Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Έχουμε και λέμε. Η συζήτηση ξεκίνησε με θέμα τη θέση της γυναίκας στο δυτικό κόσμο, συνεχίστηκε με την τιμή που κάνει ο kabouras να την πέφτει ωμά στις γυναίκες και κατέληξε στους "λαθρο"μετανάστες που φταίνε γιατί δεν πηδάει ο kabouras.Νομίζω, έκλεισε ο κύκλος της. IBTL.
totem_lost Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Στους πρόσφυγες είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε άσυλο. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που προέρχονται απο την Συρία. Όμως ουτε στο Πακιστάν έχει πόλεμο ,ούτε στην Αλβανία, ουτε στην Γεωργία, ούτε στην Νιγηρία. Αυτοί είναι οικονομικοί μετανάστες και η χώρα έχει κάθε δικαίωμα να κλείσει τα σύνορα. Δεν χρειάζεται να βυθίζεις τα πλοία. Φτιάχνεις ωραιότατα κέντρα φιλοξενίας σε ακατοίκητα νησιά και τους παρέχεις νερό, φαγητό και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και τους στέλνεις ξανα πίσω όταν αποφασίσουν να σουν πουν απο που ήρθαν. Η κυβέρνηση του Τσίμπλα κάνει κάτι άλλο. Αφήνει ανοιχτά τα σύνορα και προσεύχεται οι δουλέμποροι να τους πάνε σε άλλες χώρες της Ευρώπης για να μην μείνουν στην Ελλάδα. Ελα όμως που η Αυστρία και άλλες χώρες μας βάζουν ήδη χέρι γιατι είμαστε ξέφραγκο αμπέλι. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα μας έρθουν και θα γεμίσει σκηνές όλη η Ελλάδα. Σύμφωνα με μελέτες της ΕΕ 500εκ άνθρωποι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη. Το Πακισταν βρίσκεται ακόμα και σήμερα σε εμφύλιο πόλεμο με τους ταλιμπάν μετά από δεκαετίες συγκρούσεων με την Ινδία για την περιοχή του Κασμίρ (για τις οποίες ευθύνονται ασφαλώς οι Βρετανοί). Η Αλβανία μετά την πτώση του κομμουνισμού έπεσε σε βαθή λίθαργο και χάος. Τώρα για τη Νιγηρία τι να σου πω; Δεν υπάρχε περίοδος που να μην είναι με όπλα στα χέρια. Γενικά είναι πολύ εύκολο για σένα που έχεις και το σπιτάκι σου και τη δουλίτσα σου να λες 'έξω από τη χώρα μου', αλλά ήλπιζα να καταλάβεις έστω και τώρα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτοί οι δύστυχοι λαοί, βλέποντας τους άλλους δύστυχους: τους Έλληνες που ψάχνουν παρακαλώντας να βρουνε μια κανονική δουλειά στην Ευρώπη και να φύγουν (και που 'σαι ακόμα). Συμφωνώ βεβαίως στο οτι δεν μπορεί μια χώρα σαν την Ελλάδα να δεχθεί τους πάντες, για αυτό και φωνάζω κάθε μέρα για τα κοπρόσκυλα τους Ευρωπαίους που έχουν γαμήσει τον κόσμο, και όταν πρόκειται για μετανάστες σφηρίζουν αδιάφορα. Το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σε Ευρωπαικό επίπεδο και όχι να αφήσουμε τους μαλάκες τους Έλληνες και τους Ιταλούς να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα. Τώρα αυτά με τον Τσίπρα δεν κατάλαβα που κολλήσανε, αλλά δεν τον ψήφισα κιόλας όποτε μην ζορίζεσαι.
kabouras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το Πακισταν βρίσκεται ακόμα και σήμερα σε εμφύλιο πόλεμο με τους ταλιμπάν μετά από δεκαετίες συγκρούσεων με την Ινδία για την περιοχή του Κασμίρ (για τις οποίες ευθύνονται ασφαλώς οι Βρετανοί). Η Αλβανία μετά την πτώση του κομμουνισμού έπεσε σε βαθή λίθαργο και χάος. Τώρα για τη Νιγηρία τι να σου πω; Δεν υπάρχε περίοδος που να μην είναι με όπλα στα χέρια. Γενικά είναι πολύ εύκολο για σένα που έχεις και το σπιτάκι σου και τη δουλίτσα σου να λες 'έξω από τη χώρα μου', αλλά ήλπιζα να καταλάβεις έστω και τώρα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτοί οι δύστυχοι λαοί, βλέποντας τους άλλους δύστυχους: τους Έλληνες που ψάχνουν παρακαλώντας να βρουνε μια κανονική δουλειά στην Ευρώπη και να φύγουν (και που 'σαι ακόμα). Συμφωνώ βεβαίως στο οτι δεν μπορεί μια χώρα σαν την Ελλάδα να δεχθεί τους πάντες, για αυτό και φωνάζω κάθε μέρα για τα κοπρόσκυλα τους Ευρωπαίους που έχουν γαμήσει τον κόσμο, και όταν πρόκειται για μετανάστες σφηρίζουν αδιάφορα. Το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σε Ευρωπαικό επίπεδο και όχι να αφήσουμε τους μαλάκες τους Έλληνες και τους Ιταλούς να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα. Τώρα αυτά με τον Τσίπρα δεν κατάλαβα που κολλήσανε, αλλά δεν τον ψήφισα κιόλας όποτε μην ζορίζεσαι. Ρε φιλε μαντεψε... Σταρχιδιαμ! Δεν ειναι δικο μου προβλημα. Κ επειδη παρακολουθεις κ το αλλο τοπικ η αναλογια ειναι να παω σε καποια (που θα επιλεξω εγω) κ να της πω δεν εχω γκομενα ανοιξε μου λιγο τα ποδια σ.. Και να περιμενω οτι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το κανει Σταρχιδιατς κ οι ευρωπεη.. Αν καποιος τους ειναι χρησιμος μπορει να τον παρουν 1
KilliK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Επίσης η ξανθιά-βυζαρού μιλφάρα ήταν καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο εάν δεν απατώμαι. ποια ξανθια; εγω μια μελαχροινη βλεπω.
totem_lost Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δεν είπε κανέις να διώξουμε τις Αμερικάνικες βάσεις. Είπαμε οτι το πρόβλημα είναι μεγάλο και σύντομα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Η πραγματικότητα είναι οτι εκατομμύρια άνθρωποι θα προσπαθήσουν να μουν η έχουν ήδη μπεί στην Ευρώπη μέσω της Μεσογείου. Η Ελλάδα δεν είναι ικανή να διαχειριστεί μόνη της το πρόβλημα και σε μια χώρα που ήδη βρίσκεται εν μέσω οικομικής κρίσης, θα έχει μεγάλο κόστος. Το Ευρωπαικό δίκαιο προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα (και του δικαιώματος στη θρησκεία btw) επομένως δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το θέμα δεν χρειάζεται μια ευρωπαική απόφαση. Εάν το πρόβλημα είναι οτι το να δωθεί σε όλους άσυλο θα ταράξει την ομοιογένεια της κοινωνίας τότε θα μπορούσαν να γίνουν έργα αποκατάστασης στις χώρες τους (σε όσες δεν έχουν ακόμα πόλεμο). Αυτό βέβαια κοστίζει αλλά το να βρεθεί μια πραγματική λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι προς όφελος μας. Το να διώχνουμε αηδιασμένοι τους λαθρομετανάστες από το δρόμο μας δεν το λύνει.
kabouras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αν πω σε καποια εχω να γαμησω 14 μηνες θα μου πει δεν ειναι δικο μου προβλημα.. Και το δεχομαι εχει δικαιο για αυτο κ δε θα τον βγαλω εξω να της πω τελειωνε. Ετσι λοιπον κ αυτοι οι ανθρωποι κανουν τα προβληματα τους προβληματα μου κ αυτο δεν μ αρεσει καθολου. Ξερω οτι εχουν προβληματα και δε θα με χαλαγε να λυθουν αλλα δε θελω καμια επαφη με το προβλημα τους, εχω τα δικα μου. Επισης πολλοι απο αυτους (οι περισσοτεροι πλεον) δεν ειναι ο κατατρεγμενος με τα τρυπια παπουτσια αλλα τυποι με νικε κ ιφον κ επισης ειναι ματα 90-% ανδρες. Δε μου ειναι χρησιμοι ουτε καν για σεξ. Ασε που οταν εχεις τοσους καβλωμενουε κ απελπισμενους αμτρες εχεις κ προβληματα εγκληματικοτητας που αν ειχες να κανεις με γυναικες δε θα τα ειχες
defacer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 @defacer εγω λουλης εσυ ομως ο ορισμος του ψευτοκουλτουριαρη. Το βιδεακι που ειδες λεγετε ηθοποιια. Αλλα αν δεν καταλαβες αυτο το τοσο αυτονοητο ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να ασχοληθει κανεις μαζι σου. Αν δεν θελετε να δειτε ολο το βιδεακι δειτε τα πρωτα τρια λεπα και απο 20 - 21 για να παρετε μια ιδεα του προς τα που βαδιζετε. https://www.youtube.com/watch?v=4Hp9hG9vrFA Dude, δεν κατάλαβες τίποτα απ όσα έγραψα νομίζω. Το βίντεο το λες ηθοποιία μόνο αν είσαι "περιορισμένης ευθύνης" ή αν το βλέπεις για χαβαλέ. Εσύ όμως επέλεξες να το αναφέρεις σε σοβαρή κουβέντα. Επομένως είτε κάνεις προβοκάτσια είτε απλά δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ή έκφραση "το θάρρος της γνώμης" και κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Pro tip: την επόμενη φορά που θα σου φανεί ότι υπάρχει χαζός στην κουβέντα, έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μπορεί να εκπλαγείς από το ποιος είναι.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αν πω σε καποια εχω να γαμησω 14 μηνες θα μου πει δεν ειναι δικο μου προβλημα.. Και το δεχομαι εχει δικαιο για αυτο κ δε θα τον βγαλω εξω να της πω τελειωνε. Ετσι λοιπον κ αυτοι οι ανθρωποι κανουν τα προβληματα τους προβληματα μου κ αυτο δεν μ αρεσει καθολου. Ξερω οτι εχουν προβληματα και δε θα με χαλαγε να λυθουν αλλα δε θελω καμια επαφη με το προβλημα τους, εχω τα δικα μου. Επισης πολλοι απο αυτους (οι περισσοτεροι πλεον) δεν ειναι ο κατατρεγμενος με τα τρυπια παπουτσια αλλα τυποι με νικε κ ιφον κ επισης ειναι ματα 90-% ανδρες. Δε μου ειναι χρησιμοι ουτε καν για σεξ. Ασε που οταν εχεις τοσους καβλωμενουε κ απελπισμενους αμτρες εχεις κ προβληματα εγκληματικοτητας που αν ειχες να κανεις με γυναικες δε θα τα ειχες Συγνώμη αλλά από τις εμμονές σου να συσχετίζεις προβλήματα λαθρομεταναστών εξαθλιωμένων και πεινασμένων με τις σεξουαλικές σου ορέξεις: 1
kabouras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Συγνωμη αλλα ειναι πιο σημαντικο να ζω εγω 10/10 στη χωρα μου παρα να ζει ο οποιοσδηποτε παρανομος τριτος 1/10 στη χωρα μου. Οταν φτασω το 10/10 τους υπολοιπους ποντους αρχιζω να τους μοιραζω και αλλου. Ετσι παει. Αν μπορεις να νιωσεις τι σου λεω καλως. Κλημερα 1
Tragic! Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ρε φιλε μαντεψε... Σταρχιδιαμ! Δεν ειναι δικο μου προβλημα. Κ επειδη παρακολουθεις κ το αλλο τοπικ η αναλογια ειναι να παω σε καποια (που θα επιλεξω εγω) κ να της πω δεν εχω γκομενα ανοιξε μου λιγο τα ποδια σ.. Και να περιμενω οτι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το κανει Σταρχιδιατς κ οι ευρωπεη.. Αν καποιος τους ειναι χρησιμος μπορει να τον παρουν Και γαμώ τα επιχειρήματα δικέ μου! Μισό να το σημειώσω. Συγνωμη αλλα ειναι πιο σημαντικο να ζω εγω 10/10 στη χωρα μου παρα να ζει ο οποιοσδηποτε παρανομος τριτος 1/10 στη χωρα μου. Οταν φτασω το 10/10 τους υπολοιπους ποντους αρχιζω να τους μοιραζω και αλλου. Ετσι παει. Αν μπορεις να νιωσεις τι σου λεω καλως. Κλημερα Όχι, δεν είναι καθόλου. Μα καθόλου όμως Pro tip: την επόμενη φορά που θα σου φανεί ότι υπάρχει χαζός στην κουβέντα, έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μπορεί να εκπλαγείς από το ποιος είναι. WorLogik αυτό, απλά όταν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στάσου μπροστά απο καθρέφτη. Αν το έκανες προ πολλού, θα είχες σώσει πολλά.
akis_fc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Συγνωμη αλλα ειναι πιο σημαντικο να ζω εγω 10/10 στη χωρα μου παρα να ζει ο οποιοσδηποτε παρανομος τριτος 1/10 στη χωρα μου. Οταν φτασω το 10/10 τους υπολοιπους ποντους αρχιζω να τους μοιραζω και αλλου. Ετσι παει. Αν μπορεις να νιωσεις τι σου λεω καλως. Κλημερα Ερώτηση: Το 1.200.000 περίπου που είναι οι νόμιμοι μετανάστες (αυτοί που δεν έχουν ελληνική ταυτότητα ακόμη) δηλαδή ένα ποσοστό ~11% επί του πληθυσμού της χώρας σου σε ποια κατηγορία τους τοποθετείς ? Μαζί με σένα που πρέπει να φτάσετε στο 10/10 και μετά να μοιράζετε στους άλλους ή με τους άλλους που θα πρέπει να περιμένουν να μαζέψουμε εμείς πρώτα τα 10/10.
kabouras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 όσοι ακολούθησαν τις νομιμες διαδικασίες κ ήταν νόμιμοι όταν ήρθαν ας είναι ένα πόντο πιο κάτω από μένα... Δωστους το 1/10 όταν εγω πιάσω το 2/10. υρους που νομιμοποιήθηκαν στην πορεία αν κάποιος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη ττης ύπαρξης τους εδω πουλο. Το μόνο που έμαθαν αυτοο ει αι ότι φτο φωνάζει ο κλέφτης γ να φοβηθεί ο νοικοκύρης λειτουργεί στην ελλαδα
idomeneas7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αν πω σε καποια εχω να γαμησω 14 μηνες δεν άντεξα 3
totem_lost Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Επισης πολλοι απο αυτους (οι περισσοτεροι πλεον) δεν ειναι ο κατατρεγμενος με τα τρυπια παπουτσια αλλα τυποι με νικε κ ιφον κ επισης ειναι ματα 90-% ανδρες. Εισαι επικίνδυνα αδαής φίλε μου. Άνοιξε τα μάτια σου: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3145706/Record-137-000-migrants-cross-Med-Europe-half-year-astonishing-83-cent-increase-2014.html Πιστεύεις οτι η Ελλάδα είναι ικανή έστω και να εμποδίσει όλους αυτούς τους ανθρώπους; Από οτι ακούω ήδη θα πρέπει να τους βλέπεις στο πεδίον του Άρεως, στις πλατείες και στα νησιά μας. Είναι ήδη πρόβλημά σου λοιπόν, και καλό θα ήταν να αναζητήσεις λύσεις, γιατί τα 'στ΄αρχίδια μου' και 'τι με νοιάζει εμένα', δεν θα σε βοηθήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα