Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά mma γυμναστήρια. Πρόχειρα μου έρχονται αυτά: PMA Hellas, Γυμναστικός Σύλλογος Κυψέλης, Γυμναστικός σύλλογος Mixed Martial Arts ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ, Fight club Γαλάτσι και αν θυμάμαι καλά έχει και το Fighter του Αθανασόπουλου στο Μοσχάτο.

Οποίο-αν διαλέξεις κάποιο κοίτα να μην το κάνεις με γνώμονα του πόσο "γνωστό" είναι, αλλά το τι λέει η φιλοσοφία του και πόσο "εντάξει" είναι οι συναθλητες σου .

Αυτή τη περίοδο το promotion του ufc είναι ότι καλύτερο. Απο τη στιγμή βέβαια που ανέλαβε η zuffa

και εξαγόρασε το pride και το strikeforce για να τα συγχωνεύσει με το αρχικό ufc, κατά κάποιο τρόπο. Πριν από αυτή τη κίνηση δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο και πιο οργανωμένο από το pride.

Βέβαια υπάρχουν και άλλα promotion τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Πχ το Bellator (το αμέσως καλύτερο στην Αμερική), το Πολωνικο KSW (το καλύτερο Ευρωπαϊκό κατά τη γνώμη μου), το One championship κλπ.

Στην Ελλάδα είναι ακόμα στα σπάργανα αλλά υπάρχουν και εδώ διοργανώσεις.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος; Στο mma σκοτώνονται, πολύ πολύ πολύ πολύ... Πολύ ξύλο. Θα έλεγα να πας δοκιμαστικά κάπου, ίσως να κάνεις ένα δύο ιδιωτικά sessions με τον δάσκαλο μιας καλής σχολής να σου πει αν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσεις. Και φυσικά πρέπει οι υπόλοιποι να μην το παίζουν ιστορία και να προσέχουν τι κάνουν σε έναν rookie σαν εσένα

Δημοσ.

Δεν σε τουλουμιαζει κανείς στο ξύλο. Οι πιθανότητες τραυματισμού είναι πολύ μικρές (βέβαια ατυχίες μπορεί να συμβούν παντού και σε όλα τα αθλήματα).

Σε καμία περίπτωση δεν θα σε βάλει κανείς για σπαρινγκ από τη πρώτη στιγμή.

Αρχικά θα σου βγει η Παναγία να μάθεις να στέκεσαι, να χτυπάς σωστά και τα βήματα. Έπειτα σιγά σιγά γκραπλινγκ και στο τέλος χαλαρό σπαρινγκ.

Δημοσ.

Ναι παρακολουθώ mma από το πρώτο ufc event. Είναι το μόνο άθλημα που παρακολουθώ φανατικά βασικά.

Το έχω παράπονο που όλοι μιλάνε από το πρωί ως το βραδυ για μπάλα αλλά ελάχιστοι ξερουν ποιος είναι ο Silva ο Fedor η Rousey κτλ.. άσε που δεν χάνω event και παρόλο που παίζει 300 inches projector σπίτι κάνεις δεν νοιάζεται να έρθει να δει

Ακόμα και το κωλό auto correct μου άλλαξε το Fedor σε Federer

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε που ασχολούμαι, παρόλο που όταν είμαι στην Ιρλανδία ο McGregor είναι συνέχεια είτε σε εφημερίδες, σε κανάλια είτε θέμα συζήτησης ανεξαρτήτως ηλικίας. Ειδικά τώρα που νίκησε σε έναν τελικό (κάτι τέτοιο) έναν Aμερικάνο με μεξικάνικο όνομα αν και ήταν να αγωνιστεί εναντίον ενός Βραζιλιάνου που κότεψε.

Μέχρι πριν ένα μήνα ούτε που είχα πάρει πρέφα τι είναι όλο αυτό, το θεωρούσα κάτι ψεύτικο σαν το WWE. Και τυχαίνει πριν δυο Σάββατα να πάω από Ιρλανδία (που όλοι περιμένανε το Σάββατο να δουν McGregor και την Κυριακή για τον τελικό στο...hurling) στο Σικάγο. Με το που βγαίνω από το αεροδρόμιο είχε σε κάθε δύο κολόνες αφίσες για το event του τελικού. Το βράδυ δε, οι pubs που έδειχναν τον τελικό χρέωναν 15$ είσοδο! :confused:

Κι όλο αυτό το πατιρντί για μια υπόθεση 3-4 λεπτών. :fear:

Δημοσ.

Ούτε που ασχολούμαι, παρόλο που όταν είμαι στην Ιρλανδία ο McGregor είναι συνέχεια είτε σε εφημερίδες, σε κανάλια είτε θέμα συζήτησης ανεξαρτήτως ηλικίας. Ειδικά τώρα που νίκησε σε έναν τελικό (κάτι τέτοιο) έναν Aμερικάνο με μεξικάνικο όνομα αν και ήταν να αγωνιστεί εναντίον ενός Βραζιλιάνου που κότεψε.

Μέχρι πριν ένα μήνα ούτε που είχα πάρει πρέφα τι είναι όλο αυτό, το θεωρούσα κάτι ψεύτικο σαν το WWE. Και τυχαίνει πριν δυο Σάββατα να πάω από Ιρλανδία (που όλοι περιμένανε το Σάββατο να δουν McGregor και την Κυριακή για τον τελικό στο...hurling) στο Σικάγο. Με το που βγαίνω από το αεροδρόμιο είχε σε κάθε δύο κολόνες αφίσες για το event του τελικού. Το βράδυ δε, οι pubs που έδειχναν τον τελικό χρέωναν 15$ είσοδο! :confused:

Κι όλο αυτό το πατιρντί για μια υπόθεση 3-4 λεπτών. :fear:

Γι'αυτα τα 3-4 λεπτα ομως ο αθλητης εχει φτυσει αιμα,και εχει φαει πολυ μεγαλυτερο ζορι απο ενα ποδοσφαιριστη η ενα μπασκετμπολιστα..Απο εκει κ περα,γουστα ειναι αυτα!

Δημοσ.

Γι'αυτα τα 3-4 λεπτα ομως ο αθλητης εχει φτυσει αιμα,και εχει φαει πολυ μεγαλυτερο ζορι απο ενα ποδοσφαιριστη η ενα μπασκετμπολιστα..Απο εκει κ περα,γουστα ειναι αυτα!

Ναι δεν αντιλέγω, πιο πολύ ήθελα να σταθώ στο πόσο δημοφιλές είναι σαν άθλημα σε μερικές χωρές. Οταν είπα στους Ιρλανδούς ότι δεν ξέρω τον McGregor με κοίταγαν λες και τους είπα ότι δεν ξέρω τον Κριστιάνο Ρονάλντο πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεωρώ πολύ βίαιο άθλημα. Ξέρω μόνο τον Brock Lesnar που αγωνιζόταν εκεί και τώρα είναι στο WWE. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ περισσότερο το ψεύτικο WWE για το χαβαλέ παρά το συγκεκριμένο άθλημα.

Δημοσ.

Ο Lesnar ξεκίνησε από WWE στο οποίο ήταν superstar έκανε ένα διάλειμμα στο UFC και μετά επέστρεψε πίσω.

Τον παραδέχομαι γιατί θέλει @@ να το κάνεις αυτο

Δημοσ.

Και ο μπατιστα που εγινε το 1/3 απο οτι ηταν ο μπατιστα ειναι απλα κτηνος τον εχει δει φιλος μου απο κοντα στην αμερικη

Δημοσ.

Ο Lesnar ξεκίνησε από WWE στο οποίο ήταν superstar έκανε ένα διάλειμμα στο UFC και μετά επέστρεψε πίσω.

Τον παραδέχομαι γιατί θέλει @@ να το κάνεις αυτο

Α σορρυ λαθος. Νομιζα οτι ο Lesnar ειχε ξεκινησει απο UFC. Όντως θελει @@ γιατι το WWE ειναι τελειως fake ενω UFC πεφτει αληθινο ξυλο.

Δημοσ.

Εντελως φεικ εινια αλλα αμα πεσει πανω σου π.χ. ο αντερτεικερ ε ολο και κατι θα καταλαβεις.Σκηνοθετημενο ειναι οι κραδασμοι που δεχονται αυτα τα κορμια των 130 κιλων ειναι περα για περα αληθινοι το ιδιο και οι τραυματισμοι τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...