Προς το περιεχόμενο

Art Academy Atelier Review (Wii U)


erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικά, όλοι έχουμε κάποιον γνωστό ή φίλο που δεν μπορεί να ζωγραφίσει μία ευθεία γραμμή στο χαρτί, ή να φτιάξει έστω ένα απλό σχεδιάγραμμα για να σας δείξει που βρίσκεται μια τοποθεσία. Ένα από αυτά τα άτομα πιστεύω ότι είμαι και εγώ!

Κάθε φορά που κάποιος μου λέει να του δείξω στο χαρτί που βρίσκεται ένα μέρος, αγανακτώ. Όταν δε το παιδί μου, μου λέει να του ζωγραφίσω τον Batman να πετάει και άλλα συναφή του φτιάχνω κάτι, που μάλλον μοιάζει περισσότερο με ψάρι που το κυνηγάει ένα φάντασμα παρά με ήρωα κομικ! Όταν λοιπόν μου είπαν για το συγκεκριμένο τίτλο αγχώθηκα και σκέφτηκα ότι μάλλον θα έπρεπε να πάω πάσο. Για καλή μου τύχη και προς μεγάλη μου έκπληξη, επέμεναν ακριβώς για το λόγο του ότι δεν το «έχω» με την ζωγραφική, να ασχοληθώ με αυτόν τον τίτλο.

 

Για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι αυτή είναι η έβδομη και απόλυτα επιτυχημένη προσθήκη (κατά την γνώμη μας) στη σειρά Art Academy της Nintendo, με τον πρώτο τίτλο να έχει κυκλοφορήσει το έτος 2009. Έκτοτε και μετά από συνεχής παρακολούθηση και αποτύπωση των παρατηρήσεων διαφόρων χρηστών, η Nintendo κατάφερε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο να προσφέρει ένα προσωπικό δάσκαλο ζωγραφικής, ο οποίος με πολύ υπομονή και πολλές γνώσεις σας προσφέρει όλα τα εργαλεία για να φτιάξετε θαύματα, από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Link.png Site: Art Academy Atelier Review (Wii U)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αν ασχολείσαι με το σκίτσο!
και σίγουρα δεν θεωρείτε μόνο game για 7 χρόνον όπως λέει ο φίλος παραπάνω.
Γιατί και το tattoo σκίτσο είναι αλλά δεν ασχολούνται τα 7χρονα.
Σίγουρα όμως οι πιτσιρικάδες ασχολούνται με όπλα, σπαθιά και εκρήξεις... ;)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κύριοι (και κυρίες) το ότι δε σας αρέσει κάτι δε σημαίνει αυτόματα ότι είναι βλακεία και ότι θα έπρεπε οι σχεδιαστές να τρέχουν πίσω στα εργαστήρια για να βγάλουν κάτι που ικανοποιεί αποκλειστικά και μόνο τα δικά σας γούστα. Υπάρχουν και άλλοι χρήστες εκεί έξω με διαφορετικά ενδιαφέροντα και επιλογές.

 

 

Επίσης, επί τις ευκαιρίας (δεν έχει να κάνει με το πρώτο ποστ του μέλους πιο πάνω), έχω κουραστεί να διαβάζω τελευταία ποστ κριτικής σε ένα άρθρο που το μόνο που κάνουν είναι να καταρρακώνουν τη δουλειά που κάνουν οι reviewers μου (γιατί ως EiC εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτούς). Το ξέρω ότι οι εποχές είναι δύσκολες και ;ότι όλοι θέλουν να ξεσπάσουν κάπου αλλά μερικοί άνθρωποι συνεχίζουν να εργάζονται για να σας προσφέρουν ενημέρωση και ψυχαγωγία οπότε μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

"GTAGAMER1996"Ελεως πιος θα πεξει αυτην την βλακεια ενα 7χρονο μονο ελεως nintendo κατι καλυτερο δεν μπορουσες να βγαλεις!

 

Λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει πέρα από τη κακεντρέχεια! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελεως πιος θα πεξει αυτην την βλακεια ενα 7χρονο μονο ελεως nintendo κατι καλυτερο δεν μπορουσες να βγαλεις!

 

Όντως τα 7χρονα καλύτερα να πάνε δημοτικό να μάθουν να γράφουν σωστά!

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τη θεωρώ εξαιρετική εφαρμογή, αν σε ενδιαφέρει η ζωγραφική. Ίσως ιδανική πριν περάσεις σε painter και photoshop με wacom.

 

Πολύ προσιτή τιμή λόγο wii, και σου ανοίγει έναν καινούριο κόσμο με interactive tutorials, που δεν πας να δεις 100 βίντεο στο YouTube, δεν πρόκειται να τα μάθεις αν δεν τα κάνεις πράξη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμείς είχαμε τα βιβλία ζωγραφικής που έδειχναν κολπάκια, ενώ πλέον υπάρχουν τέτοιες διαδραστικές εφαρμογές. Για κάτι γρήγορο ειδικά, χωρίς να γεμίζεις τραπέζια με χρώματα κλπ κλπ είναι πολύ καλό. Επίσης, έχεις ό,τι υλικό χρειάζεσαι στο παιχνίδι. Πολύ καλή κίνηση για τα 7χρονα... Τουλάχιστον θα αναπτυχθούν τα μυαλά τους καλύτερα από τα δικά μας.

 

Αν και δεν έχω αυτή την πλατφόρμα θα ήθελα πάρα πού να δοκίμαζα αυτό το παιχνιδάκι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...