RedPanda Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 από όσο γνωρίζω πήγαινε και έπαιρνε συνέχεια αναβολές λόγο του οτι έλεγε δεν την παλεύει και οτι έχει τάσεις αυτοκτονίας. Ράδιο αρβύλα. Ι5 δεν παίζει σε μη ανάπηρο.
akpe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 I5 πέρνεις μόνο αν έχεις σοβαρή αναπηρία. Πνευματική ή σωματική. Γιωτόμπαλο είμαι, και αυτό που έχω δεν το λες αναπηρία, αλλά διαταραχή. Μην παίζουμε με τις λέξεις γιατί χτυπάνε άσχημα. Νομίζω ότι και I5 να πάρεις κάποια στιγμή θα σε ξανακαλέσουν. Το έχω ακούσει και εγώ, σε συζήτηση που είχα με τον φρούραρχο μου είπε «πολύ σπάνιο». Οκ το παίζεις τρελιτσα και παίρνεις το τρελοχαρτο, αν αύριο μεθαύριο αναζητήσεις Εργασία στην Ελλάδα και έρθει η συνέντευξη σε αυτό το κομμάτι τη θα πεις? Πρέπει να είσαι έτοιμος για ανάλογες συνέπειες των όποιων αποφάσεων σου. Ότι δεν είσαι υπόχρεος. Κανένας δεν μπορεί, ούτε και έχει το δικαίωμα να σε ρωτήσει αν και γιατί πήρες απαλλαγή, πέρα από σώματα ασφαλείας. Pics or it didn't happen. Έτυχε και ήμουν και στις δύο αναβολές αλλά και στην οριστική παρέα με ένα παιδί που κατά ομολογία του δεν είχε τίποτε απολύτως, αλλά παρ'ολα αυτά την πήρε πανεύκολα. Μάλιστα έκατσε στην εξέταση αρκετά λιγότερο από εμένα (ίσως να οφείλεται στο ότι το πρόβλημα μου είναι σπάνιο και πιάσαμε κουβέντα με τον ντοκ). Αν θέλεις με πιστεύεις, αλλά σε όποιο στρατολογικό φόρουμ και να ρωτήσεις τα ίδια θα σου πουνε: Στον στρατό γενικά ισχύει το «αν πραγματικά δεν θέλεις/μπορείς, δεν υπηρετείς». Ράδιο αρβύλα. Ι5 δεν παίζει σε μη ανάπηρο. Ευχαριστώ. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ράδιο αρβύλα. Ι5 δεν παίζει σε μη ανάπηρο. μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μην λες 10
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 τα έχουμε πει, άλλο στρατός και άλλο φυλακή, στην τελική αν δεν θες δεν πας. Είναι χρονοβόρα διαδικασία αλλά καλύτερα απο το να κάνεις την υπηρέτρια στους καραβανάδες 9-12 μήνες... 2
Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Και πώς γίνεται να πάρεςι συνεχόμενα αναβολές μέχρι τα 35. Άντε μέχρι τα 25 για σπουδές, άντε 1-2 χρόνια ακόμα με λίγο κλάψα, μέχρι τα 35 είναι άλλα 7-8 χρόνια.
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ράδιο αρβύλα. Ι5 δεν παίζει σε μη ανάπηρο. Λες randomιες απο την αρχη του thread Αν δεν γνωριζεις , καλο ειναι να μην παραπληροφορεις τον κοσμο @OP Για να παρεις I5 χρειαζεσαι 2 χρονια αναβολης για λογους υγειας και μετα χαρτι γιατρου ωστε να παρεις απαλλαγη . Σε ιδιωτη το πλερωνεις Εκει καπου τελειωνει και η υποθεση 6
akpe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Και πώς γίνεται να πάρεςι συνεχόμενα αναβολές μέχρι τα 35. Άντε μέχρι τα 25 για σπουδές, άντε 1-2 χρόνια ακόμα με λίγο κλάψα, μέχρι τα 35 είναι άλλα 7-8 χρόνια. Δεν μπορείς να πάρεις πάνω από συνολικά δύο έτη αναβολών, η μία διετής, ή δυο ετήσιες ή τέσσερις ( εξάμηνες. Μετά πας αναγκαστικά για απαλλαγή ή για θητεία. Εκτός αν κάποιος βγει ανυπότακτος. 1
mylo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ότι δεν είσαι υπόχρεος. Κανένας δεν μπορεί, ούτε και έχει το δικαίωμα να σε ρωτήσει αν και γιατί πήρες απαλλαγή, πέρα από σώματα ασφαλείας. δε ξέρω αν έχει το δικαίωμα ή όχι θα ήθελα όμως να ξέρω αν ο υπάλληλος που προσλαμβάνω έχει κάποιου είδους ψυχική διαταραχή. πχ αν μιλάμε για θέση ευθύνης με άγχος και πίεση να ξέρω πως μπορεί να το διαχειριστεί και δε θα σαλτάρει από κανα παράθυρο. 3
akpe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν έχεις άδικο σε αυτό, εξαρτάται όμως από την ειλικρίνια του μελλοντικού υπαλλήλου. Για κάποιες συγκεκριμένες παθήσεις και εγώ θα συμφωνούσα στο να υπάρχει μια «διαφάνεια», πάντα όμως υπάρχει το ρίσκο αυτή να χρησιμοποιηθεί ανήθικα.
Lanike71 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εγώ πιστεύω ότι τα ποστ θα συνεχίζονται και μετά τη θητεία σου...οπότε προτείνω να πας. Να είσαι σίγουρος ότι οι καραβανάδες είναι γατάκια μπροστά σε κάτι εργοδότες ή προϊσταμένους...(ειδικά Ελλάδα).
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχει επιχειρημα ''δεν θελει να χασει τον χρονο του''. Σωστο ή λαθος ειναι υποχρεωση του να παει. Και εγω θεωρω χαμενα λεφτα να πληρωνω τους φορους. Να μην τους πληρωσω?
Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχει επιχειρημα ''δεν θελει να χασει τον χρονο του''. Σωστο ή λαθος ειναι υποχρεωση του να παει. Και εγω θεωρω χαμενα λεφτα να πληρωνω τους φορους. Να μην τους πληρωσω? Το ίδιο είναι η φόροι που είναι ανταποδοτικοί (ας πούμε) με την θητεία; 2
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το ιδιο ειναι. Ζεις σε ενα κρατος στο οποιο εχεις δικαιωματα και υποχρεωσεις. Ή τα δεχεσαι ή πας να μεινεις αλλου... Το να ζητας συμβουλες παντως πως να παρανομησεις και να βρισκονται μαλιστα και ατομα να σε βοηθουν πως να το πετυχεις ΜΟΝΟ στο ελλαντα! Καθολου τυχαιο που ειμαστε μεσα στα σκατα...
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σε καμια γλωσσα δεν εχεις δικαιωμα να ζητας συμβουλες για παρανομια εδω μεσα. Δεν ζητάει καμιά παρανομία. Να απαλλαγεί με νόμιμο τρόπο ζητάει ή να εξαγοράσει την θητεία. Και μην μου πεις οτι είναι παράνομο να κοροϊδέψεις τους γιατρούς γιατί θα γελάσω, ανήθικο είναι, παράνομο οχι. Αφού και οι ίδιοι οι γιατροί το πέρνουν πρέφα οτι δεν γουστάρει ο άλλος να πάει και στο τέλος δίνουν την απαλλαγή σε αρκετές περιπτώσεις. Ts, μην κάτσεις σε καμιά περίπτωση να σκάσεις λεφτά στο κολοκράτος είτε 600 είτε 6000. Είτε προσπάθησε να απαλλαχτείς είτε φύγε στο εξωτερικό μόνιμα είτε υπηρέτησε, πληρωμή χρημάτων σε καμιά περίπτωση. I5 πέρνεις μόνο αν έχεις σοβαρή αναπηρία. Πνευματική ή σωματική. Σωστά αλλά αναπηρία οχι μόνο με την έννοια οτι είσαι σε καροτσάκι και δεν μπορείς να κουνήσεις χέρια πόδια ή σε έχουν ακροτηριάσει. 1
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Οπως επισης δεν ηταν παρανομοι ας πουμε οι μουφα τυφλοι που επαιρναν με χαρτι γιατρου επιδομα αναπηριας και δουλευαν και ταξι ταυτοχρονα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα