akpe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τι σχέση έχει αυτό; Οι «τυφλοί» ζημίωναν το κράτος και εμμέσως τους φορολογούμενους. Αυτός που θα βγεί γιωτόμπαλο χωρίς να το δικαιούται πως ακριβώς ζημιώνει το κράτος; Εκτός αν θεωρείς εξίσου επιζήμια την ηθική βλάβη όσων υπηρετούν ενώ δεν το θέλουν, τύπου «εγώ πήγα, αυτός ο [εισαγωγή random χαρακτηρισμού] γιατί να μην πάει». Αλλά εκεί μπαίνουμε μάλλον στη λογική της κατσίκας του γείτονα. 1
Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το ιδιο ειναι. Ζεις σε ενα κρατος στο οποιο εχεις δικαιωματα και υποχρεωσεις. Ή τα δεχεσαι ή πας να μεινεις αλλου... Το να ζητας συμβουλες παντως πως να παρανομησεις και να βρισκονται μαλιστα και ατομα να σε βοηθουν πως να το πετυχεις ΜΟΝΟ στο ελλαντα! Καθολου τυχαιο που ειμαστε μεσα στα σκατα... Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται το ίδιο.
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Και οι 2 παραβιαζουν νομους του κρατους. Το γεγονος οτι σε περιπτωσεις στρατου δεν ασχολειται κανενας δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν ποινες και δεν ειναι παρανομο να εξαπατας. 1
Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τι σχέση έχει αυτό; Οι «τυφλοί» ζημίωναν το κράτος και εμμέσως τους φορολογούμενους. Αυτός που θα βγεί γιωτόμπαλο χωρίς να το δικαιούται πως ακριβώς ζημιώνει το κράτος; Εκτός αν θεωρείς εξίσου επιζήμια την ηθική βλάβη όσων υπηρετούν ενώ δεν το θέλουν, τύπου «εγώ πήγα, αυτός ο [εισαγωγή random χαρακτηρισμού] γιατί να μην πάει». Αλλά εκεί μπαίνουμε μάλλον στη λογική της κατσίκας του γείτονα. Ίσα ίσα που το κράτος βγαίνει και κερδισμένο αφού δεν πληρώνει φαγητά, εισιτήρια, μισθό κλπ. 2
akpe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλά, καταξοδεύεται κιόλας το κράτος, ειδικά σε φαγιά και εξοπλισμούς, τι να σου πω
Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλά, καταξοδεύεται κιόλας το κράτος, ειδικά σε φαγιά και εξοπλισμούς, τι να σου πω Δεν έχει σημασία, μια φορά τα γλυτώνει.
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται το ίδιο. Για αυτο και σε μια κοινωνια σωστη πρεπει να υπαρχουν νομοι που πρεπει να τους ακολουθουν ΟΛΟΙ. Γιατι αλλιως δεν ειναι κοινωνια ειναι μπαχαλο. Εσενα σου φαινεται σωστο να μην πας στρατο. Εμενα μου φαινεται σωστο να κλεβω την εφορια. Τον αλλον του φαινεται σωστο να παει να καιει δαση για να φτιαξει οικοπεδο κοκ... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλά, καταξοδεύεται κιόλας το κράτος, ειδικά σε φαγιά και εξοπλισμούς, τι να σου πω καλά την "κοστολόγιση" του κάθε φαντάρου παίζει να μην την πιστεύει κι ο χειρότερος στρατόκαυλος... 4
Silverage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Για αυτο και σε μια κοινωνια σωστη πρεπει να υπαρχουν νομοι που πρεπει να τους ακολουθουν ΟΛΟΙ. Γιατι αλλιως δεν ειναι κοινωνια ειναι μπαχαλο. Εσενα σου φαινεται σωστο να μην πας στρατο. Εμενα μου φαινεται σωστο να κλεβω την εφορια. Τον αλλον του φαινεται σωστο να παει να καιει δαση για να φτιαξει οικοπεδο... Η λογική σου είναι τελείως άκυρη, συνεχίζεις να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Ο νόμος πρέπει να αλλάξει. 3
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Η λογική σου είναι τελείως άκυρη, συνεχίζεις να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Ο νόμος πρέπει να αλλάξει. Αλλη συζητηση αυτη. Και ο νομος της φορολογιας του 29% πρεπει να αλλαξει. Μεχρι να αλλαξει δεν μπορει να κανει ο καθενας οτι του καπνισει...
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Οπως επισης δεν ηταν παρανομοι ας πουμε οι μουφα τυφλοι που επαιρναν με χαρτι γιατρου επιδομα αναπηριας και δουλευαν και ταξι ταυτοχρονα... Για αυτό φταίνε οι κρατικοί λειτουργοί που ήταν κομματικά διορισμένοι και μοίραζαν το ρουσφέτι στους "τυφλούς". Όταν έχεις ήπια μερική ή ολική τύφλωση σπάει μάτι, δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τον οφθαλμίατρο σε αυτό, σου βάζουν ένα πολύ δυνατό φωτάκι που εκπέμπει προς τον οφθαλμό και βλέπουν την αντίδρασή σου, έκλεισες τα μάτια σου ή έβγαλες δάκρια; Απλά κοροϊδεύεις τότε. Μπορεί να έχεις χαμηλή οτπική οξύτητα οχι τύφλωση. Το γεγονός οτι οδηγούσαν ταξί τέτοια άτομα σημαίνει 100% οτι υπήρχε αγαστή συνεργασία "ασθενή" και γιατρού στα πλαίσια του κομματικής συναδελφοσύνης. 1
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Η καλητερη λυση ειναι εξωτερικο, θα ζεις και καλητερα, ουτε ενα ευρω σε αυτο το τριμπουρδελο το κρατος η κανε την καρδια σου πετρα και πηγαινε δεν υπαρχουν αλλες λυσεις 2
crom261 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Για αυτό φταίνε οι κρατικοί λειτουργοί που ήταν κομματικά διορισμένοι και μοίραζαν το ρουσφέτι στους "τυφλούς". Όταν έχεις ήπια μερική ή ολική τύφλωση σπάει μάτι, δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τον οφθαλμίατρο σε αυτό, σου βάζουν ένα πολύ δυνατό φωτάκι που εκπέμπει προς τον οφθαλμό και βλέπουν την αντίδρασή σου, έκλεισες τα μάτια σου ή έβγαλες δάκρια; Απλά κοροϊδεύεις τότε. Μπορεί να έχεις χαμηλή οτπική οξύτητα οχι τύφλωση. Το γεγονός οτι οδηγούσαν ταξί τέτοια άτομα σημαίνει 100% οτι υπήρχε αγαστή συνεργασία "ασθενή" και γιατρού στα πλαίσια του κομματικής συναδελφοσύνης. Γιατι εχεις την εντυπωση πως μπορεις να κοροιδεψεις τον γιατρο οτι εισαι τρελος? Και εκει την ιδια αγαστη συνεργασια ''ασθενη'' και γιατρου εχουμε... Παρανομο και το ενα και το αλλο...
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν κοροιδευεις κανένα γιατρό, μια βαλβίδα ασφαλείας είναι το Ι5 για να αποφεύγουν τους μη συνεργασιμους. Από το να βάλεις βύσμα για σαχλαμάρες καλύτερα να πάρεις απαλλαγή και να μην ασχοληθείς με το θέμα
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αλλη συζητηση αυτη. Και ο νομος της φορολογιας του 29% πρεπει να αλλαξει. Μεχρι να αλλαξει δεν μπορει να κανει ο καθενας οτι του καπνισει... Αυτά μόνο σε έναν αγγελικό κόσμο μέσα στην φαντασία μας. Στην πράξη και σε όλες τις κοινωνίες του κόσμου, υπάρχουν κάποιοι που παραβαίνουν τον νόμο χωρίς συνέπειες, ο ένας βλέπει τον άλλον και λέει αφού δεν τιμωρήθηκε ο κώστας και ο νίκος τώρα θα το κάνω και εγώ. Το παν λοιπόν σε ένα κράτος είναι τα μέτρα αποτροπής και πειθαρχίας που θα λάβει για να μην επεκταθεί το φαινόμενο. Στην δική μας χώρα το φαινόμενο έχει επεκταθεί και δεν υπάρχει γυρισμός. Πολύ απλά αν δεν μπορέσεις να δείξεις στον διπλανό σου που είναι π.χ μαγαζάτορας οτι τώρα θα κόψεις τον κόλο στον κώστα και τον νίκο επειδή δεν έκοψαν απόδειξη φοροδιέφυγαν ή είχαν μαύρο εργαζόμενο, τότε θα σου πει ο διπλανός σου χέστηκα για τον νόμο γιατί δεν εφαρμόζεται στους άλλους άρα θα παρανομήσω και εγώ, στην τελική σε χώρες όπως η δική μας και παρόμοιες με εμας, ο τηρητής του νόμου είναι το κορόιδο. Όταν όλοι κοιτάνε την πάρτη τους με το κράτος να κοιμάται στον ύπνο του και να μην ενδιαφέρεται για τους πολίτες τότε θα κοιτάξω και εγώ την δική μου είτε σωστό και ηθικό είτε οχι. Γιατι εχεις την εντυπωση πως μπορεις να κοροιδεψεις τον γιατρο οτι εισαι τρελος? Και εκει την ιδια αγαστη συνεργασια ''ασθενη'' και γιατρου εχουμε... Παρανομο και το ενα και το αλλο... Μιλάω για το θέμα της τύφλωσης τώρα. Επιμένω οτι αμφιβάλλω αν είναι παράνομο στον στρατό αυτό, καλύτερα να πει την άποψή του κάποιος δικηγόρος. Τα ψυχολογικό κομμάτι άστο στην άκρη, για αυτά ισχύει οτι είπε ο Pablo_Hasan, ουσιαστικά μπορεί να κοροϊδέψεις μπορεί και οχι αλλά επειδή ο γιατρός φοβάται οτι αν πας μπορεί να κάνεις καμιά μαλακία και μετά φέρει την ευθύνη επειδή δεν σε έβγαλε αναβολή ή Ι5 τελικά σου δίνουν και είναι ήρεμοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα