Troll Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τελείωσα με το πανεπιστήμιο και έχω αναβολή 1 χρόνο ακόμα. Σκέφτομαι να κόψω την αναβολή να το παίξω τρελίτσα και να πάρω Ι5. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν θα με επηρεάσει κάπου στο μέλλον και συγκεκριμένα στην εύρεση εργασίας. Προφανώς και αν με καλέσουν σε συνέντευξη κάπου θα τους πω την αλήθεια...Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία?Επίσης γνωρίζει κάποιος τι παίζει με την εξαγορά και πως έχει η όλη διαδικασία? Το κόστος είναι 6000 euro? Μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε ή πρέπει να είναι κάποια ηλικίας? (παρακαλώ όχι σχόλια όπως ''πρέπει να πας, όλοι πάνε, τι Έλληνας είσαι εσύ κλπ κλπ κλπ''
3DJIN Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 πρεπει να εχεις κλεισει τα 35 για να εξαγορασεις πηγαινε δουλεψε 7 χρονια εξω για να γινεις και καλα μονιμος κατοικος εξωτερικου πηγαινε μεινε 11 χρονια εξω χωρις δουλεια για να γινεις μονιμος κατοικος εξωτερικου ο στρατος ειναι αστειοτητα,η ζωη ειναι παλουκι. 1
Tempor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μηπως δεν εισαι Ελληνας; Αυτο που σκεπτεσαι ειναι παρανομο και ανηθικο.
Troll Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μηπως δεν εισαι Ελληνας; Αυτο που σκεπτεσαι ειναι παρανομο και ανηθικο. Διάβασε την τελευταία σειρά ΞΑΝΑ σε παρακαλώ. Νομίζω είναι στα Ελληνικά.... πρεπει να εχεις κλεισει τα 35 για να εξαγορασεις πηγαινε δουλεψε 7 χρονια εξω για να γινεις και καλα μονιμος κατοικος εξωτερικου πηγαινε μεινε 11 χρονια εξω χωρις δουλεια για να γινεις μονιμος κατοικος εξωτερικου ο στρατος ειναι αστειοτητα,η ζωη ειναι παλουκι. Δεν διαφωνώ ότι είναι αστειότητα...και αυτό είναι το πρόβλημα! Ότι δεν έχω καμία όρεξη να χάσω 12 μήνες από την ζωή μου για να καθαρίζω και να φυλάω ανούσιες σκοπιές. Και όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ ενώ αντίθετα κάποιοι ΕΠΟΠ περνάνε ζωή και κότα. (υπάρχουν και εξαιρέσεις) 1
Tempor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Διάβασε την τελευταία σειρά ΞΑΝΑ σε παρακαλώ. Νομίζω είναι στα Ελληνικά.... Σε καμια γλωσσα δεν εχεις δικαιωμα να ζητας συμβουλες για παρανομια εδω μεσα. 10
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 γιατι δεν κάνεις μια αναζήτηση; το θέμα έχει συζητηθεί 2453753465342 φορές.
Troll Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Σε καμια γλωσσα δεν εχεις δικαιωμα να ζητας συμβουλες για παρανομια εδω μεσα. Για ποιο λόγο κάθεσαι και σχολιάζεις δεν μπορώ να καταλάβω! Είσαι ο αστυνόμος του insomnia ή μήπως του internet γενικότερα... Απλά ασχολήσου με κάτι άλλο η κάποιο άλλο ποστ! 1
RedPanda Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ότι δεν έχω καμία όρεξη να χάσω 12 μήνες από την ζωή μου Πρωτότυπο. Ο στρατός είναι μία υποχρέωση ακριβώς όπως και οι φόροι. 4
Pa0ki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Διάβασε την τελευταία σειρά ΞΑΝΑ σε παρακαλώ. Νομίζω είναι στα Ελληνικά.... Δεν διαφωνώ ότι είναι αστειότητα...και αυτό είναι το πρόβλημα! Ότι δεν έχω καμία όρεξη να χάσω 12 μήνες από την ζωή μου για να καθαρίζω και να φυλάω ανούσιες σκοπιές. Και όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ ενώ αντίθετα κάποιοι ΕΠΟΠ περνάνε ζωή και κότα.(υπάρχουν και εξαιρέσεις) Κοίτα αν τους το εξηγήσεις όμορφα και ωραία μπορεί να σε βάλουν να κάνεις 9μηνο Έπιασε σε όλους τους γνωστούς μου που πήγαν τελευταία 15
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Νομίζω ότι και I5 να πάρεις κάποια στιγμή θα σε ξανακαλέσουν.
Troll Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Κοίτα αν τους το εξηγήσεις όμορφα και ωραία μπορεί να σε βάλουν να κάνεις 9μηνο Έπιασε σε όλους τους γνωστούς μου που πήγαν τελευταία Πως έγινε αυτό?? Μου έχουν πει ότι δεν γίνεται να αλλάξω σώμα. Από ναυτικό σε στρατό ξηράς!
RedPanda Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Νομίζω ότι και I5 να πάρεις κάποια στιγμή θα σε ξανακαλέσουν. I5 πέρνεις μόνο αν έχεις σοβαρή αναπηρία. Πνευματική ή σωματική. 1
Troll Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Νομίζω ότι και I5 να πάρεις κάποια στιγμή θα σε ξανακαλέσουν. Ισχύει..παίρνεις αναβολή πας πάλι μετά από 1 χρόνο και παίρνεις άλλη μια οριστική νομίζω..
dimitrisOP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Απλα φυγε εξωτερικο και κανε την παπια σιγα το πραγμα , και εγω το ιδιο θα κανω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα