ZELDA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Γεια σας , πρόσφατα αγόρασα ενα μεταχειρισμένο σετ γραφείου , οι καρέκλες λοιπόν ενώ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μάλλον κατα 90 % ειναι μαλακό δέρμα και οχι συνθετικό, ο τύπος κάπνιζε μάλλον και επειδή εγώ το έχω κόψει μου μυρίζει τσιγαρίλα , θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιο καλό καθαριστικό για δέρματα που να εχετε χρησιμοποιήσει και κάποιο site ελληνικό για να το παραγγείλω;
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μισο λεπτο, το δέρμα δεν μπορει να μυριζει τσιγαριλα. Επίσης ακομα και μυρωδια Χ να εχει, το καθαριστικό για δερματα δε λειτουργεί ετσι. Θα βγαλει ισως λεκεδες, θα λαμψει ισως το δερμα και θα αφαιρέσει ενδεχόμενες γρατζουνιες, αλλα δε θα πειράξει την μυρωδια.
ZELDA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εχω 2 επισκεπτών οι οποίες δεν μυρίζουν και απο το ίδιο υλικό η διευθυντική ψιλομυρίζει , γιατί δεν μπορεί να μυρίζει τσιγαρίλα το δέρμα ;
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Γιατι το δερμα αν και πορωδες, εχει βαφή και "λουστρο" που καλύπτουν αυτους τους πορους. Οποτε η μυρωδιά δεν εισχωρει οπως γινεται στα ρουχα. Απο κατω πώς είναι? Μηπως έχει τιποτα στυλ υφασματος? Αν ναι, μάλλον αυτό θα μυρίζει.
ZELDA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 χμ δεν το ήξερα αυτό ίσως να είναι η βαφή και το λούστρο , είναι παρόμοιες με αυτές τις sato http://www.sato.gr/media/uploads/Big_Diefthuntika_FutureDelta_kathismata_2_big.jpg
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Τωρα να σου πω την αλήθεια απο καρεκλες δεν εχω ιδεα, απο δερματα ξερω Αν υποψιάζεσαι πάντως πως ειναι το λουστρο, αστην σε εξωτερικό χωρο για κανενα βραδυ.
ZELDA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Θα την περασω με κανενα γαλάκτωμα και σκέφτομαι να την καθαρισω με μαγειρική σοδα και νεράκι , αν σε περίπτωση είναι δερμα συνθετικό τι μπορώ να κάνω και πως μπορώ να το καταλάβω (πλην να το βάλω φωτιά )
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Βαλε γυναικειο γαλακτωμα καθαρισμού προσώπου αν θελεις (ετσι φρεσκαρονται γενικα τα δερματινα ειδη), εννοείται οχι πολυ. Αυτο με τη σοδα δεν το εχω ακουσει ποτε να εφαρμόζεται στο δερμα οποτε δεν μπορω να σου το προτεινω.
ZELDA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 παω στο μάρκετ απέναντι να αγοράσω και επανέρχομαι!
michael92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Οκ το γραφείο, αλλά χρησιμοποιημένη καρέκλα δεν σιχαίνεσαι;
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Εγω τη δικη μου τη καθαριζω που και που με αζαξ και χαρτοπετσετες... Δε βρισκω αλλο βολικο τροπο
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Οκ το γραφείο, αλλά χρησιμοποιημένη καρέκλα δεν σιχαίνεσαι; Όταν βγαίνεις έξω παίρνεις καρέκλα απ'το σπίτι ε; (πλάκα κάνω φιλε ) 2
michael92 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Όταν βγαίνεις έξω παίρνεις καρέκλα απ'το σπίτι ε; (πλάκα κάνω φιλε ) Όταν βγαίνω έξω φοράω μπλούζα, δεν ακουμπάει το δέρμα μου στην καρέκλα. 1
vaggelouras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Όταν βγαίνω έξω φοράω μπλούζα, δεν ακουμπάει το δέρμα μου στην καρέκλα. Δεν νομίζω να κάθεται σε διευθυντική καρέκλα γυμνος...Εκτος αν ειναι διευθυντης σε κανα μπο****λο. 3
defacer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Όταν βγαίνω έξω φοράω μπλούζα, δεν ακουμπάει το δέρμα μου στην καρέκλα. Αν ακουμπάς ιδρωμένος κατευθείαν πάνω σε δέρμα ξέρεις τι γίνεται όμως ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα