Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια σελίδα και θέλω να ανεβάζω κάποια βίντεο από ταινίες που δεν έχω τα πνευματικά δικαιώματα μπορούν να μου κλείσουν το λογαριασμό ή τη συγκεκριμένη σελίδα ?? 

Δημοσ.

αν το βιντεο ειναι απο ελληνική ταινία ή ελληνικό τραγούδι, το πιθανότερο είναι να μην ειδοποιηθείς ποτέ. αν ανεβάσεις κάτι ξενό, θα σου έρθει προειδοποίηση στα 5 πρώτα λεπτά (αν είσαι τυχερή) ή full μπλοκάρισμα της ικανότητας να ανεβάζεις βίντεο που είναι και το πιο συνηθισμένο.

https://www.facebook.com/help/community/question/?id=4329141358291

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσο θέλει να το "τραβήξει" ο κάτοχος (ή εταιρία).

Σε κάθε περίπτωση να είσαι προετοιμασμένη για το οτιδήποτε και να μη βασιστείς στο τι θα σου πει ο καθένας γιατί στο τέλος θα είσαι μόνη σου.

Εάν βάζεις παράλληλα και διαφημίσεις ή έχεις σκοπό και το παραμικρό έσοδο (άμεσο ή έμμεσο) τότε το ρισκάρεις αρκετά. Γνωρίζω κάποιες περιπτώσεις, που τράβηξε καιρό μεν αλλά είχε δυσάρεστο αποτέλεσμα.

Κάνεις ό,τι νομίζεις, και η αποφάση και η ευθύνη είναι μόνο δική σου.

Πρόσεχε τι γράφεις δημόσια, δεν γνωρίζεις ποτέ ποιος σε διαβάζει.

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσο θέλει να το "τραβήξει" ο κάτοχος (ή εταιρία).

Σε κάθε περίπτωση να είσαι προετοιμασμένη για το οτιδήποτε και να μη βασιστείς στο τι θα σου πει ο καθένας γιατί στο τέλος θα είσαι μόνη σου.

Εάν βάζεις παράλληλα και διαφημίσεις ή έχεις σκοπό και το παραμικρό έσοδο (άμεσο ή έμμεσο) τότε το ρισκάρεις αρκετά. Γνωρίζω κάποιες περιπτώσεις, που τράβηξε καιρό μεν αλλά είχε δυσάρεστο αποτέλεσμα.

Κάνεις ό,τι νομίζεις, και η αποφάση και η ευθύνη είναι μόνο δική σου.

Πρόσεχε τι γράφεις δημόσια, δεν γνωρίζεις ποτέ ποιος σε διαβάζει.

Ευχαριστώ πολύ!!! Θα είμαι προετοιμασμένη για όλα αν το κάνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...