Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , πρόσφατα αγόρασα ενα μεταχειρισμένο σετ γραφείου , οι καρέκλες λοιπόν ενώ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μάλλον κατα 90 % ειναι μαλακό δέρμα και οχι συνθετικό,  ο τύπος κάπνιζε μάλλον και επειδή εγώ το έχω κόψει μου μυρίζει τσιγαρίλα , θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιο καλό καθαριστικό για δέρματα που να εχετε χρησιμοποιήσει και κάποιο site ελληνικό για να το παραγγείλω;

• Moderators
Δημοσ.

Μισο λεπτο, το δέρμα δεν μπορει να μυριζει τσιγαριλα. Επίσης ακομα και μυρωδια Χ να εχει, το καθαριστικό για δερματα δε λειτουργεί ετσι. Θα βγαλει ισως λεκεδες, θα λαμψει ισως το δερμα και θα αφαιρέσει ενδεχόμενες γρατζουνιες, αλλα δε θα πειράξει την μυρωδια.

Δημοσ.

Εχω 2 επισκεπτών οι οποίες δεν μυρίζουν και απο το ίδιο υλικό η διευθυντική ψιλομυρίζει , γιατί δεν  μπορεί να μυρίζει τσιγαρίλα το δέρμα ;

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι το δερμα αν και πορωδες, εχει βαφή και "λουστρο" που καλύπτουν αυτους τους πορους. Οποτε η μυρωδιά δεν εισχωρει οπως γινεται στα ρουχα. Απο κατω πώς είναι? Μηπως έχει τιποτα στυλ υφασματος?

Αν ναι, μάλλον αυτό θα μυρίζει.

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα να σου πω την αλήθεια απο καρεκλες δεν εχω ιδεα, απο δερματα ξερω :)

Αν υποψιάζεσαι πάντως πως ειναι το λουστρο, αστην σε εξωτερικό χωρο για κανενα βραδυ.

Δημοσ.

Θα την περασω με κανενα γαλάκτωμα και σκέφτομαι να την καθαρισω με μαγειρική σοδα και νεράκι , αν σε περίπτωση είναι δερμα συνθετικό τι μπορώ να κάνω και πως μπορώ να το καταλάβω (πλην να το βάλω φωτιά :-D )

• Moderators
Δημοσ.

Βαλε γυναικειο γαλακτωμα καθαρισμού προσώπου αν θελεις (ετσι φρεσκαρονται γενικα τα δερματινα ειδη), εννοείται οχι πολυ.

Αυτο με τη σοδα δεν το εχω ακουσει ποτε να εφαρμόζεται στο δερμα οποτε δεν μπορω να σου το προτεινω.

Δημοσ.

Οκ το γραφείο, αλλά χρησιμοποιημένη καρέκλα δεν σιχαίνεσαι;

Όταν βγαίνεις έξω παίρνεις καρέκλα απ'το σπίτι ε; :P

(πλάκα κάνω φιλε :))

• Like 2
Δημοσ.

Όταν βγαίνεις έξω παίρνεις καρέκλα απ'το σπίτι ε; :P

(πλάκα κάνω φιλε :))

Όταν βγαίνω έξω φοράω μπλούζα, δεν ακουμπάει το δέρμα μου στην καρέκλα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να κάθεται σε διευθυντική καρέκλα γυμνος...Εκτος αν ειναι διευθυντης σε κανα μπο****λο. :P

• Like 3
Δημοσ.

Αν ακουμπάς ιδρωμένος κατευθείαν πάνω σε δέρμα ξέρεις τι γίνεται όμως ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...