dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 να ψοφησει η κατσικα του γειτονα , απλα πραγματα 1
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ναι, είσαι ο μόνος. Εγώ δεν χρειάζομαι λεφτά για να ζω, φωτοσυνθέτω. Δεν μας ενδιαφέρει αν φωτοσυνθέτεις, δικό σου θέμα. Και θα σεβομουν πιο πολυ ακομα εκεινον που θα ελεγε δεν παω στρατο, δεν πληρωνω φορους κλπ αλλα ταυτοχρονα ΔΕΝ θα απαιτουσε και τα δικαιωματα που του προσφερει το κρατος βλεπε παιδεια, νοσοκομεια κλπ. Δεν υπάρχουν ούτε νοσοκομεία ούτε παιδεία.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Α δεν ειναι ξοδεμα χρονου ε? 2009-10 (307): Αν δεν ειχα παει: ~1000/μηνα στο μαγαζι που δουλευα Σαν μ@λακας που πηγα: 8.60/μηνα Σωστα λοιπον, δεν ειναι ξοδεμα χρονου... Τουλάχιστον έμαθες πειθαρχία και προετοιμάστικες για τη κοινωνία! 4
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τουλάχιστον έμαθες πειθαρχία και προετοιμάστικες για τη κοινωνία! Ω ναι, και να καθαριζω πατατες φουρνου, λιγο το χεις? Εγινα αντρας και ελληνας.
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ω ναι, και να καθαριζω πατατες φουρνου, λιγο το χεις? Εγινα αντρας και ελληνας. δεν νιωθεις πατριωτης τωρα?
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 δεν νιωθεις πατριωτης τωρα? Ραμπο ρε σου λεω.
j0hnn1e Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ράδιο αρβύλα. Ι5 δεν παίζει σε μη ανάπηρο. Στρατος είναι, όλα γίνονται. Μην είσαι απόλυτος, έχω περάσει από ιατρεια μονάδων και από την ψυχιατρική μονάδα.
Troll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν μας ενδιαφέρει αν φωτοσυνθέτεις, δικό σου θέμα. Δεν υπάρχουν ούτε νοσοκομεία ούτε παιδεία. Η παιδεία είναι ΤΟΠ. Για αυτό έχουν κλείσει τα φροντιστήρια. Τα νοσοκομεία επίσης. Μια εξέταση θες να κάνεις και σου κλείνουν ραντεβού σε 2 χρόνια.
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχουν ούτε νοσοκομεία ούτε παιδεία. Να φανταστω επομενως πως δεν εχεις παει σχολειο, πανεπιστημιο και νοσοκομειο...
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Οπως εχω ξαναπει και παλια, το μονο ισως θετικο που εχει ο ΕΣ στην μορφη που ειναι, ειναι να απασχολει ζωο-εποπ του δημοτικου, μιας και θα ηταν αχρηστοι-επικινδυνοι εξω. Δεν μπορω να βρω κατι αλλο. 5
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Να φανταστω επομενως πως δεν εχεις παει σχολειο, πανεπιστημιο και νοσοκομειο... Το περίμενα αυτό το επιχείρημα, μην ρωτάς εμένα, ρώτα τους γονείς που πληρώνουν φροντιστήρια ξένων γλωσσών για τα παιδιά τους (τις πανελλήνιες τις αφήνω απέξω γιατί είναι άλλο πράγμα). Σε δημόσιο νοσοκομείο μόνο μια φορά έχω πατήσει για να βγάλω τζάμπα την ακτινογραφία για τον στρατό, δεν τα εμπιστεύομαι με το μπάχαλο που υπάρχει. Ψάχνεις να κλείσεις ραντεβού με τα εξωτερικά ιατρεία και σου λένε 2 και 3 μήνες, άρα πρέπει να πας να πληρώσεις, το δημόσιο νοσοκομείο πρακτικά άχρηστο είναι, μόνο για τους πολύ φτωχούς που δεν έχουνε εναλλακτικές και περιμένουν να πάνε σε 2 μήνες με κίνδυνο την υγεία τους. 1
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ειναι να απασχολει ζωο-εποπ του δημοτικου, μιας και θα ηταν αχρηστοι-επικινδυνοι εξω. μπα,αυτά ήταν παλιά.Διάβαζα πρόσφατα κάτι στατιστικά για τις καινούργιες φουρνιές των εποπ και ένα 35% πλέον απόφοιτοι τριτοβάθμιας. Αμ το άλλο που το πας,να σου σκάει υποψήφιος διδάκτωρ νομικής εποπ κ να μην ξέρεις πως να το διαχειριστείς μέσα σου.Τρου στόρυ (ΓΝΑ στη θητεία μου).Η ελλαδιστάν ανεργία είναι άτιμο πράμα.Όλα τα σκοτώνω όλα τα μαχαιρώνω έχουν φτάσει αρκετοί νέοι επιστήμονες προκειμένου να έχουν σταθερό μηνιάτικο.
Troll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Να φανταστω επομενως πως δεν εχεις παει σχολειο, πανεπιστημιο και νοσοκομειο... Το θέμα είναι αν το επίπεδο της παιδείας και της ιατρικής περίθαλψης που σου παρέχετε είναι αυτό που θα έπρεπε. Σέβομαι πάρα πολύ την γνώμη σου αλλά πραγματικά με τρελένει σε μια χώρα που όλα δουλεύουν στραβά, η λαμογιά κυριαρχεί παντού και σε όλους τους τομείς εδώ και 50 χρόνια να θεωρούμε απατεώνες αυτούς που δεν θέλουν να υπηρετήσουν για τον α,β λόγο! Πόσο μάλλον όταν η θητεία δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτό που θα έπρεπε. Δλδ εκπαίδευση σε όπλα κλπ για να διασφαλίσει την εδαφική ακεραιότητα και ελευθερία της χώρας σε περίοδο πολέμου!
akpe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σε θεωρητικό επίπεδο, όλα (θητεία, υποχρεώσεις, δομή, κράτος κ.λπ.) είναι καλά, σωστά και δίκαια. Σε πρακτικό επίπεδο, έχεις χάσει τη μπάλα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ας αποφασίσουμε για ποιά περίπτωση θέλουμε να συζητήσουμε.
telis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σαφώς, αφού όλοι οι πιτσιρίκοι τη βγάζουν στα μικέλ. Θηβαίε, εσύ; O Σπαλιάρας είμαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα