revolver1990 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Στο πρώτο post σου μου θύμισες έναν Κινέζο φίλο μου που στα 30 του άφησε τη δουλειά του για να έρθει Λονδίνο και να κάνει master στο LSE. Και μαμώ τα παιδιά αλλά τελευταία έχουμε χαθει. Υπάρχουν και ανώμαλοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Υπάρχουν και ανώμαλοι. Θέλεις να πεις ότι σε χάλασε ο τίτλος σπουδών του;
deesnider Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κάπως έτσι: Η απόλυτη τηλεοπτική μορφή, όσα χρόνια κι αν περάσουν... 200.00€ τον χρόνο , ώστε να τα χαλάω όλα σε ναρκωτικά , παρτυ και γυναίκες Τα καλαμάκια για τις μυτιές, ίσως και να τα καλύπτεις (με λίγη οικονομία...) Τις δε γυναίκες, φοβάμαι να τις φανταστώ... 2
fasttam Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Α εννοείς τύπου ψιλομόνιμη δουλειά; Εγώ λέω να πάω εδώ: http://www.ceshe.org δεν με νοιάζει να μαζέψω λεφτά αλλά να γυρίσω όσο πιο πολύ μπορώ. Πάντως καλό και αυτό με τη δουλειά που λες, πολύ διαφορετική εμπειρία. Τις λαμαρίνες στο βάθος τις πρόσεξες; Αν είσαι κάτω ή γύρω στα 25 οκ, πάνω από 30 ξέχνα το. Ειδικά για Καμπότζη. Επειδή τυχαίνει να έχω γνωρίσει κάμποσους από δαύτους, η δουλειά "Δάσκαλος Αγγλικών στην Ασία" είναι μια μάλλον φτωχική εμπειρία. 1
totem_lost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Επειδή τυχαίνει να έχω γνωρίσει κάμποσους από δαύτους, η δουλειά "Δάσκαλος Αγγλικών στην Ασία" είναι μια μάλλον φτωχική εμπειρία. Φτωχική εμπειρία από ποια άποψη; Elaborate pls! Και για να είμαστε ακριβείς το site που έδωσα δεν είναι για 'δουλειά' αλλά για εθελοντική εργασία.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ας ελπισω να ζω. Κοίταξε. Αν πας να μείνεις Ελλάδα, και αυτό φιλοδοξία θα είναι! Και για να είμαστε ακριβείς το site που έδωσα δεν είναι για 'δουλειά' αλλά για εθελοντική εργασία. Θα το είδε σίγουρα. Εδώ οι λαμαρίνες στο βάθος δεν του ξέφυγαν
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Σε 10 χρόνια ο εφιάλτης θα ειναι να ζω εδώ, το όνειρο θα ειναι να είμαι 'εξω'. Ολα τα υπόλοιπα ειναι σχετικά. + Concept designer
evabb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κοίταξε. Αν πας να μείνεις Ελλάδα, και αυτό φιλοδοξία θα είναι! δεν εχω τασεις αυτοκτονιας 1
totem_lost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εσύ δεν μας είπες. Έχεις όνειρα κι εσύ να πας στο Columbia; Όχι εγώ την έχω σκεφτεί αλλιώς τη δουλειά. Θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω ως freelancer στην Ολλανδία. Αν τα καταφέρω θα δουλεύω 7-8 μήνες εδώ και μετά θα κατεβαίνω Ελλάδα, θα νοικιάζω για κανενα δίμηνο κάποιο διαμέρισμα σε κανένα νησί. Και κάθε μέρα κολύμπι, εκδρομές, διάβασμα και σινεμά. Και αν κάτσει καλά το πράγμα θα ανοίξω καμία online υπηρεσία στην Ολλανδία για να trip planning και island hopping στην Ελλάδα. Και μιλεούνια θα έρχονται οι οράνιε στην Ελλαδάρα!
revolver1990 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Θέλεις να πεις ότι σε χάλασε ο τίτλος σπουδών του; Όχι αλλά να έχει δουλειά(καλή να υποθέσω) και να πηγαίνει να τραβήξει γερό λούκι?
ADHD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να διαβαζω και να αντιπαρερχομαι στο insomnia για την ολοκληρωση της συμφωνιας(μεχρι τοτε θα εχει γινει δημοψηφισμα στο inso και θα επιτρεπονται ολες οι πολιτικες συζητησεις), το 6ο μνημόνιο και για τις αλλαγες που πρεπει να γινουν επιτελους στη χωρα.. Α και για το ποτε θα ανοιξει το paypal και γιατι δεν μας καθονται ολες οι γυναικες που θελουμε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Όχι αλλά να έχει δουλειά(καλή να υποθέσω) και να πηγαίνει να τραβήξει γερό λούκι? Δεν κατάλαβα με το 'γερό λούκι'. Δεν είχες offers μέσω του πανεπιστημίου σου; (επειδή το πάμε κι εμείς off-topic, αν σε βολεύει στείλε PM ή απάντα εδώ. όπως σε βολεύει)
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αλλά στην Κίνα απίστευτη ατμοσφαιρική ρύπανση και διάβαζα από άλλους καθηγητές ότι κυρίως κάθονται κλεισμένοι μέσα. Αρκεί να ψάξεις μερικές εικόνες και φωτογραφίες για πόλεις της Κίνας από το google, θα δεις τι γίνεται στην ατμόσφαιρα, οπότε αναγκαστικά κλείνεσαι κάπου για να προστατεύσεις την υγεία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα