nic0le Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Γεια σας!Φέτος το καλοκαίρι εχω παρατηρήσει οτι στο σπιτι μου εχει "εγκατασταθεί" ενα περίεργο έντομοΜπορείτε να μου πείτε τι ζώο ειναι ώστε να ξερω πως να το ξεφορτωθώ;Πετάει κιολας!!
Δημοφιλής ανάρτηση vsl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Βεβαίως. Είναι Pokemon. κανε αδδ ειμαι μπλοκ και θα στο πιάσω μη σκέφτεσαι πονηρά 42
tz3s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ναι αντε παιδια πειτε του παιδιου "ναι θα ερθω εγω σπιτι νικολ να σε σωσω απο το κακο εντομο" να χαρει λιγο 1
Gtr34 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Χωρίς περιγραφή ή εικόνα του εντόμου πως θα καταλάβουμε τι είναι; 1
johnbond Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Χωρίς περιγραφή ή εικόνα του εντόμου πως θα καταλάβουμε τι είναι; Υπάρχουν τρόποι.. telepathy,remote viewing κτλ 12
kalogeros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Χωρίς περιγραφή ή εικόνα του εντόμου πως θα καταλάβουμε τι είναι; Πόσο άσχετος! 6
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Γεια σας! Φέτος το καλοκαίρι εχω παρατηρήσει οτι στο σπιτι μου εχει "εγκατασταθεί" ενα περίεργο έντομο Μπορείτε να μου πείτε τι ζώο ειναι ώστε να ξερω πως να το ξεφορτωθώ; Πετάει κιολας!! Πρώτον γεια σου. Δεύτερον μας τρομάζεις. Τρίτον μπορείς να το ξεφορτωθείς και χωρίς να σου πούμε περί τίνος πρόκειται, άκου πως: Όταν με το καλό σταθεί κάπου, πάρε μια παντόφλα και κσσσσσσσσεσκισέ το. Πριν το κάνεις βεβαιώσου πως έχεις βγάλει μια φωτό/ένα βίδεο και πόσταρέ το μη μείνουμε με την απορία για το τι ήταν, είναι κρίμα. 1
g_alkis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πρώτον γεια σου Σαλιαρίζεις σε θρεντ για έντομο; 9
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Συγκεκριμένα μόνο σε εντομοθρέντ, με εμπνέει το περιβάλλον. Τσέκαρε φώτοζ και δες το γιατί, τριλοβίτης γνήσιος.
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 αυτο δεν ειναι εντομο!! ΠΡΟΣΟΧΗ Αλλάζω θρεντ.
nic0le Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 <p> Γεια σας! Φέτος το καλοκαίρι εχω παρατηρήσει οτι στο σπιτι μου εχει "εγκατασταθεί" ενα περίεργο έντομο Μπορείτε να μου πείτε τι ζώο ειναι ώστε να ξερω πως να το ξεφορτωθώ; Πετάει κιολας!!<br /> ναι αντε παιδια πειτε του παιδιου "ναι θα ερθω εγω σπιτι νικολ να σε σωσω απο το κακο εντομο" να χαρει λιγο αυτη ειναι προσωρινη λυση Χωρίς περιγραφή ή εικόνα του εντόμου πως θα καταλάβουμε τι είναι; Υποτίθεται ότι είχα ανεβάσει την φωτο μεσω της εφαρμογής του ινσομνια στο κιν μου αλλά η εφαρμογή έχει κάποια θεματάκια νομίζωΜόλις την ανέβασα μέσω pc Πρώτον γεια σου. Δεύτερον μας τρομάζεις. Τρίτον μπορείς να το ξεφορτωθείς και χωρίς να σου πούμε περί τίνος πρόκειται, άκου πως: Όταν με το καλό σταθεί κάπου, πάρε μια παντόφλα και κσσσσσσσσεσκισέ το. Πριν το κάνεις βεβαιώσου πως έχεις βγάλει μια φωτό/ένα βίδεο και πόσταρέ το μη μείνουμε με την απορία για το τι ήταν, είναι κρίμα. Είναι υπερβολικά μικρό για παντόφλα,πίστεψέ με
*nenya* Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Σπρέι για τα μαλλιά + αναπτήρας. Επίσης η παντόφλα δεν είναι μόνο για να την φοράς. Γενικά δώσε φαντασία και εξολοθρευσε το το σιχαμένο. (Ή κάλεσε κάποιον απ'τους Starship Troopers.) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα