xristos97 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 να είμαι υγιείς, να έχω κοντά μου άτομα που με αγαπάνε και να βρω κάπου δουλειά σαν προγραμματιστής.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Απλά εμένα δεν μου φαίνεται λογικό. Γιατί να ξεβολευτώ από μια καλή δουλειά και να μπαίνω στην διαδικασία του MSc. Θα μου πεις,μπορεί να έχει ego,μπορεί να του ήρθε να συνεχίσει σε phd etc. Σορρυ που άργησα να απαντήσω αλλά να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα πως να απαντήσω. Ούτε τώρα ξέρω δηλαδή, αλλά αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια Είναι θέμα διαφοράς πεποιθήσεων και αντίληψης. Για να το πω πιο μπακαλίστικα (με κίνδυνο να παρερμηνευθεί αρνητικά), είναι κάτι σαν 'πάω σε high-end πανεπιστήμιο για να βρω μια δουλειά' από την μία, και 'παρατάω τη δουλειά μου στα -αντα για να πάω σε high-end πανεπιστήμιο με απώτερο σκοπό να αλλάξω τον κόσμο' (κάτι τέτοιο μου είχε πει μέσες άκρες. δεν θυμάμαι γιατί πάει καιρός) Για το ego που λες, δεν το πολυκατάλαβα. Δηλαδή αν μια δουλειά πληρώνει καλά, πρέπει κάποιος να μείνει στην ίδια δουλειά για πάντα; Ακόμα και αν την βαρεθεί-σιχαθεί μετά από πχ 10 χρόνια;
revolver1990 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Για το ego που λες, δεν το πολυκατάλαβα. Δηλαδή αν μια δουλειά πληρώνει καλά, πρέπει κάποιος να μείνει στην ίδια δουλειά για πάντα; Ακόμα και αν την βαρεθεί-σιχαθεί μετά από πχ 10 χρόνια; Όταν αναφέρω μια δουλειά ως καλή(βολεμένη) εννοώ συνολικά και όχι μόνο χρηματικά Αλλά εντάξει αρκετά ασχοληθήκαμε με τον Κινέζο. Ας τον αφήσουμε να ισορροπήσει το chi του όπως αυτός νομίζει.
filipN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Σήμερα έμαθα οτι ένας γνωστός μου από την ασοεε έγινε στα 31 του assistant professor στο Columbia. Από οσο τον θυμάμαι ήταν πάντα αφερωμένος σε αυτό. Πάντα το ήθελε και το προσπαθούσε κάθε μέρα. Και με έκανε να σκεφτώ αν συνεχίζω και εγώ να προσπαθώ για κάτι. Εσείς; Τι longterm στόχο έχετε βάλει γενικά στον εαυτό σας σε ας πούμε, 5, 10 χρόνια από τώρα; Εμένα θα με τρόμαζε, ένα μέλλον σαν αυτό του γνωστού σου. Γιατί ένας συμμαθητής μου πέτυχε τον ίδιο στόχο στα 28 αλλά στα 31 βρίσκονταν στον ουρανό παρέα με τον Arnold Toynbee. Άλλος, φίλος καθηγητής ιατρικής έφυγε από καρκίνο των πνευμόνων πριν τα 60. Σε 10 χρόνια ελπίζω να έχω κατανικήσει το σαράκι της νοσταλγίας και όταν ξαναφύγω να έρχομαι για διακοπές, σε μια Ελλάδα που θα κυβερνούν έλληνες και όχι φιλέλληνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εμένα θα με τρόμαζε, ένα μέλλον σαν αυτό του γνωστού σου. Γιατί ένας συμμαθητής μου πέτυχε τον ίδιο στόχο στα 28 αλλά στα 31 βρίσκονταν στον ουρανό παρέα με τον Arnold Toynbee. Elaborate please
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα