deesnider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Οποιοδήποτε ζώο τρέφεται με έντομα, όχι μόνο δεν το κυνηγάμε, αλλά το προστατεύουμε, το σεβόμαστε, μέχρι και γκόμενα τού βρίσκουμε, για να εξασφαλιστεί η διαιώνισή του... ...ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ!!!... ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ!!!... ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ!!!... ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ!!! 2
star12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Οποιοδήποτε ζώο τρέφεται με έντομα, όχι μόνο δεν το κυνηγάμε, αλλά το προστατεύουμε, το σεβόμαστε, μέχρι και γκόμενα τού βρίσκουμε, για να εξασφαλιστεί η διαιώνισή του... ...ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ!!!... ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ!!!... ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ!!!... ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ!!! ηρεμα ρε φιλε και ακομα δε μπηκε η παρασκευη
Antwni Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Οποιοδήποτε ζώο τρέφεται με έντομα, όχι μόνο δεν το κυνηγάμε, αλλά το προστατεύουμε, το σεβόμαστε, μέχρι και γκόμενα τού βρίσκουμε, για να εξασφαλιστεί η διαιώνισή του... ...ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ!!!... ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ!!!... ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ!!!... ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ!!! Άντρας από τα λιντλ! 2
dacourt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Το σαμιαμίδι λένε στο χωριό μου ότι είναι χρήματα.. οπότε άστο και τράβα παίξε κανά ΤΖΟΚΕΡ που έχει ΤΖΑΚΠΟΤ και ανέμενε αποτελέσματα. Εγώ όσες φορές τα έχω δει στο σπίτι.. δεν τα πειράζω, φεύγουν μόνα τους από κάποιο ανοικτό παράθυρο.
deesnider Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Άντρας από τα λιντλ! Τι άντρας και τρίχες; Μέχρι από μπαλκόνι σαλτάρω, άμα μπλέξω με εκπροσώπους αυτής τής δημιουργίας τού οξαποδώ. Με κροταλία απέναντί μου, πιο χαλαρός είμαι... ...μισώ μέχρι και τις πεταλούδες, λέμε! Ξέρεις, εκείνες τις φανταχτερές, τις πολύχρωμες; Μεταμφιεσμένα τέρατα... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Φήμες λένε ότι το σαμιαμίδι σκοτώνει Beware http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/blog-post_3404.html
AntiCambeR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν είναι να παίζεις με αυτά.Του γείτονα το σαμιαμίδι μεταλλάχθηκε και έγινε 15 κιλά.Το βράδυ έφαγε ότι λαχανικά είχε στο ψυγείο.Ευτυχώς που είναι χορτοφάγο και δεν έφαγε και τα κρέατα ή και τους ίδιους. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο: Το πρωί ο σύζυγος ρώτησε την γυναίκα του αν του έκανε στοματικό όταν αυτός κοιμόταν.Η απάντηση ήταν:Οχι,πως σου ήρθε αυτό?
vsl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Το πρωί ο σύζυγος ρώτησε την γυναίκα του αν του έκανε στοματικό όταν αυτός κοιμόταν.Η απάντηση ήταν:Οχι,πως σου ήρθε αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα