Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ξερω, λιγο κουλο το θεμα μου αλλα εχω εναν χωρο τον οποιο θελω να μετρησω για ακτινοβολιες. Δυστυχως οι μετρητες τυπου Geiger ειναι πανακριβοι και ασυμφοροι για μια μετρηση οποτε αναρωτιεμαι σε τι ειδους δημοσια/ιδιωτικη υπηρεσια πρεπει να απευθυνθω ωστε να ερθει καποιος ειδικος να κανει την μετρηση. Συγκεκριμενα κατοικω στον νομο κερκυρας(αμα καποιος εχει κατι κατα νου) αλλα μια γενικη καθοδηγηση θα ηταν τρομερα χρησιμη ωστε να ξερω πως να κινηθω. Ευχαριστω :)

Δημοσ.

χαχαχα οχι απλα ειναι σε περιοχη με επι το πληστον αργυλωδες εδαφος και με σημεια οπου φημολογειται οτι γινοταν "αντληση" ραδονιου. Μην αναφερω τα απειρα κρουσματα καρκινου του πνευμονα στην περιοχη :/

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι θα κάτσει κάποια δημόσια υπηρεσία να έρθει να μετρήσει επειδή απλά "θέλεις" να διεξάγεις μετρήσεις σε κάποιον χώρο που έχεις. Αν υπάρχει κάποια σοβαρή αιτία, ύπαρξη κεραίας ξέρω γω ή κάτι άλλο που να θεωρείται κίνδυνος τότε θα ασχοληθούνε.

Δημοσ.

χαχαχα οχι απλα ειναι σε περιοχη με επι το πληστον αργυλωδες εδαφος και με σημεια οπου φημολογειται οτι γινοταν "αντληση" ραδονιου. Μην αναφερω τα απειρα κρουσματα καρκινου του πνευμονα στην περιοχη :/

σταματηστε να διαβαζετε οτι να ναι...

http://www.keelpno.gr/Portals/0/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%9A%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A7/%CE%A1%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...