Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Το τοπικ είναι πως φαντάζεσαι τι ζωή όχι πως θα την ηθελες γτ ακούω κάτι τζόκερ κτλ. που προφανώς όλοι αυτό θα θέλαμε. Ναι μεν δεκτό απλά αναφέρω)

Εγώ δεν κάνω τόσο μακροχρόνια σχέδια οπότε σε 1 χρόνο θέλω να κλείνει το κεφάλαιο σχολή και μαμά πατρίδα και να συνεχίσω την δουλειά μ. Καπάκι να πιάσω σπίτι και απλά να συντηρω εμένα και την μηχανή και είμαι φουλ ευχαριστημένος

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα με το 'γερό λούκι'. Δεν είχες offers μέσω του πανεπιστημίου σου;

(επειδή το πάμε κι εμείς off-topic, αν σε βολεύει στείλε PM ή απάντα εδώ. όπως σε βολεύει)

1 χρόνος για μεταπτυχιακό εφόσον έχεις δουλειά και ο ίδιος ο εργοδότης δεν στο ζητάει είναι λίγο περίεργο.

Βέβαια αν είχε μέτριο υπόβαθρο ή και εργασία τότε αλλάζουν όλα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

1 χρόνος για μεταπτυχιακό εφόσον έχεις δουλειά και ο ίδιος ο εργοδότης δεν στο ζητάει είναι λίγο περίεργο.

Δεν κατάλαβα τι τον εμποδίζει να κάνει μια τέτοια κίνηση.

Επειδή "δεν το κάνουν όλοι";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να βαρέθηκε να κάνει τον υπηρέτη του εργοδότη, και να ήθελε να κάνει κάτι πιο research-oriented στην πορεία.

Επεξ/σία από totem_lost
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι τον εμποδίζει να κάνει μια τέτοια κίνηση.

Επειδή "δεν το κάνουν όλοι";

Απλά εμένα δεν μου φαίνεται λογικό.

Γιατί να ξεβολευτώ από μια καλή δουλειά και να μπαίνω στην διαδικασία του MSc.

Θα μου πεις,μπορεί να έχει ego,μπορεί να του ήρθε να συνεχίσει σε phd etc.

Σε 10 χρόνια από τώρα θέλω να είμαι υγιής,να έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και να ζουν τα άτομα που με κάνουν ευτυχισμένο.

• Like 2
Δημοσ.

πρωθυπουργος που θα έχει καταργήσει το κάπνισμα (όσο προλάβω να ζήσω και δεν με φάνε οι καπνοβιομηχανιες) δέχομαι και υπουργός μεταφορών να βάλω τα προστιμα στα 5.000€ να δω μετά θα περνάνε με κόκκινο τα μ....ακια?

• Like 1
Δημοσ.

Nα έχω την δικιά μου επιχείρηση και να βγάζω αρκετά χρήματα. Θέμα υγείας δεν θα εχω ποτέ και θα είμαι ο πρώτος Έλληνας που θα πεθάνει στα 130 όρθιος  :-D

Δημοσ.

Nα έχω την δικιά μου επιχείρηση και να βγάζω αρκετά χρήματα. Θέμα υγείας δεν θα εχω ποτέ και θα είμαι ο πρώτος Έλληνας που θα πεθάνει στα 130 όρθιος  :-D

Και καθέτως και οριζοντίως να φανταστώ... :)

Να είμαι καλά μακριά από την Αθήνα με την οικογένεια μου , να έχω κάνει άλλα 2 παιδιά και να ζω από τις διάφορες startups Που έχω στο μυαλό μου

Δημοσ.

Να εχω καταφερει να κανω το χομπι μου μονιμο επαγγελμα, αν γινει αυτο αυτοματα ολα θα ειναι καλυτερα.

Δημοσ.

Και ποιό είναι το χόμπι σου;

Φωτογραφος, μεχρι στιγμης εχω καταφερει να δουλευω πανω σε αυτο σαν part time... μενει να γινει full time τωρα.

Δημοσ.

Να έχω κρατήσει και να ζω από την επιχείρηση που σκοπεύω να ανοίξω το 2016. και να έχω ένα "αναγνωρίσιμο" brand στην Ελλάδα (μακάρι και έξω, αλλά φαντάζομαι σε 10 χρόνια θα είμαι τυχερή αν έστω και μόνο στην Ελλάδα είναι αναγνωρίσιμο). Και αν καταφέρω να έχω αυτά τα 2 (ή έστω το ένα από τα δύο), να μπω στη διαδικασία υιοθεσίας παιδιού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...