Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρίτη πρωί παράγγειλα το 

http://www.kaizershop.gr/tablets/apple-ipad-mini-wi-fi-16gb-white-eu

Με χρέωσαν κανονικά στην κάρτα μου και αν και διαθέσιμο μου λένε θα το στείλουμε σε 2 μέρες.

Πέμπτη απόγευμα με παίρνουν τηλ να μου πουν ότι είχε ένα θέμα η κάρτα και θα ακυρώσουν την παραγγελία. Οκ λέω pending το payment στην κάρτα απλά θα αποδεσμευτουν τα λεφτά.  

Μπαίνω τώρα και βλέπω ότι με χρέωσαν κανονικά και μου αρνούνται να μου στείλουν το πρόιον. 

Μου λένε ότι το κάναν refund και να μιλήσω στην τράπεζα. 

Κοντολογίς λεφτά δεν υπάρχουν για επιστροφή στην κάρτα και αρνούνται να μου στείλουν το προϊόν.

Μείνετε μακριά τους.

Δημοσ.

Ισως κατι δεν καταλαβα καλα, αλλα το refund δεν γινεται αμεσα και μαλιστα σε σ/κ.

αν απο τριτη δεν εχουν επιστραφει τα χρηματα, τοτε υπαρχει θεμα

Δημοσ.

Ναι δεν υπάρχει τιποτά. Σας λέω μακρία. Καλύτερα να σκάσω μερικά Ε παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Για αυτό έγραψα εδώ να σας ενημερώσω να τους αποφύγετε 

Δημοσ.

Θα τα πάρεις τα λεφτα σου πίσω. Συνήθως η επιστροφή γίνεται σε 3-5 εργάσιμες!

Μην γίνεσαι υπερβολικος και μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα!

Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ακυρώθηκε η παραγγελία!

• Like 2
Δημοσ.

Το θεωρώ σοβαρό μαγαζί. Έχω κάνει δύο παραγγελίες από 'κει κι όλα πήγαν καλά. Το θεωρώ απίθανό να σου φάνε τα λεφτά, απλά όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω χρειάζονται κάποιες μέρες για την επιστροφή.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω πηρα κινητο απο αυτους και ολα ηταν πολυ καλα. Ας κανει λογη υπομονη ο φιλος και πιστευω οτι θα του επιστραφουν τα χρηματα. Δεν τους συμφερει να χαλασουν το ονομα τους για κατι τετοιο

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μην ανησυχείς θα  τα πάρεις τα λεφτά σου, είναι σοβαρό κατάστημα.

Έχω κάνει πολλές αγορές από αυτούς και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.

Μου λένε ότι το κάναν refund και να μιλήσω στην τράπεζα. 

Μήπως να πάρεις πρώτα μια βαθειά ανάσα και μετά να μιλήσεις στην τράπεζα; Που δε θα έπρεπε να χρειάζεται αν έχεις ξαναπάρει ποτέ refund από κανέναν αλλά τέλος πάντων.

Δημοσ.

Κι εγω απο το συγκεκριμενο μαγαζι εχω ψωνισει πολλες φορες, ποτε με καρτα βεβαια, και δεν ειχα κανενα προβλημα. Ο χαρακτηρισμος απατεωνες ειναι λιγο βαρυς θα ελεγα :P 

Δημοσ.

Έχω αγοράσει 3 κινητά και φίλος μου άλλο 1 και έχουμε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι.

Αφού σου κάνανε refund το πρόβλημα το έχει η τράπεζα σου.

Καλύτερα να μην αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς τόσο εύκολα αν δεν ξέρεις τις διαδικασίες και ειδικά όταν απευθύνονται σε κατάστημα με τόσο καλές κριτικές στο skroutz.

Δημοσ.

οι επιστροφες αργουν λιγο.παρεγγειλα πριν 2-3 βδομαδες απο εξωτερικο πριν τα capital controls.Πληρωνω κανονικα και μου λενε η μπλουζα δεν υπαρχει και σου καναμε refund να παρεις αλλη.to refund Πηρε σχεδον μια βδομαδα για να εμφανιστει παλι πισω.οποτε μην βιαζεσαι.ειναι τα αρνητικα της καρτας αυτα

• Super Moderators
Δημοσ.

Απαράδεκτοι και υβριστικοί χαρακτηρισμοί διαγράφονται άνευ ετέρου. 

Εάν συνεχιστεί το ίδιο βιολί, θα ληφθούν αυστηρότερα μέτρα! :mad:

Δημοσ.

Nα πω κι εγώ πως όντως τα λεφτά αργούν να μπουν, το γιατί δεν το ξέρω μιας και όταν καταθέτεις εσύ την άλλη μέρα έχουν μπει στο λογαριασμό τους. Τεσπα, λίγη υπομονή δε βλάπτει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...