totem_lost Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Σήμερα έμαθα οτι ένας γνωστός μου από την ασοεε έγινε στα 31 του assistant professor στο Columbia. Από οσο τον θυμάμαι ήταν πάντα αφερωμένος σε αυτό. Πάντα το ήθελε και το προσπαθούσε κάθε μέρα. Και με έκανε να σκεφτώ αν συνεχίζω και εγώ να προσπαθώ για κάτι. Εσείς; Τι longterm στόχο έχετε βάλει γενικά στον εαυτό σας σε ας πούμε, 5, 10 χρόνια από τώρα;
headbanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 5 χρόνια; να τελειώσω μαστερ (MINT) και να πάρω καμιά καλή προαγωγή 10 χρόνια: να έχω ανεβεί αρκετά ψηλά στην εταιρεία 15 χρόνια + : να τα γράψω όλα στα ΑΑ μου και να οδηγάω μια HD Wide Glide στην δυτική ακτη
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 φαντάζομαι οτι θα είμαι νεκρός μέχρι τότε , αν πάλι ζήσω θα τους γ...... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να πείσω τον Anorymous μέσα σε 5 χρόνια ότι το ευρώ είναι καλό, μετράει; (για να μπω στο κλίμα των απαντήσεων....)
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Nα είμαι ο πρώτος ανοιχτά γκέι Πρωθυπουργός της Βρετανίας ή ακόμα καλύτερα της Ελλάδας. 3
φραμπάλα Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Με αυτόν τον τρόπο ζωής μάλλον νεκρή.Αλλιώς απλά μια φτωχή και ασήμαντη. 1
stavi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Με αυτόν τον τρόπο ζωής μάλλον νεκρή.Αλλιώς απλά μια φτωχή και ασήμαντη. Χαχαχαχαχα Έχεις πολυ πλάκα Εγω είμαι σίγουρη οτι θα εχεις οτι επιθυμείς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα