Katerinaki Aggelaki Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Έχω μια σελίδα και θέλω να ανεβάζω κάποια βίντεο από ταινίες που δεν έχω τα πνευματικά δικαιώματα μπορούν να μου κλείσουν το λογαριασμό ή τη συγκεκριμένη σελίδα ??
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αν δεν βγαζεις λεφτα απο αυτα νομιζω πως οχι
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 αν το βιντεο ειναι απο ελληνική ταινία ή ελληνικό τραγούδι, το πιθανότερο είναι να μην ειδοποιηθείς ποτέ. αν ανεβάσεις κάτι ξενό, θα σου έρθει προειδοποίηση στα 5 πρώτα λεπτά (αν είσαι τυχερή) ή full μπλοκάρισμα της ικανότητας να ανεβάζεις βίντεο που είναι και το πιο συνηθισμένο. https://www.facebook.com/help/community/question/?id=4329141358291
Katerinaki Aggelaki Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αν δεν βγαζεις λεφτα απο αυτα νομιζω πως οχι Από Ελληνικές ταινίες θέλω μόνο
l337 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εξαρτάται πόσο θέλει να το "τραβήξει" ο κάτοχος (ή εταιρία). Σε κάθε περίπτωση να είσαι προετοιμασμένη για το οτιδήποτε και να μη βασιστείς στο τι θα σου πει ο καθένας γιατί στο τέλος θα είσαι μόνη σου. Εάν βάζεις παράλληλα και διαφημίσεις ή έχεις σκοπό και το παραμικρό έσοδο (άμεσο ή έμμεσο) τότε το ρισκάρεις αρκετά. Γνωρίζω κάποιες περιπτώσεις, που τράβηξε καιρό μεν αλλά είχε δυσάρεστο αποτέλεσμα. Κάνεις ό,τι νομίζεις, και η αποφάση και η ευθύνη είναι μόνο δική σου. Πρόσεχε τι γράφεις δημόσια, δεν γνωρίζεις ποτέ ποιος σε διαβάζει.
Katerinaki Aggelaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εξαρτάται πόσο θέλει να το "τραβήξει" ο κάτοχος (ή εταιρία). Σε κάθε περίπτωση να είσαι προετοιμασμένη για το οτιδήποτε και να μη βασιστείς στο τι θα σου πει ο καθένας γιατί στο τέλος θα είσαι μόνη σου. Εάν βάζεις παράλληλα και διαφημίσεις ή έχεις σκοπό και το παραμικρό έσοδο (άμεσο ή έμμεσο) τότε το ρισκάρεις αρκετά. Γνωρίζω κάποιες περιπτώσεις, που τράβηξε καιρό μεν αλλά είχε δυσάρεστο αποτέλεσμα. Κάνεις ό,τι νομίζεις, και η αποφάση και η ευθύνη είναι μόνο δική σου. Πρόσεχε τι γράφεις δημόσια, δεν γνωρίζεις ποτέ ποιος σε διαβάζει. Ευχαριστώ πολύ!!! Θα είμαι προετοιμασμένη για όλα αν το κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα