Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ΡΟΝΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Το pride δεν θα το φτασει το ufc ποτε οτι και να κανει. pride δεν υπάρχει εδώ και πόσα χρόνια 1
omghi2u Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ο Lesnar ξεκίνησε από WWE στο οποίο ήταν superstar έκανε ένα διάλειμμα στο UFC και μετά επέστρεψε πίσω. Τον παραδέχομαι γιατί θέλει @@ να το κάνεις αυτο Αν δεν ειχε σοβαρο προβλημα υγειας δεν θα εφευγε απο το UFC και θα διατηρουσε και το πρωταθλημα. + εχασε απο τον καραντοπαρισμενο αλιστερ.
coffeex Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αν δεν ειχε σοβαρο προβλημα υγειας δεν θα εφευγε απο το UFC και θα διατηρουσε και το πρωταθλημα. + εχασε απο τον καραντοπαρισμενο αλιστερ. Τι;;; Από τους Top 10 στο heavyweight με τα σημερινά δεδομένα έχανε χαλαρά. Αν παρακολουθείς ufc θα δεις ότι είναι μέσα στην ντόπα όλοι άσχετα αν περνάνε ή όχι τις εξετάσεις. 1
omghi2u Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Παρακολουθω οσο μπορω. Δεν μπορω να πω ομως οτι εχω εντρυφησει κιολας. Still στην ηλικια που μπηκε ο Μπροκ (αλλα και με το σοβαρο προβλημα στο στομαχι) στο UFC (mma scene) τα πηγε πολυ καλα. Εν αντιθεση με κατι Μπατιστες και κατι Κιμπο. (Για τον Λασλει δεν ξερω)
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ο Lesnar δεν ήταν αρκετός με τίποτα για να διατηρήσει τίτλο. Αυτό ισχύει για όλους όμως στην κατηγορία, γενικά το heavyweight πάσχει δεν έχει αθλητές επιπέδου άλλων κατηγοριών που να είναι τόσο χαοτική η διαφορά τους με τους από κάτω, γιαυτό συνεχώς αλλάζουν champions. Είναι πολύ κρίμα που δεν είδαμε ποτέ τον Fedor στο UFC θα βλέπαμε αν άξιζε το "θεικό" του status πραγματικά. Αυτό εξηγείται στατιστικά. Οι mma fighters που η κύρια κατανομή τους είναι μεταξύ 1.70 - 1.83 μπορούν να γεμίσουν όλες τις άλλες κατηγορίες εκτός του heavyweight. Το HW απαιτεί 1.90 και πάνω όποτε μιλάμε έτσι και αλλιώς για μικρότερο δείγμα αθλητών. Με απλά λόγια είναι πολύ πιο εύκολο να εμφανιστεί ένας "θεός" από δείγμα 10.000 ατόμων παρά από δείγμα 1000. Αν δεν ήταν η Rousey να μου καταρρίψει τον συλλογισμό ρε γμτ... Οι batistes και Kimbo κτλ δεν είναι καν άξιοι αναφοράς.. filler είναι πριν αρχίσει το pay per view. Ο Velasquesz είχε αρχίσει να ξεχωρίζει δειλά δειλά από την μάζα αλλά έμεινε πολύ καιρό εκτός και το έχασε.
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 pride δεν υπάρχει εδώ και πόσα χρόνια σωπα δεν το ξερα.Ναι ενοω δεν θα φτασει ποτε σαν διοργανωση το πραιντ
coffeex Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ο Velasquesz είχε αρχίσει να ξεχωρίζει δειλά δειλά από την μάζα αλλά έμεινε πολύ καιρό εκτός και το έχασε. Καλά ο Cain δεν άφηνε κανέναν να πάρει ανάσα αλλά ακούγονται πολλά για την τελευταία εμφάνισή του. Εγώ θέλω να δω υγιή τον Dominick Cruz ο τύπος είναι απίστευτος στις κινήσεις του, μου τον θύμισε αρκετά σήμερα ο T.J. Dillashaw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα