Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε στρατόπεδο στην παραμεθόριο αφού οι φαντάροι είχαν πάρει αναβολές και έβγαιναν αοπλοι, αυτοί που είχαν μείνει δεν έφταναν ούτε για πλάκα, τελικά το πήραν απόφαση έβαλαν παντού κάμερες και ένα ταε (ένα hummer με πολυβολο και 4 εποπ) όλη τη νύχτα και λύθηκε το πρόβλημα με τις σκοπιες.

Φταίνε οι Ι5 και οι αοπλοι για την εμπλοκή και δεν φταίνε οι κανονισμοί ασφαλείας που είναι από την δεκαετία του 50;

Σε ποιες χώρες υπάρχει ακόμα αυτό το σύστημα με τις σκοπιες; Ακόμα και τα Σκόπια το έχουν ξεπεράσει...

Δημοσ.

Φιλε τρολ, αν επιθυμεις ενδεχομενος μπορω να σε διαφωτισω οσο μου επιτρεπεται και ξερω για τις επιλογες σου περι του στρατου σε τρια σημεια, τι ισχυει νομικα, χρονικα και πρακτικα. Αν δε σε πειραζει με ΠΜ και οχι δημοσια για οπως βλεπεις υπαρχει πληθωρα καλοβολητων και δεν υπαρχει λογος να δινουμε τροφη για βιτριολικα σχολια.

Και κατι που περασε στα ψιλα, ακομα δυο παιδια τις τελευταιες 48ωρες ενας κληρωτος και ενας μονιμος εχασαν τη ζωη τους, Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τα σκεπαζει.

Γράψε τα εδώ και άσε τους να λένε, μπορεί να ενδιαφέρουν και άλλο κόσμο αλλιώς αν δεν θες στείλτα μου και εμένα με pm.

• Like 2
Δημοσ.

<p>Να πω και εγώ την γνωμη μου σαν πρώην πλέον στρατιωτικός στο ΠΝ. Η θητεία όπως είναι τώρα είναι απλός χάσιμο χρόνου.<br />

Θα έπρεπε να είναι ένα 3 -4 μηνό εκπαίδευση καλή και μετά άμα 5 χρόνια 1 εβδομάδα απλώς εκπαίδευση στα νέα όπλα.<br />

Τώρα για αυτούς που λένε ότι είναι υποχρέωση σου απέναντι στο κράτος,<br />

Το κράτος δεν έχει υποχρέωση απέναντι σου?<br />

Όπως είναι τώρα ο φαντάρος επωμίζεται το 99% του κόστους.......<br />

</p>

Δημοσ.

εμ ναι παει βαση δυναμης. Εμεις ειχαμε πχ φυλακιο ,γεφυρα, ΑΟΣ, θαλαμοφυλακα μπορει για μια περιοδο να ειχαμε σε αυτες τις 4 υπηρεσιες συνολικα 15 νουμερα και μετα να ειχαμε 12 νουμερα γιατι ειχαμε λιγοτερα ατομα

Αυτο που λες ισως να γινεται σε καποια στρατοπεδα της ...π@@τσας...

Εδω μιλαμε στο λαγο ειχαμε φαει τετοια εμπλοκη για καποιυς μηνες επειδη δεν ειχαμε ατομα, που βαρουσαμε σκοπιες 10ωρα και ειχαμε 5 μηνες να παρουμε εξοδοχαρτο (ναι 5 μηνες!)

Ποια σκοπια να κλεισεις? Στα αρματα? Στα πυρομαχικα? Γινοντα αυτα τα πραγματα?

Δημοσ.

-Ενίσχυση των τοπικών οικονομιών

-Δωρεάν συντήρηση των στρατοπέδων

-Δωρεάν υπηρεσίες

-Απορρόφηση των Δ.Υ

-Μείωση της ανεργίας.

Θα μου πεις, γίνεται να μην έχουμε στρατό; Η απάντηση είναι όχι.

Απλά θα πρέπει να γίνει εθελοντικός, επί πληρωμή και η θητεία να είναι μειωμένη όσο χρειάζεται για να μάθεις τα βασικά.

Ωραία λοιπόν...Άρα ο στρατός δεν σε προετοιμάζει για κανέναν πόλεμο. Δεν σου μαθαίνει τίποτα ουσιαστικό.

Είσαι εκεί για να προσφέρεις υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης δωρεάν.

Και σας αντάλλαγμα τι παίρνεις?  Τίποτα. Συνήθως κάποιον ''πειραγμένο΄΄ στρατόκαυλο να σου το παίζει μάγκας με την εξουσία που του δίνει η θέση του. 9-12 μήνες κάνεις ''και καλά'' εκπαίδευση....! 

Όσοι έχετε πάει πείτε μου ειλικρινά. Από μόνιμους και ΕΠΟΠ πόσους έχετε δει να κάνουν κάτι παραγωγικό ή να δικαιολογούν τον μισθό τους?  Οι περισσότεροι δεν κάνουν απολύτως τίποτα! Μια χαρά μπορούν και να συντηρήσουν τον εξοπλισμό και να τον καθαρίσουν!

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που λες ισως να γινεται σε καποια στρατοπεδα της ...π@@τσας...

Εδω μιλαμε στο λαγο ειχαμε φαει τετοια εμπλοκη για καποιυς μηνες επειδη δεν ειχαμε ατομα, που βαρουσαμε σκοπιες 10ωρα και ειχαμε 5 μηνες να παρουμε εξοδοχαρτο (ναι 5 μηνες!)

Ποια σκοπια να κλεισεις? Στα αρματα? Στα πυρομαχικα? Γινοντα αυτα τα πραγματα?

αρα μου λες κατι παρανομα για να δικαιολογήσεις κατι αλλο παρανομα! :)

Φερες στρατοπεδα με ταξιαρχια και 5-6 διαφορετικες μοναδες μεσα 

Δημοσ.

Τα παιδιά που δεν θέλουμε να υπηρετήσουμε σας πειράξαμε?

Δείχνεις την ηλικία σου. Προσπαθείς να αποφύγεις μία υποχρέωση που έχεις στο κράτος και το δικαιολογείς με παιδιάστικες εκλογικεύσεις. Δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό, τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά δεν σημαίνουν πως δεν πρέπει να υπηρετήσεις, όπως η κακοδιαχείριση στα έσοδα του κράτους δεν σημαίνει πως μπορείς να μην κάνεις δήλωση. Και η αλήθεια για την θητεία είναι χειρότερη από αυτή που νομίζεις: στον στρατό πας απλά για να έχει κόσμο το στρατόπεδο ! Κανείς δεν νοιάζεται αν θα χάσεις τον χρόνο σου και κανείς δεν νοιάζεται αν θα εκπαιδευτείς. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση στρατόκαυλος ούτε θέλω να περάσεις αυτά που πέρασα εγώ (γιατί πολλοί έχουν αυτή την λογική). Επίσης δεν με ενδιαφέρει αν είσαι αντιμιλιταριστής και θεωρείς πως τα σύνορα είναι γραμμές σε έναν χάρτη, Έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις. Όπως έχεις υποχρέωση να πληρώσεις φόρους, έτσι έχεις υποχρέωση να δόσεις τον χρόνο σου για τον τιμημένο/μπουρδέλο/διεφθαρμένο/μάχιμο/άχρηστο ΕΣ.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Δείχνεις την ηλικία σου. Προσπαθείς να αποφύγεις μία υποχρέωση που έχεις στο κράτος και το δικαιολογείς με παιδιάστικες εκλογικεύσεις. Δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό, τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά δεν σημαίνουν πως δεν πρέπει να υπηρετήσεις, όπως η κακοδιαχείριση στα έσοδα του κράτους δεν σημαίνει πως μπορείς να μην κάνεις δήλωση. Και η αλήθεια για την θητεία είναι χειρότερη από αυτή που νομίζεις: στον στρατό πας απλά για να έχει κόσμο το στρατόπεδο ! Κανείς δεν νοιάζεται αν θα χάσεις τον χρόνο σου και κανείς δεν νοιάζεται αν θα εκπαιδευτείς. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση στρατόκαυλος ούτε θέλω να περάσεις αυτά που πέρασα εγώ (γιατί πολλοί έχουν αυτή την λογική). Επίσης δεν με ενδιαφέρει αν είσαι αντιμιλιταριστής και θεωρείς πως τα σύνορα είναι γραμμές σε έναν χάρτη, Έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις. Όπως έχεις υποχρέωση να πληρώσεις φόρους, έτσι έχεις υποχρέωση να δόσεις τον χρόνο σου για τον τιμημένο/μπουρδέλο/διεφθαρμένο/μάχιμο/άχρηστο ΕΣ.

καλα μαχιμο δεν το λες :P

το θεμα ειναι οτι αυτο το κρατος θυμαται μονος τις υποχρεωσεις των πολιτων προς αυτο και οχι τις υποχρεωσεις του στις πολιτες! οποτε ναι οσοι μπορουν να μην πανε καλα κανουν!

• Like 1
Δημοσ.

Μονο εμεις εχουμε υποχρεωση στο κρατος, οχι το κρατος σε εμας, Οι σρατοκαυλοι απο την αλλη νομιζουν οτι ειναι full metal jacket φαση

• Like 2
Δημοσ.

Α δηλαδη πάμε για να είναι γεμάτα τα στρατόπεδα, πολύ χρήσιμο.Αυτοί μπορεί να μην νοιάζονται που εμείς χανουμε το χρόνο μας αλλά εμείς νοιαζόμαστε. Δεν πρόκειται να χάσω 9 μήνες μισθούς για να πάω να καθαρίζω χέστρες με 8€ τον μήνα.

• Like 2
Δημοσ.

οποτε ναι οσοι μπορουν να μην πανε καλα κανουν!

Το ακριβώς ίδιο μπορώ να πω για τις αποδείξεις. Όποιος μπορεί να μην κόβει, καλά κάνει !

Α δηλαδη πάμε για να είναι γεμάτα τα στρατόπεδα, πολύ χρήσιμο.

Άλλο θέμα αυτό. Η πραγματικότητα είναι αυτή την στιγμή το ΓΕΣ θέλει στρατόπεδα με σκοπιές και όχι μόνο κάμερες. Αν θέλεις να το αλλάξεις γίνε πολιτικός.

• Like 1
Δημοσ.
το θεμα ειναι οτι αυτο το κρατος θυμαται μονος τις υποχρεωσεις των πολιτων προς αυτο και οχι τις υποχρεωσεις του στις πολιτες! οποτε ναι οσοι μπορουν να μην πανε καλα κανουν!

+1000

Μη πάτε στρατό,σταματήστε να πληρώνετε λογαριασμούς και φόρους, πετάτε τα σκουπίδια απτο μπαλκόνι και γενικά κάντε ότι γουστάρετε μέχρι το κράτος να γίνει κράτος

• Like 3
Δημοσ.

αρα μου λες κατι παρανομα για να δικαιολογήσεις κατι αλλο παρανομα! :)

Φερες στρατοπεδα με ταξιαρχια και 5-6 διαφορετικες μοναδες μεσα 

Σου λεω πως περισσοτερα ατομα=λασκα στις υπηρεσιες...

Εδω μπορουμε να αρχισουμε να αραδιαζουμε παλι τα επιχειρηματα για φορους κλπ κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...