Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν νιώθεις ότι δεν θέλεις να πας τότε σίγουρα πάσχεις από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα επειδή δεν θέλεις να υπηρετήσεις την μαμά πατρίδα άρα είσαι σίγουρα Ι5, οπότε επιδίωξε το χαλαρά. Θα πρέπει να ντρέπεστε όσοι κράζατε άρρωστο άνθρωπο!!!

Δημοσ.

Ενας (extreme) τρόπος που μου έχουν πει είναι να σκάσεις 1-2 μπάφους πρίν και να τους πείς οτι έχεις κάνει ναρκωτικά νομίζω παίρνεις 6μηνη παράταση και δεν διωκεσαι ποινικα.

Μια άλλη ερωτηση που έχω εάν πας και τους πεις οτι δεν θέλω να μπω μεσα γιατι νιώθω οτι θα αυτοκτονήσω, ή μου την δίνουν οι καραβανάδες και θα μου γυαλίσει το μάτι, θα σε κρατήσουν μεσα ?  :huh:

Δηλαδή δεν το παίξεις ψυχικά ασθενής, αλλα οτι κινδυνεύουνοι ιδίοι με εσένα μέσα. Παίζει μετά την πρώτη παράταση να σε αναγκάσουν να μπείς μεσα?

Πρώτα κάνεις τον μπάφο για ένα χ διάστημα που δεν το ξέρω. Μετά πας για αιματολογικές εξετάσεις και σου πιστοποιούν οτι βρέθηκε η τάδε ουσία, πας τις εξετάσεις και βγαίνεις Ι5. Το κακό σε αυτό όμως είναι οτι έχει ρίσκο, τόσο για την υγεία σου όσο και το οτι θα κάνεις μια επιπλέον παρανομία (αγορά ναρκωτικού + χρήση ναρκωτικού) και εκεί κινδυνεύεις περισσότερο. Καλύτερα να αποφευχθεί αυτός ο τρόπος για μένα.

Δημοσ.

Ερμ, αναβολή (6μ) παίρνεις με μπάφο, όχι Ι5 :P Τώρα αν συμπληρώσεις δύο χρόνια αναβολών για τον ίδιο λόγο, δεν ξέρω τι παίζει. Για να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου όμως μάλλον έχεις ψυχολογικά οπότε καλύτερα να πας για Ι5 (εκτός βέβαια αν είσαι ήδη χρήστης).

Επίσης αποκλείεσαι από (Ειδικές Δυνάμεις κ.λπ.) άσε που μπορεί να σε στείλουν καμιά μεταγραφή στην Ιταλία :D

BTW, μιας και κάποιος ρώτησε ποιά είναι τα καλά του στρατού, τουλάχιστον τα μισά από όσα γράφονται εδώ. :D

Δημοσ.

από τις σάχλες τύπου "δεν θέλω να ξοδεύω τον χρόνο μου".

Σάχλα το ''δεν θέλω να ξοδεύω τον χρόνο μου''? Δεν μιλάμε για 1-2 μέρες, αλλά για 270. Κατανοώ ότι είναι υποχρεωτικό και συνταγματικό και ότι ''οι άλλοι που πήγαν μαλάκες είναι?'', αλλά σάχλα το ''δεν θέλω να ξοδεύω τον χρόνο μου''? 

Hint: Δεν ειναι απεριόριστος.

• Like 8
Δημοσ.

Ο στρατος σε κανει αντρα.Αρα το ότι δεν θες να πας σημαίνει μόνο ένα πράγμα..

Οτι ήσουν ηδη απο πριν;

• Like 3
Δημοσ.

Άγνωστος Στρατιώτης @fantaros2012: Ξυπνάω νωρίς, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, ξεσκονίζω, κόβω πατάτες, κάνω λάντζα, κοιμάμαι νωρίς. Στο στρατό δεν έγινα άντρας. Έγινα η μάνα μου.

BTW αν αρχίσετε πάλι χαρακτηρισμούς τύπου γκέι, γκέι πράιντ, ανθοτιδήποτε κ.λπ. μην παραπονιέστε μετά αν σας χαρακτηρίζουν ανάλογα, ναι; ;)

• Like 2
Δημοσ.

Πριν πάω στρατό έλεγα ότι δεν θέλω να πάω θα χάσω 9 μήνες από τη ζωή μου και όλα όσα λένε πολλοί άλλοι.

Μιας και πήγα και έχουν περάσει και 2 χρόνια+ έχει αλλάξει πλήρως η άποψη μου για τη θητεία.

Από τη θητεία κερδίζεις κάποια πολύ σημαντικά πράγματα και δεν μιλάω για στρατιωτική γνώση.

Αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά και εκ των έσω την παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας.

Βλέπεις άτομα εκτός του κύκλου σου ( στον δικό μου κύκλο είναι άτιμα που έχουν σπουδάσει κάτι) και καταλαβαίνεις το νοητικό επίπεδο της πλειοψηφίας.

Χάνεις κάποια πολύ βασικά πράγματα που τα θεωρούσες δεδομένα όπως την τουαλέτα σου τον προσωπικό σου χώρο και καταλαβαίνεις την τεράστια τους αξία.

Αν κοιμηθείς σε θάλαμο με άλλους 79 τότε καταλαβαίνεις την αξία που έχει το κρεβατάκι σου.

Γενικά θα έλεγα ότι ήταν μια θετική εμπειρια που με έκανε πιο σοφό άνθρωπο. Κατάλαβα ότι είμαι καλύτερος σε πολλά πράγματα από την πλειοψηφία του κόσμου αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που είναι χειρότερος. Καταλαβα πολλές άπο τις αδυναμίες και τις παθογενειες του συστήματος. Πολλές φορές προκάλεσα συμπεριφορές για να δω αντιδράσεις και μιλάω για ανώτερους.

Γενικά μια πολύ διδακτική εμπειρία

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...