idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Εγω τη δικη μου τη καθαριζω που και που με αζαξ και χαρτοπετσετες... Δε βρισκω αλλο βολικο τροπο Και ζει ακόμα?
ZELDA Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Οκ το γραφείο, αλλά χρησιμοποιημένη καρέκλα δεν σιχαίνεσαι; α μπα φίλε δεν σιχαίνομαι γιατί την πρώτον την έχω καθαρίσει και είναι σε τέλεια κατάσταση , δεύτερον δεν είμαι μικρο-φοβικός και τρίτων ο τύπος ήταν γιατρός! + οτι γλύτωσα 1,5 χιλιάρικο αφού το σετάκι κανει 1800 με 2000 ευρώ στην sato οπότε όχι δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να κάθομαι σε μεταχειρισμένη καρέκλα υ.π ειδικά μετά το γαλάκτωμα που την πέρασα με αρωμα κεράσι τα σπάει!
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Όταν βγαίνω έξω φοράω μπλούζα, δεν ακουμπάει το δέρμα μου στην καρέκλα. Μου θυμισες εκεινη τη σκηνη απο την "Ιστορια της Ο" στην αρχη στο αμαξι, που της λεει να βγαλει τα ρουχα της και οτι πρεπει το δερμα (ο κωλος της) να ακουμπαει γυμνο στο καθισμα... Και ζει ακόμα? Ποιος, η καρεκλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα