Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλει η γυναικά μου ένα σκυλάκι αλλά εγώ δεν θέλω γιατί κάνουν φασαρία και μετά μεγαλώνουν και είναι κάπως δύσκολο να τα έχεις σπίτι.  υπάρχει ράτσα που να μην μεγαλώνει και να μην γαβγίζει σπαστικά και συνεχεία....και δεν μιλάω για κάτι τσιουαουα που είναι σαν ποντίκι αλλά κάτι χαριτωμένο. 

Δημοσ.

Pincher. Τα ντόπερμαν μινιατούρες. Στην αρχή μπορεί να κλαψουρίζουν, αλλά όταν σας μάθουν είναι και όμορφα αλλά και ήσυχα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να μην πάρετε αν δεν το θες. Γιατί θα λερώσει και θα γαυγίσει και είναι κρίμα να το παρατήσεις πουθενά.

• Like 3
Δημοσ.

Γαι να ενταχθεί ένα κατοικίδιο ομαλά στην... οικογένεια σας, θα πρέπει να το θέλουν και οι 2. Να το φροντίζουν και οι 2 κτλ. Θα μένει κάποιος μαζί του στο σπίτι? Θα μπορεί να το βγάζει κάποιος βόλτα κάθε μέρα? Το αντέχετε οικονομικά? Από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσετε, όχι να είναι μικρό όμορφο και αθόρυβο... Για μια ψυχή μιλάμε, όχι για ένα αξεσουάρ. Αν παρόλα αυτά θέλετε ένα, σκεφτείτε να υιοθετήσετε ένα αδεσποτάκι, θα το σώσετε από τους δρόμους. Αν πάλι δεν θέλετε αδέσποτο, υπάρχουν τα μαλτεζάκια ή τα Yorkshire Terrier. Έχω Yorkshire 12 χρόνια τώρα και όσο σκέφτομαι πως θα φύγω σύντομα και δεν θα την ξαναδώ σπαράζω..

• Like 4
Δημοσ.

Αν πάρω και μετά το παρατήσω θα με κρεμάσει η γυναίκα μου στο σύνταγμα

Φιλος ΜΗΝ παρεις καθολου αν σεβεσε τους συνανθρωπους σου. Οι πολεις εχουν γεμισει με σκυλια σε μπαλκονια, αυλες και ταρατσες. Σκυλια με ψυχολογικα που προκαλουν μονο ηχορυπανση. Ο κοσμος εχει ειδη πολλα προβληματα. Δειξτε ελεος γαμοτο. Τα σκυλια δεν ειναι παιχνιδια για να ικανοποιηουν τα καπριτσια κακομαθημενων που στην πραγματικοτητα νοιαζονται μονο για τη παρτη τους.. ειναι ζωντανα πλασματα με αναγκες οχι κουκλες. Αν η γυναικα σου τα αγαπα πραγματικα τοτε δεν πρεπει να παρει.

Αυτα στα λεει καποιος ο οποιος καθεται και χαιδευει σκυλια στους δρομους.

Το ζωο απετη ευθυνη απο τους ιδιοκτητες και γυναικες που ζητανε σκυλια δεν διαφερουν απο παιδια. Που σημαινει οπως τα παιδια ετσι και οι γυναικες δεν θα φροντισουν το σκυλι. Να ικανοποισουν τις αναγκες του. Βολτα καθημερινα για 2+ ωρες, καθαρισμα, μπανιο κτλ κτλ. Εσυ θα τα κανεις αυτα??

• Like 6
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαλτεζακι ή yorkshire terrier...

Δηλαδη :

https://www.google.gr/search?q=%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B5%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%B9&tbm=isch&imgil=_OkiVY4-Is5zTM%253A%253Bv1IiJDj7qqUOKM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.poulato.gr%25252Fpwleite-maltez-107864&source=iu&pf=m&fir=_OkiVY4-Is5zTM%253A%252Cv1IiJDj7qqUOKM%252C_&biw=1525&bih=731&dpr=0.9&usg=__LReXJxTSL5pXiBlRuJWsLsxowS0%3D&ved=0CCkQyjdqFQoTCPn6mcma8cYCFczAFAodv1EMFg&ei=0dewVbnONsyBU7-jsbAB#imgrc=SFfh_2CkGBfQGM%3A&usg=__LReXJxTSL5pXiBlRuJWsLsxowS0%3D

Και :

https://www.google.gr/search?q=yorkshire+terrier&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI7unRsZrxxgIVwVcUCh1LngIv&biw=1525&bih=731&dpr=0.9#imgrc=Cfm6sBF0piIFHM%3A

Κουκλακια αμφοτερα...Και μικροκαμωμενα.

Οι τιμες ειναι υψηλες ,η αληθεια ειναι..

Τα yorkshire δεν είναι σκυλιά καναπέ. Ως τερριέρ έχουν πάρα πολλή ενέργεια και είναι και γαυγιστερά.

Φιλος ΜΗΝ παρεις καθολου αν σεβεσε τους συνανθρωπους σου. Οι πολεις εχουν γεμισει με σκυλια σε μπαλκονια, αυλες και ταρατσες. Σκυλια με ψυχολογικα που προκαλουν μονο ηχορυπανση. Ο κοσμος εχει ειδη πολλα προβληματα. Δειξτε ελεος γαμοτο. Τα σκυλια δεν ειναι παιχνιδια για να ικανοποιηουν τα καπριτσια κακομαθημενων που στην πραγματικοτητα νοιαζονται μονο για τη παρτη τους.. ειναι ζωντανα πλασματα με αναγκες οχι κουκλες. Αν η γυναικα σου τα αγαπα πραγματικα τοτε δεν πρεπει να παρει.

Αυτα στα λεει καποιος ο οποιος καθεται και χαιδευει σκυλια στους δρομους.

Το ζωο απετη ευθυνη απο τους ιδιοκτητες και γυναικες που ζητανε σκυλια δεν διαφερουν απο παιδια. Που σημαινει οπως τα παιδια ετσι και οι γυναικες δεν θα φροντισουν το σκυλι. Να ικανοποισουν τις αναγκες του. Βολτα καθημερινα για 2+ ωρες, καθαρισμα, μπανιο κτλ κτλ. Εσυ θα τα κανεις αυτα??

Ακριβώς. Η μόνη διαφορά των σκυλιών με των παιδιών, είναι ότι τα παιδιά μεγαλώνουν και φεύγουν, ενώ τα σκυλιά όχι.

Δημοσ.

ισχυει οτι τα pug ειναι τοσο τεμπελικα και μικρα που σιγουρα δεν δημιουργουν προβλημα. εγω ποτε θα γινω κοργκομανα;

• Like 3
Δημοσ.

Τα yorkshire δεν είναι σκυλιά καναπέ. Ως τερριέρ έχουν πάρα πολλή ενέργεια και είναι και γαυγιστερά.

Ακριβώς. Η μόνη διαφορά των σκυλιών με των παιδιών, είναι ότι τα παιδιά μεγαλώνουν και φεύγουν, ενώ τα σκυλιά όχι.

Το σκυλί είναι όπως το μάθεις. Η δικιά μας γαυγίζει μόνο όταν ακούσει κάποιον έξω από την πόρτα, αλλιώς είναι ήσυχη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το σκυλί είναι όπως το μάθεις. Η δικιά μας γαυγίζει μόνο όταν ακούσει κάποιον έξω από την πόρτα, αλλιώς είναι ήσυχη.

Δεν το θεωρώ κακό που είναι γαυγιστερά. Έτσι είναι όλο το γκρουπ των τερριέρ. Απλώς δεν μπορώ να τα θεωρήσω σκυλιά του καναπέ, όταν έχουν τόση ενέργεια (γι'αυτό και είναι φοβερά στο agility).

Δημοσ.

Pomeranian ή kleinspitz.

Πανέμορφα, πανέξυπνα και όσον αφορά την καθαριότητα και το γαύγισμα είναι καθαρά στο πώς θα τα μάθεις.

Δημοσ.

Γαλικο μπουλντογκ η παγκ

Θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και καλόπιστο αυτές οι ράτσες.. Θα έχετε και ενα μουργο μεςα στο σπίτι να ροχαλίζει και να ακούγεται απο το δίπλα δωμάτιο..

Έχω Yorkshire μεςα στο σπίτι τα τελευταία 3 χρόνια. ως τεριέ έχουν πολυ ενέργεια αλλα ειναι και πως θα το μάθεις . Ο δικός μου δεν γαβγίζει ΠΟΤΕ. Παρα μονο όταν μπει σπίτι άτομο που δεν το γνωρίζει ,.. Και όταν λείπω του λέω και παίζει με τα παιχνιδάκια του μεχρι να έρθω..ειναι ποσό θα ασχοληθείς με τον σκύλο ... Το θετικό ειναι ότι δεν αφήνουν τρίχα και με ενα καθημερινό χτένισμα και λιγο αυτάκια ματάκια θα ειςαι υπέρ κομπλέ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...