Party βλέπετε. To ξέρω ότι βλέπω World Party. Και εγώ χθες είδα το επεισόδιο του Αμαζονίου . Όμως σαν άτομο πάντα σεβόμουν τους άλλους λαούς και νομίζω ότι είναι είναι ένα στοιχείο της ελληνικής κουλτούρας που πρέπει να αποβάλλουμε. Μπορείς να μας πεις ποτε δεν σεβάστηκαν κάποιο λαό? Γιατί όλο αυτό γράφεις και εγώ δεν έχω δει σε κανένα επεισόδιο κάτι τέτοιο...Ίσα ίσα πάντα σχεδόν "δένονται" με τον ξεναγό τους, όπως με τον Βραζιλιάνο ή τον αργεντινο...
Lanike71 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μπορείς να μας πεις ποτε δεν σεβάστηκαν κάποιο λαό? Γιατί όλο αυτό γράφεις και εγώ δεν έχω δει σε κανένα επεισόδιο κάτι τέτοιο...Ίσα ίσα πάντα σχεδόν "δένονται" με τον ξεναγό τους, όπως με τον Βραζιλιάνο ή τον αργεντινο... Πιθανό οι Αργεντίνοι και Βραζιλιάνοι να είναι κοντά μας ως κουλτούρα και να ήταν πετυχημένα επεισόδια. Αλλά αυτό με το χιουμοράκι με τη γιαγιά στη Μογγολία ήταν αποτυχία όμως.Αν μπορούσαν να αποβάλλουν αυτό που νομίζουν ότι όλοι καταλαβαίνουν όλους, ε θα ήταν λίγο καλύτερα... 1
Miracle Worker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μπορείς να μας πεις ποτε δεν σεβάστηκαν κάποιο λαό? Γιατί όλο αυτό γράφεις και εγώ δεν έχω δει σε κανένα επεισόδιο κάτι τέτοιο...Ίσα ίσα πάντα σχεδόν "δένονται" με τον ξεναγό τους, όπως με τον Βραζιλιάνο ή τον αργεντινο... Πχ, στο Λάος νομίζω, βρήκαν έναν κουρέα που κούρευε κάτω από ένα δέντρο και ο ξεναγός τους είπε ότι κάποιοι περνάνε δύσκολα, όπως αυτός ο τύπος. Ο ένας δέχθηκε να κουρευτεί σα να κάνει εξτρίμ σπορ. Με το που ξεκίνησε ο κακομοίρης να κουρεύει, άρχισαν να βάζουν τον ξεναγό να τον ρωτάει ηλίθιες ερωτήσεις. "ποια η γνώμη σου για τον Τρύφωνα Σαμαρά;", "Ποιο κούρεμα είναι το παγκόσμιο τρεντ για το 2015;", "πως άλλαξε η μόδα στα κουρέματα τα τελευταία χρόνια;" και άλλες καμία δεκαριά γελοίες ερωτήσεις μέσα σε 5 λεπτά, τις οποίες έβαζαν τον ξεναγό να τις μεταφράζει, ενώ γελούσαν σα μοσχάρια. Μετά είχε μία μίνι συνέντευξη από τον δήθεν προϊστορικό πίθηκο, όπως τον παρουσίαζαν, ο οποίος εξηγούσε μία χαρά πως οι οικονομικές συνθήκες τον έχουν αναγκάσει να δουλέψει υπαίθρια, γιατί δε βγαίνει με να πληρώνει ενοίκιο και φορολογία. 2
Lanike71 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να χρησιμοποιήσω και μία φράση που ακούγεται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια...Το βαρέλι δεν έχει πάτο τελικά (όχι, δε μιλάω για τους "πάτους" στο βίντεο).
_linuslost_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μπορείς να μας πεις ποτε δεν σεβάστηκαν κάποιο λαό? Γιατί όλο αυτό γράφεις και εγώ δεν έχω δει σε κανένα επεισόδιο κάτι τέτοιο...Ίσα ίσα πάντα σχεδόν "δένονται" με τον ξεναγό τους, όπως με τον Βραζιλιάνο ή τον αργεντινο...Πχ, στο Λάος νομίζω, βρήκαν έναν κουρέα που κούρευε κάτω από ένα δέντρο και ο ξεναγός τους είπε ότι κάποιοι περνάνε δύσκολα, όπως αυτός ο τύπος. Ο ένας δέχθηκε να κουρευτεί σα να κάνει εξτρίμ σπορ. Με το που ξεκίνησε ο κακομοίρης να κουρεύει, άρχισαν να βάζουν τον ξεναγό να τον ρωτάει ηλίθιες ερωτήσεις. "ποια η γνώμη σου για τον Τρύφωνα Σαμαρά;", "Ποιο κούρεμα είναι το παγκόσμιο τρεντ για το 2015;", "πως άλλαξε η μόδα στα κουρέματα τα τελευταία χρόνια;" και άλλες καμία δεκαριά γελοίες ερωτήσεις μέσα σε 5 λεπτά, τις οποίες έβαζαν τον ξεναγό να τις μεταφράζει, ενώ γελούσαν σα μοσχάρια. Μετά είχε μία μίνι συνέντευξη από τον δήθεν προϊστορικό πίθηκο, όπως τον παρουσίαζαν, ο οποίος εξηγούσε μία χαρά πως οι οικονομικές συνθήκες τον έχουν αναγκάσει να δουλέψει υπαίθρια, γιατί δε βγαίνει με να πληρώνει ενοίκιο και φορολογία. Μάλλον είσαι πολύ ευαισθητος! Πλάκα κάνουν!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις