jimex Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Έλα iOS να δεις τι πάρτι γίνεται με εφαρμογές που παίζουν youtube στο background εδώ και χρόνια τώρα! Και σε android υπάρχουν πολλές που κάνει τα στραβά μάτια, απλά το viral αύξησε αρκετά τους χρήστες του οπότε απλά και η google εφάρμοσε τους όρους χρήσης...
tulipas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Καλα. Να δουμε ποτε θα μπορεις να βγαινεις απο την εφαρμογη και να παιζει. Και οχι με αλλες εφαρμογες.Να ναι καλά το MetroTube και το MyTube στα Windows Phones
grdtk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μια καλη λυση για οσους θελουν youtube στο μπακραουντ ειναι ο hover browser. Δοκιμαστετο μου χει λυσει τα χερια Μια καλη λυση για οσους θελουν youtube στο μπακραουντ ειναι ο hover browser. Δοκιμαστετο μου χει λυσει τα χερια
asteriosgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Στο ανδροιδες οταν ημουν ενας παρα πολυ καλος player για background play ηταν ο pvstar τελευταια που κοιταξα τον αφαιρεσανε απο το playstore. Τωρα που ειμαι σε ios δεν εχω καν την youtube εφαρμογη. Μπαινω απο safari και εχω και αναπαραγωγη δεδομενων στο background.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μια καλη λυση για οσους θελουν youtube στο μπακραουντ ειναι ο hover browser. Δοκιμαστετο μου χει λυσει τα χερια Μια καλη λυση για οσους θελουν youtube στο μπακραουντ ειναι ο hover browser. Δοκιμαστετο μου χει λυσει τα χερια Ευχαριστούμε,ίσως το δοκιμάσουμε. Ευχαριστούμε,ίσως το δοκιμάσουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα